Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiniusia77

Maj 2009 - starania o dzidziusia

Polecane posty

wrocilam!!!! :D:D 🌻 tesknilam za wami i nawet nie moglam tu zajrzec przez tyyle dni.dopiero dzis rano wrocilam i prosto z podrozy -do pracy,no nie liczac tych kilku godzinek snu,dokladnie 4:D wiec troche padam z nog.witam nowe dziewczyny i trzymam za wszystkich kciuki.do kogo przyszla @ - to mam nadzieje ze to juz ostatnia:D a do kogo nie przyszla to oby tak dalej:D 🌻 teraz chyba na chwile sie poloze,bo przez te pare dni jestem zmeczona jak po robotach w kamieniolomach hehe.no i na dodatek zab mnie rozbolal a dentysta dopiero za pare dni umowiony,wiec zazyje jakis specyfik i pośpie moze chwilke. macie racje - bella chyba o nas zapomniala:( ale ja wierze ze sie pojawi z dobrymi wiadomosciami i nas troche podbuduje:D a i jeszcze jedno! wczoraj niespodziewanie przyjechal moj kochany mężuś:D ❤️ i zaliczylismy kilka celnych mam nadzieje strzalow hehehe.tym bardziej sie ciesze,poniewaz jak wskazuje moj suwaczek - tylko 2 dni do dni plodnych,a moze sie troche przesunely i juz sa:D wiec nie trace nadziei:Dbuziaki dla wszystkich,tradycyjnie odezwe sie wieczorkiem:)

układ witamy witamy, straszie było smutno tu bez ciebie. super ze juz jestes:) no widzisz, to moze sie uda :) a tak sie martwiłas ze napewno nie a tu mezus niespodzinke ci zrobił? super, trzymam kciuki :) a mnie brzuch w dole pobolewa myslałam ze to owulacja no ale, robiłam testy owulacujne i nic narazie nie wychodzi :( tak wiec nie wiem.... normalnie mi dzis do głowy przyszło ze to nie była @ no a te bóle w podbrzuszu moze.... ale to tylko takie myslenie, tak wiec szybko sie stawiam do pionu ;)

Cześć dziołszki:) mnie dzisiaj boli brzuchol i czuje,że ta @jutro przyjedzie. Kurcze zastanawiam się jak to możliwe. Miałam monitoring cyklu, owulacje 13dc od 11dc do 17dc codzienne przytulanko. ja już sama nie wiem za co ta natura tak nas każe. Cykle mam regularne. Ja już nic nie kumam z tego. Może wyślę męża na badanie i sobie hormony porobię. Dziewczynki czy prywatnie u ginekologa dostanę receptę na te badania na NFZ?? 3mam za was kciuki. Bu$:*

asia nie chce cie nakrecac ale bół brzucha nie tylko swiadczy o zblizającej sie @ moze swiadczyc tez o czyms innym :) To co piszesz to sie wydaje ze ciąza powinna byc na 100%, ale nasz organizm czasem szwankuje... bedziesz robic test?

dziewczynki,obudzilam sie:) od razu mi lepiej po spanku.musialam odespac podroz. wredniak - 🌼 fajnie ze sie dolaczylas:) no i niefajnie ze @ przyszla,ale masz przed soba kolejny cykl ktory bedziemy wszystkie tu pilnie sledzic,jak pod mikroskopem;) wisienka - czytalam ze ta @ jednak sie pojawila,to do dziela,probujcie dalej,a moze raczej nie probujcie zrobic dzidziusia tylko cieszcie sie seksem i soba na wzajem az w koncu cos zakielkuje:) wiem,wiem latwo powiedziec,ale sama teoria jest dobra hehe:) ewusia 1982 - mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze na tym usg,a swoja droga twoja pani ginekolog nie byla zbyt delikatna w stwierdzeniu ze nie slychac serca,chyba nie pomyslala na jaki stres cie naraza przez ten tydzien czekania na kolejne usg:o ale dziewczyny maja racje - jak masz objawy to cos to musi znaczyc:) poznanianka - przykro mi ze @ przyszla,znam to rozczarowanie,ale co tam,przytulanko jest dobre na wszystko:P kinia - widze ze ostro pracujesz nad dzidzią:P i tak trzymac,grunt to pozytywne nastawienie:) i jak tam twoj katarek? cos tam czytalam wczesniej.przeszedl?:)a no i oczywiscie swieca przeze mnie jest praktykowana od czasu do czasu:) moj maz robil za pierwszym razem wielkie oczy hehehe sekata - z tym poczatkiem @ jako brazowa wydzielina,to ja mam tak samo:o tak mi sie porobilo od jakiegos czasu,kiedys tego nie mialam,moze z wiekiem..Bedzie dobrze,uszy do gory i powodzenia tym razem:) mąż wyjezdza ale pociesze cie ze nie tylko twoj,bo moj tez,co prawda wpadl na dwa dni ale teraz to chyba z miesiac nie przyjedzie,jak nie dluzej:( tez jestem zla i jak bym mogla to bym go przyklula do lozka kajdanami ale nic nie poradze,mamy jeszcze tyle czasu przed soba ze jakos zniose te kilka cykli samotnosci:)pogodzilam sie z tym:) mila - tak jak pozostalym dziewczynkom zycze ci powodzenia w przytulankowym maratonie w tym cyklu:)🌼 macie z igą racje - nie ma jak wakacje,slonko,moze jakies przytulanko na łonie natury..hehe:D i BEJBI BUM lipcowy nas ogarnie:D asia19855 - witamy🌼 katia - katia,warto zrobic badania,moze cos sie rozjasni jak bedziesz miala juz wyniki.przynajmniej tak jak mowi kinia - bedzie wiadomo czy cos jest nie tak, i jak z tym walczyc:)

