Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrrrrr

moje plecy-foto-tak mi zle

Polecane posty

tak jak Energiczna zauwalzyla i doradzila- na plecy dobre jest plywanie i bieganie popracuj tez nad miesniami skosnymi brzucha-przy Twojej budowie powinien byc efekt

Gość fdasfagf
ewwwwwww:o

Gość wrrrrrrrrrrrrrr
a co jesc? tylko nie pszcie, ze malokaloryczne etc. bo sie nie znam. konkretne prodkty jakym mogla prosic. ostatnio zaczelam jesc chleb zytni, nie wiem czy dobrze

Gość kup hula hop
skacz na skakance, cwicz na hula hop codziennie i rób skętoskłony (chyba pamiętasz to cwiczenie z wf-u !?), skłony na boki leżąc oprzyj ugięte w kolanach nogi na podłodze, ręce wycięgnięte do boku, przyciągaj naprzeminnie ugięte w kolanach nogi do lewej i prawej dłoni uklęknij na podłodze, ręce wyciągnij przed siebie, siadaj raz po lewej raz po prawej stronie łydek (postawa zasadnicza, siad, uniesienie się ponownie do postawy zasadniczej, siad po przeciwnej stronie) te cwiczenia powinny wzmacniać mięśnie brzucha i boków tułowia

160 cm i 60 kg??? niemozliwe...ja jestem dokladnie taka sama wzrostem i waga nie mam czegos takiego...i tez nie cwicze...na moje oko to z 80kg to ty masz...

Gość marcysiankaaaa
Nie jest wcale tak tragicznie, masz fajne wcięcie w pasie, takie wałeczki lepsze, niż wielka opona na brzuchu, albo brak talii przy chudych plecach. Trochę diety, chleb razowy ok, żadnych zapiekanek, dużo warzyw-duszone, na surowo, zupki warzywne, apusta kiszona, sok z kapusty . Ogranicz potrawy maczne, tłuste, zero śmietany,słodycze. No i trochę gimnastyki-przynajmniej pół godziny dziennie-brzuszki, skłony nożyce, rowerek itp. jak zrzucisz 4kg, anajlepiej pięć, to juz będzie ok.

Gość wrrrrrrrrrrr
dzieki za te przyklady co jesc, naprawde mam 64dokladnie

Gość wrrrrrrrrrrrr
up

Gość palaiaks
ale masz ładną pupę i biust!:) ja bym z takiego rozmiaru się cieszyła!!:)

Gość lalallalallallala
up

Gość wandeczkaaa
To z braku ruchu. Weź sie za sport, najlepiej idx na siłownię i do dzieła. Szybko zrzucisz, ni ma strachu

Gość malinka_25
hmmm a wlasnie ze jest to mozliwe bo ja mam to samo waze 60 kg przy wzroscie 168 i moje plecy wygladają identycznie i nawet jak wazylam 53 kg to mialam waleczki na plecach moze nie takie duze ale byly

moze jakas dieta? hula hop^^? cwiczenia? kremy? poszperaj na necie.