Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No to ide za przykladem

No dobra to moje zdjęcie stóp i paznokci. Jak polepszyc ksztalt paznokci?????

Polecane posty

Wypiłuj bardziej na prosto moze? I pomaluj na jakis fajny kolor ;)

ja mam nmoje girki ładnie opalone i na paznokciach mam ładny francuski manicure z delikatnym cekinkiem i wyladaja slicznie :-P

Gość No to ide za przykładem
Ale ja pyutam jak polepszyc ksztalt a nie jaki ty masz. Przepraszam ze tak wporst ale po prostu oczekuje porad. Tak myslalam zeby pomalowac na kolor jakis bordo, ale chcualabym tez czasem normalnie na przezroczysto pomalowac ale kurde te paznokcie duze sa nieksztaltne :/ I nie wiem jak zmienic ich ksztalt

Gość RÓZA cekiny sa niemodne

Gość dnoooooo i mul
dobrze napisalas:) niektorzsy msuza sie po prostu pochalic wszystkim w kolo co maja na girach jakby to kogo obchodzilo:o

Gość dziewczyna Granta
nie piłuj na okrągło, tylko staraj się zrobić z tego bardziej kwadrat, a potem zrób sobie (niekoniecznie u kosmetyczni) manicure.

Gość chantall27
nie zmienisz kaształtu stóp. Zrób francuski padiciure lub pomaluj sama po wypiłowaniu najlepiej Inglot nr 118- świetny kolor na stópki:) ciemne bordo. bardzo seksowne, ja zawsze robie na ten kolor i zawsze komplemnetują mężczyźni:)

Gość dziewczyna Granta
pedicure miałam oczywiście na myśli :-P

A skoro juz mowa o lakierach, szukam fajnego malinowego lakieru do stop, ale kazdy ktory kupuje po pomalowaniu dwoch warstw okazuje sie byc krwisto czerowny. A ja szukam takiego ciemnego malinowego rozu - polecicie cos?;)

Gość No to ide za przykładem
Dzieki dziewuszki kochane! Tak zrobie z tym Inglotem. Dzieki wielkie za odpowiedzi. Sluchajcie ale myslicie ze da sie cos zrobic z tymi duzymi paluchami- tzn paznokciami konkretnie uduzych paluchow- zeby byly ksztaltniejsze???? A jezeli chodzi o pedicure to nie rozumime... gdzie moge go zrobic jak nie u kosmetyczki??? I czy sama moge zrobic? Jak to sie robi?

Gość dziewczyna Granta
no jeszcze troche mogłabyś powiększyć ten nos, bo wyglądasz ja pasztet.

Gość dziewczyna Granta
pewnie, że możesz sama. Są do tego specjalne lakiery z króciutkim pędzelkiem oraz specjalne naklejki (najklejasz na paznokieć i go malujesz, a jak odklejasz do zostaje taki pasek u góry).

Gość EUEUEUEUEU
Mam podobne :/

Gość magda bielik
Odżywka new nails, kilka miesięcy i powinno być idealnie, a spore zmiany widać nawet po kilkunastu dniach. Oczywiście to wszystko kwestia systematyczności zaparcia w działaniu ;-)

Gość gość
Fajnie ze odgrzebalas temat sprźed 5 lat gorniku:o