Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjkl

juz nigdy brunetką!!

Polecane posty

Gość fghjkl

byłam całe 5dni brunetką !!!! nudny nijaki kolor! !! teraz zrobilam sobie balejaz i jest cudnie znowu ten błysk w oku i wszyscy sie ogladają :D życie jest piękne !! :*

Gość Ameliiag
mnie sie np. nie podoba balejaż. naciapane kilka kolorów na głowie a jak sa odrosty to nie da sie ich zatkać. ja jestem naturalna brunetka i sie tym szczyce :) nie musze farbowac wlosow.

Gość fghjkl
noo :D jakos nie widac,zeby byly najlepsze;D albo do mnie po prostu brąz nie pasuje :D w kazdym badz razie w koncuuu!! juz bałam sie,ze nie wyjdzie naturalny blond;)) aa udało sie i nawet nie mam zniszczonych włosow ;) sa mięciutkie,gęste i z głębią:D teraz lato,cieplutko trzeba opalic moje długie nóżki odziac w jakies spodnie 3/4 i badz spodniczke i lecimy !:)

Gość jessy28
balejaż jest niemodny, gratuluje wyboru tandeciaro

Powiem tylko: "ładnemu we wszystkim ładnie", więc... 🖐️

Gość jessy28
ja mam ciemna karnację nawet opalać sie nie musze.

Gość a ja jestem czarna
jako dziecko bylam blondynka,potem mi wlosy troche sciemnialy. Ale uslyszalam od kolezanki stylistki,ze jestem stworzona do ciemnych kolorow i...... zrobilam sie na czarno:) Nigdy tak dobrze nie czulam sie w kolorze wlosow jak teraz:) Czarny jest suuuuuuuuuper:)

Gość jessy28
i cos w tym jest ze ładnemu we wszystkim ladnie. mi pasuje blond, rudy, czarny, brazy, kazdy kolor, zmieniam kolory w zależności od ody, nastroju,ale zawsze efekt super.

Gość fghjkl
yeah :D odezwał sie zazdrosnice,paszczurzyce itp. :D co was tak boli?:D ze nie mozecie byc blondynkami? ;))) bo raczej brunetka przefarbowana na blond nie pasuje i wtedy to wygląda TANDETNIE;] :D jak mi was szkoda :D a ja nie mam platyny na głowie zazdrośnice ! wygladam prze prze cudnie :D aa i jeszcze cos"ładnemu we wszystkim ładnie" to ,ze ja sie sobie nie podobam w brązie to nie znaczy,ze jest mi brzydko wg innych .. :)) ja bardzo krytycznie na siebie patrze,aa inni uwazaja mnie za ideal kobiety takze pozdrowionka małe,grube,ciemne z brudną skórą brunetki :)) umyjcie mordy wreszcie;)) pappaa;*:*

Gość najślieczniejsze to
blondyneczki :)....takie delikatne i sexowne mrrrr az dreszczyk pzrechodzi...brunetki są takie wulgarne, pod latarnie sie tylko nadaja !!!

Gość fghjkl
najśliczniejsze to--> łał :D ale w pełni popieram:D

Gość fghjkl
jestem idałem kobiety, waze tylko 80 kg przy wzroście 160 wiec idealnie wygladam, no i lody robie za pięc zlotych a nie szanuje sie tak jak wy krowy.

Gość ooooooooo matko
jessy28 widze, ze jestes perfekcyjna pod kazdym wzgledem :D czasem czytam twoje posty i tak mi sie chce smiac,ze nie moge :D czasem przesylam je kolezankom w pracy i cale biuro ma ubaw :D nie dosc, ze jestes superwoman, pracujesz i zeje*iscie zarabiasz, masz czas na wszystko i super wychowane dziecko to jeszcze do tego zaje*isty dom i super meza :D szkoda tylko,ze mamusia cie nie wychowala i nie nauczyla, jak prowadzi sie kulturalna rozmowe. I wiesz co, mozesz mnie tu zaraz obrazac i mowic, jaka glupia idiotka jestem, ale mi to zwisa. Poprostu draznia mnie ludzie twojego pokroju,ktorzy wystawiaja opinie o innych nawet ich nieznajac. Ale pisz dalej dziewczynko, posmiejemy sie chetnie :D

Gość neiwidzialny jest tak huuujowy
ze nawet nei umiesz poprawnie napisac blĄdynka buhahahhaha

Gość aaa to nie prawda z tym
"ladnemu we wszystkim ladnie "

Gość fghjkl
jeah:D przeciez wiem,ze ładnemu we wszystkim ładnie w koncu jestem ładna :D no nie??:D

Gość Ekheeemm..
Do autorki topicu: cieszymy się, że ci sie fryzura podoba, ale po co do cholery piszesz to tutaj? mamy ci pogratulować?

Gość mory i ciiipy
tez umyjcie, bo wala bleeee :O :O

Gość fghjkl
ejjj z tymi bląąąąądynkami to pojechał fakt :D ale spoko... on lubi brunetkiiiiiiiiiii i niech tak zostanie nie chce miec analfabety :D ale serio tak mi ulzylo jak zobaczylam siebie w delikatnym subtelnym blondzie normalnie dziekowalam Panu Bogu .. jak mialam brąz to czułam sie taka nijaka,smutna ,taka nieatrakcyjna.. w sumie dla mnie brunetki wszystkie są takie same,bez zadnych tam przeblyskow i rozjasnien,a blondynki maja tak wymyslone te odcienie az milo popatrzec ;) b.sie ciesze ,ze powrocil moj kolorek:)))))))) juz myslalam,ze zostane do konca życia taka..

Gość Ekheeemm..
nie zrozumiałaś aluzji. powiedziałaś że nie jest ci ładnie jak masz włsoy typu brunetka. czyli jednak nie we wszystkim ci ładnie. czyli nie jesteś ładna??

Gość wklej zdj swoich wlosow teraz