Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwolewal nad tym

co zrobic zeby wrocil?

Polecane posty

Gość uwolewal nad tym

Jakis czas temu rozstalam sie z chlopakiem.Niemieslismy kontaktu przez pol roku.W tym czasie probowalam zapomniec , poukladac swoje zycie na nowe bez niego.Ale pewnego dnia zadzwonil i chcial sie spotkac.Zbywalam go przez jakis czas ale wkoncu zgodzilam sie na spotkanie.Byly to spotkania bardziej koleznkie.Byly przytulanki, pocalunki.I wszystko wrocilo.2 miesiace temu wyjechal do pracy za granice.Mamy staly kontakt.Bardzo za nim teskinie, brakuje mi go strasznie.Ostatnio napisalam do niego sms:"Chcialabym zebys byl teraz blisko mnie", odp.Tez bym chcial tam byc".Potym smsie napisalam mu "Choć mi smutno ,nadziei nie tracę ... Że rozłąka przeminie jak sen...Znów pod rękę pójdziemy na spacer...Musi przyjść.....i nadejdzie ten DZIEŃ...A on odp."dlaczego bys tak chciala".Powiedzcie mi czy jednak on nadal cos do mnie czuje?Co zrobic zeby do mnie wrocil?

Gość Elwiszyje
skoro nie dałaś szansy facetowi w odpowiednim czasie i w odpowiednim momencie to zapamiętaj sobie , że są takie chwile i sytuacje, które się zdarzają tylko jeden raz w życiu i nigdy się nie powtórzą , a wiadomo, że kobiety działają bardzo podobnie , czyli żałują dopiero po fakcie , gdy żagiel odpłynął w siną dal

Gość Elwiszyje
do Moderator 007 , też jestem facetem ale zastanawiam się dlaczego tak głupio piszesz i dlaczego koniecznie chcesz udowodnić, że jesteś głupszy niż konstytucja przewiduje , jakoś nikt tu Ciebie nie popiera , czyli jesteś sam , skoro jesteś sam to jesteś nikim czyli zerem , czy dotarło do pustej mózgownicy ?

Gość to że odpłynął nie znaczy
że nie zacumuje w tym samym porcie raz jeszcze...

Gość URSUS C330
Możesz coś kombinować, ale mozesz wyjsc na idiotke. No Risk No Fun

Gość URSUS C330
jem qp :)

Gość gość
Po 5 latach zostawił mnie mężczyzna mego życia. Większość czasu było cudownie, jednak ostatnie pół roku z powodu mojej zazdrości o jego pracę już nie był tak kolorowy. Rozstawaliśmy się, Az w końcu usłyszałam, żebym dała mu spokój, bo on już nie chce dalej w tym tkwić. Powiedział, że możemy co najwyżej się przyjaźnić. Została mi ostatnie szansa – urok miłosny, skorzystałam z rytualisty ze strony http://urok-milosny.pl uwierzcie e to była dal mnie jedyna szansa na odzyskanie go, chociaż wiem że sposób nie jest etyczny. Ale wiedziałam że musimy być razem i żadna kobieta nie da mu takiego szczęścia jak ja. Po kilku tygodniach oczekiwania wrócił : ) teraz już dbam o to by się nie kłócić i żeby było między nami jak powinno.

Gość gość
A czy Petru już się wypowiedział w tej sprawie???