Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haftowana chusteczka

Wybrałam suknię!!!! Mam badzieje, że się spodoba

Polecane posty

Gość kobieta_kobieta
szczerze...mi się nie podoba

bardzo przecietna ale najwazniejsze zeby Tobie sie podobala

Gość ojjjjjjojjjjjjjjjjojjjjjjjjjjj
eeeeeeeeeeeee wybacz, ale strasznie przeciętna

Gość dina27
bardzo mi sie podoba

Gość brzydka bleeeeeeeeeee
no cóż... nie każdy ma gust

a czemu masz taka nadzieje? Mi sie nie podoba:O Nie masz wlasnego zdania?Tobie ma sie podobac:)To Twoj dzien:)

Gość aann//
A mi sie bardzo podoba:)

Gość Stillwater26
Ladna,ale blagam nie zepsuj jej jakims okropnym welonem i rekawiczkami!

ale ja mam własne zdanie - dlatego wybrałam właśnie i już ją kupiłam. A nadzieję, że się spodoba mam tak jak każda Panna Młoda chyba - każda z nas chciałaby wyglądać ładnie na swoim ślubie.... nie wiem co w tym dziwnego. I może jest przeciętna (określenia "strasznie przeciętna" w ogóle nie rozumiem), ale ja mam taki styl... Dziewczynom, które były nieco delikatniejsze w swojej opinii, a zwłaszcza tym, którym się podoba - dziękuję bardzo. Jeszcze znalazłam taki link: http://www.neeon.pl/ogloszenie.php?id=40694

ale czego nie rozumiesz w określeniu "strasznie przeciętna" ?????

Gość Gallaxa
no i kolejny topic w którym roi się od słów "brzydka, ale to Tobie ma się podobać" i "brzydka ale o gustach się nie dyskutuje". Jesus dziewczyny nawet jak nie Wasz gust to trochę delikatności. Wasze suknie też nie każdemu się będą podobały - nawet jeśli uważacie, ze macie świetny gust. Czy to tak ciężko wyrazić swoją negatywną opinię trochę grzeczniej? Bo już z tym bleeeee to któraś przesadziła. Wg mnie ładna -ja też mam annais bridal :)

wiesz... wystawiłaś swoją kieckę do oceny... więc trzeba było się liczyć też z negatywnymi komentarzami (szczególnie na kafe;) ) no cóż... rozumiem, że pewnie byś chciała żebyśmy się nad nią zachwycali i pisali jak pięknie się prezentuje i że na pewno oczarujesz Pana Młodego i gości... po części cię rozumiem... w końcu każda Panna Młoda tego chce... no ale, kobieto nie z tą kiecką

Galaxa... trudno się z tobą nie zgodzić no ale, mnie rozwala to całe pokazywanie sukni do oceny ktoś kto to robi musi się liczyć i z pozytywnymi opiniami i z negatywnymi i nie rozumiem dlaczego ja mam się kryć z tym że mi się coś nie podoba

ojjjjjjojjjjjjjjjjojjjjjjjjjjj - sukienkę do oceny wystawiłam licząc się z różnymi opiniami, ale licząc również na nieco kultury osobistej w wyrażaniu swojego zdania. Może i nikogo nie oczaruję swoją "kiecką" ale ja ją po ślubie zdejmę i schowam do szafy czy sprzedam, natomiast Ty już swojego paskudnego charakteru nie dasz rady.

Gość Gallaxa
do ojjjjjjjj, ja rozumiem, że Ci się nie podoba, ale ... delikatniejsza bądź może na przyszłość. Pomyśl jak Ty byś się czuła...

Gallaxa - dziękuję Ci bardzo. Zdenerwowałam się trochę, napisałaś dokładnie to, co ja chciałam powiedzieć. Agatek21 - w rzeczywistości chyba zyskuje na wyglądzie, zdjęcia nie są chyba ładne. Dziękuję Ci. A! I ja nie będę miała tego koła na dole.

Gość ale co z tego
jestes naprawdę ładna ale nie ubrałabym do kościoła sukni z gołymi ramionami to zupełnie nie wypada oczywiście tylko wtedy kiedy wiesz po co do tego kościoła idziesz

paskudny charakter... hahahaha udał ci się dowcip ;) podobno najlepszym sposobem obrony jest atak ;)

śliczna ta sukienka taka naturalna i łagodna a nie napaćkana jakimiś pierdołami ...:) wg mnie super :)

ojjjjjjojjjjjjjjjjojjjjjjjjjjj - ja nie atakuję - ja stwierdzam. ale co z tego - będę miała bolerko :) czekoladka - bardzo Ci dziękuję :)

bardzo ładna :) moze troche za duzo tych świecidełek i zdobien ale podoba mi sie

Gość jest sliczna
Jest bardzo ladna, prosta, elegancka sukienka.Ja bede miala podobna!Bedziesz wygladac wspaniale!Gratuluje wyboru!

masz może fotkę z przymiarki ? jest śliczna ta twoja suknia , nie przesadzona , na tej dziewczynie wygląda zdecydowanie lepiej niż na modelce ,