Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinekkkkk

Dziewczyny, jak okazujecie swoim facetom, że ich pragniecie ?

Polecane posty

Gość alinekkkkk

Bo ja np. nie zauważyłem, żeby moja mnie pragnęła ;/

Gość upupupup
up

Gość dgd
sms-em

Gość wypinam d*pę
a on juz wie co z tym zrobić...

Gość trener grubasow3
to jest dobre pytanie wypowiadajcie sie laski jestem ciekaw najleprze wypowiedzi zostana wynagrodzone...

To po prostu widać, w spojrzeniu,specyficznym usmiechu. Może jestes mało spostrzegawczy albo potrzebujesz wypiętej dupy?

Gość alinek1312
no bez przesady.... mnie by wystarczył namiętny pocałunek, dotyk albo po prostu słowa takie jak np "mam na CIebie ochotę" od czasu do czasu czy jestem nie normalny ?

Gość czarny kotekPP
ja mówie "chodz sie pobzykamy":classic_cool:

alinek1312 - no ale co,nie uprawiacie seksu?

Gość Dziwne jestescie dziewczyny
Ja mojemu pstrykalam setki zdjec, przerywajac, zeby go pocalowac, glaskalam go przy kazdej okazji po plecach i (gdy nikt nie widzial) po posladkach, pisalam, ze jest sliczny

"śliczny" facet?To chyba to nie jest facet :o I w jakim celu pstrykałaś mu setki zdjęć?Jak wyciągałas aparat to znaczyło,że go pragniesz? :D

Gość alinek1312
nie kochamy się ani już nawet nie dotykamy namiętnie bo ona stwierdziła że kiedy to robilismy to czuła że to jeszcze nie pora no i tak se czekam i ciągle mnie dopadają mysli ze ja jej nie pociagam i ze jestem do niczego i mam strasznego dola non stop

Gość panna K.
Ja po prostu chwytam mojego za rozporek i wtedy jest wszystko jasne;)

mam odpowiednie spojrzenie które \"mówi\": wez mnie :P całuje tez namietniej... no i zaczynam sie do niego dobierac czasem wysyłam pikantne smsy czy zostawiam kilka słow na karteczce przy łozku

Czesto chce sie z nim calowac,obejmuje, prawie ciagle na niego patrze (na poczatku mi sie 'bardzo srednio' podobal,a z czasem...zaczal bardzo bardzo :D), jak jest okazja to czesto lapie go za kutasa, proponuje seks czesciej niz on to robi ;) Mozliwe,ze nie podneicasz swojej dziewczyny,ale ludziom z forum trudno to cenic.. Rownie dobrze moga byc inne przyczyny.

Moj facet zawsze wie,ze go pragne:)Zawsze i wszedzie:)I nie musze nic mowic,on to poprostu wie:)

Gość eedzio listonoszka
wysylam mu zboczone smsski ........

Gość ja tylko na chwile
Przytulalam sie do niego, tak mocno zeby poczuc jak "rosnie" ;-) Poza tym czesto go dotykalam po twarzy, torsie, brzusiu, glaskalam po pleckach. Łapalam go za pupe. Calowalam z zaskoczenia:-) Mowilam ze ma piekne cialo, ze lubie czuc jego dotyk na sobie, ze jego usta sa smaczne i wiele takich podobnych bzdurek, ktorych mi teraz brakuje...

kładę się na łóżu i mówię odpowiedniem tonem \'chodz tu...\' lub piszę smski o pikantnej tresci. gdy leżę tylem do niego nagle zaczynam krecic biodrami tuż obok jego męskości. a czasem bezczelnie \'bierz mnie\' lub \'chcę cie tu i teraz\'

O,tez zapomnialam napisac o swinskich smsach :D W sumie od tego sie zaczelo ^^

kurcze...ja nigdy mojemu nie okazywalam, ze go pragnę...zawsze to on mi to okazywał...wlasciwie to powinnam o tym pomyśleć:)

Gość Dziwne jestescie dziewczyny
Kocyk "śliczny" facet?To chyba to nie jest facet I w jakim celu pstrykałaś mu setki zdjęć?Jak wyciągałas aparat to znaczyło,że go pragniesz? On jest sliczny :) ma urode modela :) a ja jestem fotografem - wiec skrzywienie zawodowe :P ja go zawsze pragne :P

Gość smutna panienka
autorze...ja mam wrażenie, że mój facet mnie nie pragnie...kompletnie tego nie okazuje...nie mówi słodkich słówek..przytula jest miło całuje ale tak jakoś...bez namiętności...zero okazywania ochoty na seks...ja go zaczynam głaskać całować tulić i ocierać czasem.... a go nic nie rusza...

Wodzilam za Nim wzrokiem . Szukalam kontaktu fizycznego w sensie ze polozenie reki na ramieniu , przechodzac , przy przechodzeniu obok "ocieranie sie " o Niego niby niechcacy ;) Patrzyłam mu w ślepka . Smyralam go po wloskach , twarzy... (uwielbiam to :P ) Zdarzylo sie powiedziec kilka komplementow . eh..duzo by wymianiac :P