Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana_w aptece

QUINORAL czy INNEOV ??? prosze o wypowiedz osoby ktore to stosowaly!

Polecane posty

Moja sytuacje wyglada tak: w ziazku z dlugoletnim juz wypadaniem wlosow z nieznanych przyczyn (mimo licznych wizyt u lekarzy i wszelkich badan) wypadaja mi wlosy. Ostatnio postanowilam kupic tabletki Inneov i sprobowac czy zadzialaja- bralam je przez dwa miesiace i zaczelo mi sie wydawac- bo nie jestem pewna czy to nie tylko pobozne zyczenie- ze jest lepiej, mniej wlosow na szczotce itp. Poniewaz koncze teraz drugie opaowanie poszlam dzis do apteki po kolejne 2, a tam farmaceutka zaczela mi je usilnie odradzac i proponowac quinoral razem z szamponem klorane (taki zestaw). Gdyby ten Quinoral byl drozszy to pomyslalabym sobie ze chce mnie wkrecic na kase, ale akurat jest odwrotnie... No i teraz do sedna: kupilam polecane przez nia produkty, ale teraz po przyjsciu do domu zaczynam sie wahac czy dobrze zrobilam i czy nie powinnam kontynuowac juz zaczetej kuracji....????

nikt tego nie stosowal ?

up

czy naprawde nie ma tu nikogo kto moglby mi doradzic ??!!?!!

ja brałam inneov i quinoral...inneov przez dłuższy czas i być może jakaś poprawa była chociaż bez rewelacji..rzadko słyszałam dobre opinię o tym preparacie i chyba faktycznie tak jest, choć pewnie nie jednej osobie pomógł, a jeśli chodzi o quinoral to brałam krócej więc opinia nie będzie obiektywna to są 2 tabletki które się bierze więc skład pewnie jest bogatszy i polecił mi go dermatolog więc pewnie nie jest zły. Dzisjaj sama chciałam kupić quinoral ale niestety nie jest dostępny w każdej aptece.

Gość katiee77
Quinoral jest świetny! Włosy wypadały mi przez długi czas, w końcu przerzedziły się mniej więcej o połowę i nic im nie pomagało. Żadne tabletki, preparaty, szampony. No i wtedy pomyślałam że kupię to coś, ponieważ zobaczyłam na półce w aptece że chyba już tylko tego jeszcze nie brałam. No i efekty są takie że włosy wydają się być wzmocnione, gęstsze. Nawet rosną mi nowe włosy. Polecam wszystkim ;)

Gość doza
Stosowałam Quinoralu 3 opakowania, różnica była na prawdę duża i dodatkowym plusem są nowe odrastające włosy. Nie miałam już sił ponieważ po umyciu włosów wyciągalam je garściami, az bałam się je szczotkować bo na szczotce też zostawało ich mnóstwo. Niestety zadowoliłam się poprawą i nie zakupilam 4 opakowania, a moim zdaniem powinnam kontynuować kurację (Pani w aptece mówiła 4-6 opakowań wtedy przerwa i jeśli chcę to dalej zakupić). W tej chwili nie stosuję niczego a wlosy wypadają mi w 1/4 w porównaniu z tym co było przed tymi tabletkami. Teraz dalej chcę kupić produkt firmy Klorane tylko mam dylemat między tabletkami quinoral a ampułkami do wcierania. Dylemat mam przez cenę ampułek-ok 130-150zł. Póki co zdecydowalam że popytam o zamiennik o takim samym składzie, bo podobno sa rewelacyjne.

Gość gość
Nie mogę uwierzyć! stosowałam już wszystko a tu po 3 miesiącach takie odrosty.Wyglądam jak ostrzyżona na punka wszystko sterczy do góry.Ale jakie to super uczucie.Nie wiem jak długo się ten stan utrzyma i czy to znowu nie wypadnie ale na razie poprawiło mi to nastrój.Jak komuś świeci łysina to każde pieniądze wyda.Problem tylko czy komuś to pomoże. Na mnie nie działało nic.nawet szwajcarskie ampułki po 500 zl.

Gość gość
Ja stosowałam tylko ampułki ale chyba sięgnę jeszcze po tabletki skoro takie są efekty.musze powiedzieć jeszcze że bardzo się po nich włosy elektryzują i puszą ale ja mam bardzo cienkie pierze .trzeba kupić dobry balsam .

Gość JoannaGGG
Quinoral ma w składzie cynk, niacynę, które zostały ostatnio przebadane przez naukowców i dodane do suplemetnów diety, które rzeczywiście działają. Brała je i efekt powala, ale trzeba wybrac minimum 3 opakowania. Inne tablety na włosy chowają się przy tym.

Gość viki280807
Ja też potwierdzam skuteczność Klorane Quinoral <3 po wypróbowaniu wszystkiego co możliwe na rynku(nic nie pomogło)trafiłam na Quinoral i od tej pory nie zmienię ich na żadne inne tabletki.Włosów miałam już 1/3 tego co było...w dodatku kruszyły się w połowie :( z moich długich,pięknych,kręconych włosków do pasa...nie zostało nic-musiałam ściąć do ramion.Dodam,że przez ciągłe dekoloryzacje...zrobiło się siano i rosły mi tylko ok.3 cm na ROK :-o a po Quinoral urosło mi gdzieś 15 cm. :D stosowałam pół roku,ale po 3 m już było super.Teraz znów zamówiłam,bo zrobiłam włoskom"powtórkę z rozrywki" :-/

Gość gość
Bardzo dobry jest zestaw Quinoral + szampon z chininą, oczywiście trzeba tu systematyczności i na efekty trzeba trochę poczekać. Te produkty dostaje od córki mieszkającej we Francji, ona też z nich korzysta.

Gość gość
Koñcze 2-gie opakowanue quinoral a już widzę znaczaca poprawe. Włosy mi wypadaja, ale mniej bo 2-3 przedtem garść. Widze tez dużo nowych włosôw ktore sa jeszcze krôciutkie. Polecam