Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwwwoonnapantofel

napisac pierwsza do niego ? czy nie warto?

Polecane posty

spotykałam sie z chlopakiem..bardzo mi na nim zależy on tez tak twierdził ale nagle kontakt się urwał przestał się odzywać a wszystko było ok dokladnie dziś mija 2 tygodnie od tegoczasu a ja nie mogę zapomnieć o nim .. mam tak straszną ochote się odezwać .. ale nawet sama nie wiem co napisać .. nie chce się narzucać a tak by to chybba wyglądało

Gość wiec napisz

Gość wawelski
to ściema - żadna laska pierwsza nigdy nie zadzwoni chyba że ma interes ( niekoniecznie do strzepania )

Gość lineczka ....
A jak sobie tłumaczysz fakt, że się nie odzywa? jestem ciekawa .... :D

nie mam interesu.. ja poprostu nie mogę o nim zapomnieć od dwóch tygodni nie mogę się skupić na niczym bardzo tęsknie ..

Gość drożdżyk
napisz - inaczej bedziesz snula coraz to nowe hipotezy ktore i tak nic nie zmienia. napisz nawet teraz a moze uda nam sie zanalizowac jego odpowiedz. Czy przed tym jak przestal sie odzywać wydarzyło się coś znaczącego??

lineczka-o to chodzi że wszystko było super jeszcze napisał sms że odezwie się wieczorem na gg .. normalna rozmowa . i nie wiem sama co było nie tak

sama jestem w szoku bo było wszystko super .. i nic się nie zdarzyło co by mogło na to wpłynąć

Gość lineczka ....
Ale czy to ważne, co było nie tak? Wazne, że było ... Ja bym darowała sobie .. jeśli coś ma być między wami, to i tak wasze drogi się skrzyżują ... a jeśli nie, to bezsensowne wydaje mi sie upokarzać ...

Ja bym nie pisała, jak chce utrzymywać kontakt to sam się odezwie, facet ma być zdobywcą a dziewczyna zwierzyną:D

Gość wyrzuty sumienia
ja napisałam jako pierwsza i w tej chwili jesteśmy prawie dwa lata razem a we wrzesniu się chajtamy;) ja kiedyś napisałam do pewnego chłopaka na którego mówiłam "pscółka" ze rozwiązuję krzyżówkę i nie znam odpowiedzi na jedno hasło. co to jest: robi miodek i śpiewa bzyku bzyku...;) uśmiał się...ale kontakt został nawiazany;)

Gość drożdżyk
wedlug mnie sms w stylu - czy wszystko w porzadku, zastanawiam sie czmu sie nie odzywasz - nie jest jescze upokarzajacy - moze gdybys napisala 100 takich to tak. a przynajmniej sie przekonasz ?? nie jestes po prostu ciekawa?? bo ja jestem:P

Gość lineczka ....
czerwwwoonnapantofel - wiesz, to Twoja wersja .... A on może nie lubi, jak wszystko jest proste? Może wróciła do niego jego miłość? Powodów może być tysiące ... Jedno jest pewne, nie odezwał się, bo nie chciał ... No chyba, że się łudzisz, że wpadł pod samochód, czy inne takie wykluczające jego kontakt ... mimo chęci ... :P

jak wyżej;) a może bierze Cie na przetrzymanie? mysli sobie ile wytrzymasz i czy sie wkoncu odezwiesz?

tak napisz dzsiaj bo mnie myśli zamęczom .. a w sumie to może on czeka jak ja się odezwe bardzo możliwe to u niego ... chociaż sama jestem ciekawa co było nie tak czy coś przeoczyłam

ok wysłałam właśnie sms .. zobaczymy napisałam coś w stylu : czesc. co u Ciebie ciekawego słychać . troszkę ostatnio o mnie zapomniałeś . pozdrawiam

jeśli odpisze to znaczy że na odczepnego albo czekał aż ja się odezwe.. a jeśli nie to znaczy że nie chcę mieć ze mną kontaktu. dobrze zrobiłam chociaz będę miala klarowną sytuację

Gość wawelski
no widzicie i tak facet musi zadzwonić a nie odwrotnie

teraz jest w sumie w pracy ale za jakąś godzinke jest wolny może odpisze.. a jesli nie to już wiem że poprostu nie chcę :)