Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wtf_23

Co sądzicie o tej sukience? Wczoraj kupiłam.

Polecane posty

,,Co sądzicie o tej sukience? Wczoraj kupiłam.'' tak napisałaś:) ,, Czepiasz się, ale cóż widocznie musisz robić coś w życiu Nie kupuje tej kiecki'' a tak później, nie ściemniaj, zresztą, co mnie to obchodzi, nie ja będę miała tandetną szmatę w szafie

kciukiem skoro sie czepiasz to czytaj wszystkie posty. Zamówiła z allegro, za pobraniem pewnie. Dopóki nie zapłaci to jeszcze nie ma tej kiecki. A poza tym to nie temat związany z poprawna pisownia

nie wnikam :classic_cool: napisała,ze kupiła, to kupiła. a temat może i nie związany z poprawną pisownią, ale się jż na tyle rozwinął, że można mieć jakąś naddzieję, że autorka zapamięta, jak powinno się pisać ,,dekolt'':)

Gość hahahaahahhahahah
ten wzor byl modny moze 10 lat temu teraz juz nie!!!!! nie kupuj jej bo facet od ciebie ucieknie bedziesz wygladala ja Violeta z brzydUli hahahahah

Forumowiczki!! Halo!! Po co od razu pogrążać dziewczynę dlatego, że ma na oku sukienkę w panterkę. Osobiście uważam, że nie powinno się niczego przekreślać jesli chodzi o modę, tylko dlatego, że nam się to kojarzy nie tak jak trzeba. Jak się taką sukienkę połączy z fajną czarną marynarką w trochę męskim kroju, podwinie rękawy, dobierze jakieś fajne proste buty i dobrze włosy upnie to całość będzie świetna. Wkurza mnie to, jak się coś krytykuje zamiast spojrzeć na ciuch pod względem potencjału. Przecież panterka nie musi oznaczać od razu tanich kabaretek, tipsów itp... a z reszta, nawet tipsy da się nosić z klasą;)

Gość hania1234
panterka i wszelkie zwierzęce wzory są moimi ulubionymi :) sukienka ujdzie w tłoku, jak Ci sie podoba to kupuj i nie sluchaj tych z góry- to nie jest niczyja sprawa kto nosi na sobie kolka a kto kwadraty :O wazne zeby ciuchy dobierac odpowiednio do figury, a z tego co piszesz tak tez robisz wiec powodzenia!

Gość muf muf
jest po prostu brzydka i tandetna wszyskiego w niej za dużo ciapki kółka błyszczyki i wszystko jest na nie łącznie z materiałem wybierz coś innego:)

Śliczna ta druga:) Dzieki wszystkim za rady:)