Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błu poszedł sie piii

Dlaczego na polskich ulicach tak szaro?

Polecane posty

Gość błu poszedł sie piii

Własnie przyjechałam z Londynu i Polska wydała mi się - mimo ze nigdy wczesniej tego nie zauwazyłam - tak straszliwie szara. Ok, trudno powiedzieć, że w WB wszyscy mają super styl, ale mają coś swojego - a w Polsce uwaza sie, ze ktos kto kupi ciuchy z zary czy tam orseya i wyglada jak 3/4 polskich kobiet jest taaaaaaki modny i taaaki 'cool':O Kupiłam tam śliczną sukienkę - kobiecą, fakt, retro i takiej w co drugim sklepie sie nie dostanie. Byłam w niej na zakupach i w restauracji - co druga dziewczyna sie za mna ogladała, a z wyrazu twarzy wnioskuje, ze myslały 'w co ona sie ubrała??' O co kaman? Zeby nie czuć sie dziwnie musze sobie kupic słitaśne legginsy, tunike i kurtecke skórzana?:O

Gość a kto ci bronii
noś co chcesz..

Gość fddfs
legginsy kupuj legginsy , bo sa sexy

Nie zauważyłam, żeby co druga dziewczyna nosiła jakieś getry i tuniki, zaś te, które noszą, absolutnie nie wyglądają szaro, bezbarwnie, nijak, czy jak tam próbujesz to sobie nazwać - dla lepszego samopoczucia. Raczej dzięki jednej retro sukience nie staniesz się oryginalna, tym bardziej, że taka stylizacja przynajmniej od kilku lat jest w modzie.. Unikatową rzecz możesz jedynie wziąć spod igły krawcowej, która uszyje ci ją np. wg twojego projektu. W sklepach z odzieżą nawet tą z tzw wyższej półki nie dostaniesz niczego wyjątkowego.

Gość ale glupi jezdesta
tak, te co zakladaja legginsy przewazniej sa dosc ciekawie ubrane, ale to nie jest regula. standard do brzydkie za jasne dzinsy z jaimis haftami plus przymalawy t-shirt

Gość prawda o Polsce
Jest szaro to fakt i ludzie tez sa inni, ale dopiero widac to jak mieszkasz zagranica. jak przylecialam do Polski po dluuuuzszym pobycie zagranica zobaczylam ile rzeczy nam brakuje, zeby bylo lepiej!!!, ale i tak kocham Polske mimo, ze czasem az serce boli, ze tak ciezko jest w Polsce! Szaro w Polsce ejst bo jak ma byc kolorowo ! jak kazdy musi ciagnac koniec z koncem!! Patrza na ciebie dziwnie, bo u nas to normalnie, ze nie lubimi innosci!

Gość prawda o Polsce
dodam, ze jak moja corka miala zdjecia ze szkoly ktos z rodzinny palnal "ale tu klorowo" a moja ciorka bystra mowi : " czemu kolorowo przeciez kazdy ma munudrek do tego szary " Tej osobie oczywiscie chodzilo o rasy !!! Duzo nam brakuje do tolerancji a szkoda