Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crushynka

Ujędrniam piersi - kto ze mną?

Polecane posty

Gość crushynka

Jest już: rzucam palenie kto ze mną? jest schudnę kto dołączy? itd itp A ja mam zamiar zwiększyć maksymalnie objętość biustu bez operacji i go ujędrnić,żeby w końcu się nim cieszyć. Są sposoby. Może razem poszukamu=y ćwiczeń, posprawdzamy kremy, balsamy i wymyślimy inne spoosby pozaoperacyjne? Ja jestem gotowa na wszelkie próby.

Gość 730
Widzę że nie tylko mnie wzięło na lato z tym biustem. Osobiście intrnstywnie zastanawiam się nad tym produktem: http://sklep.grabieniec.pl/index.php?d=produkt&id=969 Zaszkodzić nie powinien, ale byłabym wdzięczna za każdą opinię na temat tych tabletek.

Gość eeeeeeee
Koleżanka dziś pochwalila sie, że brala tabletki na powiększenie biustu - nie wiem czy akurat te, ale czuła się źle, okres co 3 tygodnie, piersi faktycznie bardziej twarde jak przed okresem.

Gość mimry
głupoty

Gość crushynka
Ależ mimry, jak Ci temat nie pasuje, to poszukaj innego. Do eeeee: ja tak reagowałam na tabletki anty, które brałam w czasie karmienia piersią. Moja koleżanka tez to przeszła. Okres dokładnie co 3 tygodnie, ból brzucha i ogólne rozstrojenie. Nie każdemu wszystko pasuje. Mogłabyś zapytać koleżankę co brała i jak długo? Bo to też ma znaczenie. Ponoć najpierw ujędrnianie a potem powiększanie. W końcu samo ujędrnienie daje uczucie powiększenia.

Gość kosmetyczka21
nie wierzcie cudownym preparatom !! piersi nie powiększycie, ale ujędrnicie !! kremy z bluszczem, algami, miłorzębem japońskim, ćwiczenia np, z hantlami, pływanie, siatkówka, codzienny masaż omijając sutki, naprzemienne natryski, dobry staniczek :)

Gość ja mam duży
biust,ale obwisły,od 15 roku życia mam z nim problem.Nie wiem czy coś da sie z nim zrobić,może taka jego "uroda"....Jak myślicie??

Gość katalijka
Na początek to wybór opyymalnie dobrego, podkreslającego biust stanika. Myślę że chcąc można zrobić wiele.