Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hula hooopka

Błagam powiedzcie mi jak się kręci hula hopem

Polecane posty

Gość hula hooopka

Już ok 2 tygodni próbuje sie nauczyc ale mi nie wychodzi. Podobno kręcenie jest dobre jeśli chce sie ładnie wyrzeźbic talie, tylko jak sie kręci????

Gość makijaz permanentny
może masz za mały obwód koła? ja się nauczyłam za pierwszym podejściem, zajęło mi to jakieś 20 min:P teraz potrafię kręcić kilka godzin bez przerwy :classic_cool:

Gość hula hooopka
ale ja jestem zgrabna! to że chce sobie ładnie wyrzeźbic talie nie oznacza ze jestem gruba! ale mi brakuje techniki przy kreceniu, a zreszta gdzie jest powiedziane ze tylko zgrabne osoby moga krecic?

Gość hula hooopka
moje kolo ma 70 cm, byc moze jest za male, ale kiedys w dziecinstwie kreciłam takim samym i tez mogłam krecic godzinami, a teraz to szkoda słow, maksymalnie 10 sekund udaje mi sie wytrzymac;/

Gość makijaz permanentny
technika hm ciężko to powiedzieć . ja jak kręce to się jakby lekko gibam do przodu /tyłu i na boki. nie wiem jak to inaczej napisać musisz złapać swój rytm po prostu

Gość makijaz permanentny
moje ma 80 albo 90 średncy wiec być może Twoje jest za małe a w dziecinstwie nim kręciłaś bo jako dziewczynka byłaś drobniejsza co wcale nie oznacza że jestes teraz gruba

Gość makijaz permanentny
zmierzyłam swoje ma dokładnie 93 cm