Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia25.

Może jesteś w temacie i możesz pomóc- spalenie i przeniesienie prochów do grobu

Polecane posty

Gość Kasia25.

Witajcie Mam takie pytanie- chciałam spalić i przenieść prochy brata do grobu rodziców, brat lezy na zupelnie innym cmentarzu, z dala od domu, bardzo bym chciala zeby byl z rodzicami pochowany, problem w tym ze grob rodzicow jest dwuosobowy, stad wpadłam na pomysl zeby tylko jego prochy tam umiescic, wiecie moze cos na ten temat? Z gory bede wdzieczna

Gość nie martw siewe
moim zdaniem nie powinnas teraz tego robic, daj mu odpoczywac w spokoju

Gość Kasia25.
Brat na pewno chcialby byc z rodzicami, jest w miejscu z ktorym laczylo go tylko cierpienie. Nie stac mnie na wybudowanie grobu rodzinnego, moze w przyszlosci, w sumie to w ogole nie wiem nic o kosztach, jesli bylyby podobne to oczywiscie ze byloby lepiej, jednak to bedzie zagmatwana sprawa, dla urzednikow itd Musialabym kupic(?) miejsce, zamienic (?) eh nie mam pojecia od czego musialabym zaczac \ Z ekshumacja pewnie nie byloby problemu, zgode na pewno bym uzyskala, nie wiem jak z wykonaniem Nie jest to zly pomysl, grob rodzinny. Nie wpadlam na to dotychczas, sprobuje sie czegos dowiedziec

Gość Kasia25.
W sensie w innym miejscu, bo grob rodzicow nie moze byc powiekszony, o to juz pytalam :/