Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie usłane kolacami

no i życie się zemściło

Polecane posty

zdrada po 4 latach, wspólne plany i marzenia poszły w ciemny las i już nie wrócą, bo zdrady się nie wybacza, 25 maja 2009 roku koniec mojego związku, zmarnowane 4 lata

Gość roki500
a za co się zemściło?

Gość masz 2 wyjscia
albo odrazu to skonczysz albo bedziesz dluuuuugo sie zastanawiac czy wybaczysz an koniec wybaczysz a potem bedziesz kontrolowac bo kontrola jest najwyzsza forma zaufania...

Nie masz tak źle, niektórzy w ten sposób zmarnowali połowę swojego życia 🖐️

Dobrze, że tylko 4 lata. Ja zmarnowałam 15!!! I dostałam kopa w serce. Wierz mi pocierpisz i podziękujesz Bogu, że tak szybko dowiedziałaś/łeś , że ta druga osoba nie jest godna zaufania. Współczuję serdecznie. I choć zabrzmi to banalnie - czas leczy rany! Ja dochodziłam do siebie dwa lata. Ale nawet teraz, po 5 - ciagle uwarzam, że było to jedno z bardziej niezrozumiałych i bolesnych doświadczeń mojego życia.

dzięki za słowa otuchy

Gość opz
za co sie zemscilo?

Gość weronisiax
.....Ja juz mam dosc-wszedzie gdzie sie nie "spojrze" tam ZDRADA...Moze "my" tak naprawde nie jestesmy stworzeni do tego zeby miec jednego partnera/partnerke przez cale zycie.....:( .....Tez zosetalam zrazona ,wiem jak to boli...

Autorko, nie potrafię sobie wyobrazić jak to jest, bo nigdy mnie nie zdradzono (aczkolwiek nigdy pewności mieć nie można)...ale jak napisała osoba wyżej - ciesz się, że 4 lata...kobiety marnują po kilkanaście z osoibami niewartymi ich uczuć (mężczyźni zresztą też). Będzie dobrze...znajdzie się ktoś cudowny i tamtemu podziękujesz, że zniknął z Twojego życia:)