misiek123335 0 Napisano Maj 25, 2009 a wiec sytuacja wygląda tak iż moja dziewczyna zawsze miała regularne okresy(po 28 dniach) i trwały zazwyczaj od 6 do 7 dni(były one bardzo obfite) natomiast teraz okres dostała po 32 dniach(z tego co wiem to jeszcze jej się nie spóźnił bo do 32 dni jest regularny) lecz okres trwał tylko jeden dzień i również był bardzo obfity natomiast drugiego dnia rano zero tak jakby okres się skończył:( i w tym 2 dniu bardzo jej słabo i boli ją brzuch dodam również iż dzień przed okresem się zaziębiła nie wiem czy to wina tego przeziębienia czy też jest w ciązy:( jestem ciemny w tych sprawach więc potrzebuje pomocy!! a i jeszcze jedno moja dziewczyna nie zażywa żadnych tabletek anty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaka taka ognista Napisano Maj 25, 2009 to idź z nią do lekarza najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek123335 0 Napisano Maj 25, 2009 to jest dopiero 2 dzień okresu i jeszcze raczej niczego się nie dowiemy:( na razie chciał bym się dowiedzieć czy możliwa jest ciąza??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak szczerze 0 Napisano Maj 25, 2009 kup test..to tylko 10zl..czy tam 15 :P oba wytluamczenia sa mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaka taka ognista Napisano Maj 25, 2009 no chyba raczej nie bo by nie krwawiła choć i takie rzeczy się zdarzaja a zabezpieczacie się jakoś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaka taka ognista Napisano Maj 25, 2009 a czasami "anomalie sie zdarzają" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek123335 0 Napisano Maj 25, 2009 nie wem na zazie poczekamy może tylko ustał albo coś nie wiem:( poczekam na dalsze informacje na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojojojjj Napisano Maj 25, 2009 jeżeli zawsze miała 28 a teraz 32 to to już spóźnienie jest - a jeśli mieliście jakąś niebezpieczną sytuacje to możliwe że to ciąża - własnie takie jednodniowe okresy się wtedy zdarzają - leć po test, niech zrobi z samego rana to się dowiecie - i jeśli wyjda dwie kreski to biegiem do gina żeby dał coś na podtrzymanie ciąży bo takie krwawienia są niebiezpieczne!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek123335 0 Napisano Maj 25, 2009 na szczęście okre wrócił tylko jest jakiś dziwny:( i jest przy tym jeszcze krwawienie z nosa:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fidżi 0 Napisano Maj 25, 2009 możliwe, że to anemia, bądź osłabienie chorobą lub też odwodnienie, albo jeszcze co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach