Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kontynuować znajomość?

Polecane posty

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrrr

Poznałem ją właśnie na czacie. Zagadała, bo jesteśmy z jednego miasta. Pogadaliśmy sobie trochę, poflirtowaliśmy. Ma 23 lata, ja o 3 mniej. Ona ma męża. Ma do mnie zadzownić na telefon, ale nie wiem czy warto kontynuować tą znajomość. Już jak emocje opadły jakoś obojętny jestem i nie wiem czy warto się wyglupiać i prowadzić nawet rozmowy telefoniczne. Ale z drugiej strony wiem, że jestem z tych wycofujących się. Jest dziewczyna, jest okazja na poznanie, może romans, coś czego mi brakuje, a ja od tego uciekam i znajduję wymówki.

Gość zwariowales chyba
czlowieku jest mezatka i szuka kochanka.glupia pinda olej ja po co ci taka?:-o

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrrr
A czemu nie? Dziewczyny na stałe nie mogę sobie znaleźć.

Hihi, nie mozesz, czy tez nie masz sily przebicia ? :D Mezatka sie ucieszy, ze ma odskocznie od meza, a pozniej zalozy tu temat jakich wiele :D 🖐️ Chlopie, rob co chcesz, to Twoje zycie i za swoje wybory sam odpowiadasz. Panial ?

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrrr
Mam za duże wymagania i czekam na niewiadomo kogo :]

Gość pomyśl logicznie
po co ci "dziewczyna" z którą nawet na mieście się nie mozesz swobodnie pokazać taka z którą nie pójdziesz do kina, na spacer czy nie wyjedziesz na wakacje będziecie mieli się spotkać to ciągle będziecie się bali że namierzą ją jacyś jej znajomi czy znajomi męża czy ma dzieci ? jeśli tak to nawet spotkać się nie będziecie mogli bo kto z dzieciakami zostanie ? a jak się wyda to jeszcze mąż Ci jazdę zrobi albo po pysku da laska się nudzi więc szuka adrenaliny a ty niepotrzebnie tracisz czas na fantazje