Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiniusia77

Maj 2009 - starania o dzidziusia

Polecane posty

Gość katia5
juz skończyłam te chipsy-znudziły mi sie teraz robię sobie herbatkę i.....z dwie kanapki:P i jak ja mam schudnąć???

hahaha dobra jestes:P to moze ja bym tez jakas miętke wypila..hmmm...chociaz wolalabym kawke,ale potem nie zasne ,a co do kanapek to z kanapek najbardziej lubie piwko:D

o widze ze tu Wrzy jak w ulu :) tak piszemy o tej drugiej tabelce, a która z dziewczynek z dwiema kreseczkami sie wkoncu w nią wpisze???? :) Ja czekam na meza, bo z bracy bidulek jeszcze nie wrócił :( Dzis ostałam moje zamówione testy owulacyjne, tak wiec bede testowwac za kilka dni :) no do dzieła.... :)

a tak wogóle to bella dzis miała isc do gina? tak? dobrze pamietam? moze cos skrobnie i wpisze sie oficjalnie w naszą tabelke ;)

Gość iga-
no wlasnie, ciekawe co z bellą... dziewczynki, trzymamy mooocno kciuki:-)

Gość iga-
to mi dziewczyny narobily ochotki na piwko:P chyba sie skusze hehe.

Gość iga-
ojjj gdybyśmy mieszkały bliżej siebie to bym się skusiła:-)

Gość katia5
o to widzę,że nie tylko ja lubię piwko:P własnie mój mężulek pije i chyba też od niego wysępię szklaneczkę:)

Gość iga-
ja cos tam tez chyba znajde w lodowce:-)

ej dziewczynki a myslicie ze mozna zajsc w ciaze zaraz po @? :P bo moj suwaczek nieublaganie wskazuje dni plodne za ponad tydzien,a w tym czasie nie bedzie seksu no i tak sobie tylko pomyslalam po cichutku,ze moze jakims cudem..:D

Gość iga-
mozna:-) moja kolezanka zaszla w ciaze zaraz po @... z tym ze ma krotsze cykle i bardzo nieregularne ale udalo sie:)

Gość iga-
zdarzaja sie i to czesto:-) zycze ci tego z calego serducha:-)

dziewczyny orientujecie się ile po owulacji test powinien wyjść pozytwny ? oczywiście w przypadku zapłodnienia ;) tak sie zastanawiam

Gość iga-
ja czasami tez zagladam a tu ciisszzzaaa. moze dziewczynki intensywnie 'pracuja':P uklad, czy ty tez lapiesz czasami takiego dola ze dziwne mysli chodza ci po glowie? np ze moze cos jest nie tak z ktoryms z was i dlatego nie mozesz zajsc w ciaze? kurcze, niby wszystko jest w porzadku, ja nie stresuje sie jakos szczegolnie niczym i nie wychodzi. strasznie sie boje, ze to bedzie trwalo dluzej i ze nie bede umiala sobie z tym poradzic. na razie podchodze do tego w miare na luzie ale mam czasami znizki formy.

iga w kolko mysle ze cos jest nie tak,nie jestes sama z takim nastawieniem.moj maz ma problemy z plemnikami,wiec u nas to nie jest tak calkiem,ze nic nie stoi na przeszkodzie.czekamy tylko az u niego w pracy sie uspokoi,to znaczy az skoncza sie te glupie delegacje i bierzemy sie za badania,bo ja chyba osiwieje predzej z tych nerwow niz zajde w ciaze. tfu tfu tfu oczywiscie, ale juz czasem mam depresje,zwlaszcza jak widze ta jedna jedyna kreske na glupim tescie:(

Układ nie denerwuj się- stres nie ułatwia zajścia w ciążę :-) Ja właśnie w maju współżyłam raczej przed owulacją- tak wyszło, bo mąż pracował, ja pracuję i uczę sie jeszcze, wiec czasem padam i nie mam ochoty na nic. Nie przypuszczałam że w tym miesiącu może sie udać, a kto wie hehehe. @ nie ma nadal, testu nie robię na razie, a kurcze korci mnie jak nie wiem co. Bo wiecie że biorę luteinę a tu 35 dc i nic. Chociaż może ze stresu mi sie spóźnia- jutro mam egzamin ( trzymać za mnie kciuki proszę hehe), remont w domu, niepewna praca. Nic, wracam do nauki:-(

no jak by sie w czerwcu udalo to ja tez coreczke:D taaak bym chciala:D a moj maz to juz widze - zrobilby z niej ukochana coreczke tatusia,niby taki twardziel i w ogole,ale corka by mu serduszko ruszyla:P

Układ o ile dobrze pamiętam to Ty bierzesz luteinę taak?? Powiedz mi masz po niej regularne @, czy Ci sie spóźniają? Oczywiście życzę Ci żeby w ogóle sie nie pojawiła @