ciekawe czy w tym miesiacu nam sie uda dziewczynki:) a tak w ogole to jeszcze madzikowo miala dac znac jak tam. pisala ostatnio ze @ nie przyszla.jak tu zagladasz to sie odezwij :) 🌼

czesc dziewczyny, no wiec @ dalej nie ma, w sumie dopiero 1 dzien sie spoźnia, w nocy mialam takie bole jak zawsze przed i rano zawsze jest @ a dzis nic .. oczywiscie nie wytrzymalam i zrobilam test okolo 15 godziny i niestety negatywny, a @ dalej brak i objawy tez ucichły... hmmm nie wiem co sie dzieje mam regularne cykle a owulacja było ok 15 dni temu... boje sie nakręcać ze test sie pomylił... poczekam, pewni jutro - pojutrze przyjdzie ta paskudna @... jutro dam znac jak dalej u mnie i mam nadzieje troche z Wami popisze bo dzis miałam ciężki dzien w pracy i padam...

no no... dziewczynki widze ze chyba starania pełna para ida bo cisza tu jak makiem zasiał :) czyli ten miesąc bardzo owocny w fasoleczki bedzie :D To ja tez zmykam do sypialni... nie moge byc przeciez gorasza :D :D :D Dobrej nocki 🌼 🌼 🌼

widze ze sie mijamy,kolezanki ruszcie sie troche bo tu cicho i coraz ciszej:P prosze popisac obojetnie o czym,bo sobie pomysle ze wam sie topik znudzil:) jutro po pracy wskocze tu na chwilke zeby sprawdzic ktora staraczka dorzucila swoje trzy grosze 🌼 bo nie trafilam dzis na zadna z was,dajcie mezom odpoczac i zapraszam na pogaduszki:D buziaki,do jutra 🌻

anna ja tez nie chce cie nakrecac ale powinnas rano zrobic test, wtedy jest bardziej wiarygodny :) tak wiec kto wie :D Układ no własnie jakos sie mijamy a reszta dziewczynek "pracuje " :) ja tez uciekam bo mi maz zasnie i tyle bedzie z niego pozytku :)

kiniusia77 postanowilam ze poczekam dwa - trzy dni i jak sie nie pojawi to zrobie rano.. mam nadzieje ze jednak sie pomylił ;) dobranoc ;)

Hejka! czuję tą moją @tuż tuż. Jeśli przyjedzie jutro to moja faza wyższych temp. bedzie trwała 7 dni;( Przed luteiną było to 9 - 11 też mało. Miałam nadzieje że luteina coś mi wydłuży a tu lipa ;( A z tą świecą to robiłam na początku staranek, teraz dałam sobie spokój odkąd lekarz stwierdził, że to na pewno nie pomoże. 3majcie się kochane;)

anna.s.1 i jak u ciebie? budze sie rano i myśle czy Ci się udało. Kiniusia77 dziękuje za miłe słowa.:)szkoda że nie mogę utrafić jak jesteście na forum. A test zrobie jutro o ile dzisiaj @ nie przybędzie. Leży sobie w torebce i kusi mnie. Dzisiaj tempka spadła z 37,1 do 36,9 więc pewnie mnie wyprzedzi za nim zdążę zatestować :(

Asia ja jestem :) wiesz ja z mierzenia temperatury zrezygnowałam bo tylko sie przez to nakrecam i cały czas o tym mysle... tak wiec zamiast temperatury kupiłam sobie testy owulacyjne i zaczełam testowac 3 dni temu ;) ale jak narazie nic nie wskazuje.... ale jestem cierpiwa :D

asia, ja badan robiłam bardzo wiele, tylko nie ze wzgledu na problemy z zajsciem w ciaze ale z jej utrzymaniem. Miałam dwie ciaze obumarłe, i po wielu badaniach takze genetycznych nic nie wyszło, nie znam powodu. tka wiec zainwestowałam w testy zeby sie zbytnio nie nakresac i nie myslec, bo przez takie myslenie w styczniu miałam cykl 46 dniowy...

kiniusia77 to nieźle musiałaś czekać na @ a ona i tak przyjechała. Jak mi się spóźniła 2 dni i nadeszła to cały dzień nie wyszłam z łóżka obrażona na cały świat. Płakałam co chwila i przestawałam.

z tego co pisłas nie robiliscie zadnych badan? a z monitoringu wszystko wyszło w porzadku z owulacja?

mój gin jest beznadziejny. Monitoring miałam 14 dc (jeden raz) bo mój gin stwierdził że raz wystarczy. I wszystko wyszło w porząsiu. tworzące się ciałko żólte ujrzał i płyn w zatoce daglasa(czy jakoś tak). Chciałabym zrobić sobie badanie hormonów ale gin stwierdził że za wcześnie i skierowania nie dał. A prywatnie kosztują niestety. kazdy hormon płacony osobno. a gdzie takie badania się robi?? w przychodni czy laboratorium . kiniusia77 ściskam mocno i 3mam kciuki :)