Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haftowana chusteczka

Wybrałam suknię!!!! Mam badzieje, że się spodoba

Polecane posty

Dziewczyny - bardzo Wam dziękuję :) ogromnie się cieszę. Tak jak pisałam - bardzo chciałabym podobać się w tym dniu nie tylko sobie :) anukas - powiem Ci szczerze, że też mi się wydaje, że nieco gorzej wygląda na zdjęciach z modelką. Niestety nie robiłam zdjęć na przymiarce, ale mam tu jeszcze inne linki, gdzie suknia jest na manekinie i innej dziewczynie. Proszę Cię bardzo: http://slub-wesele.pl/komis/szczegoly/1256.html http://parczew.olx.pl/sprzedam-biala-suknie-slubna-annais-moon-r-38-iid-18473464#pics

Gość mamusinkaa
Bardzo ładna sukienka!!! moim zdaniem, jest wyjatkowa bo dotychczas spotykane sa tylko bezy albo rybki.Ta jest w litere A ale nie jest beza i nie ma wszystkiego na niej.Jest elegancka i piekna!jestem pewna ze bedziesz wygladac olsniewajaco w tej sukni!

mamusinka - ogromnie miłe to co napisałaś :) Czułam się w niej wyjątkowo - jest bardzo stabilna i nie ma obaw o zsuwające się halki, ponieważ tu halka wszyta jest już w suknie. Mam nadzieję, że moi bliscy będą uważać tak jak Ty :)

a jaki ma piękny tren , naprawdę sliczna , moja też bedzie z trenem , właśnie myślę jak sobie poradzę w kościele,,,, a twój jak się podpina na zewnątrz czy pod spód ?

Gość mi suknie się podoba ale tylko
na modelce :) jakoś na zwykłych dziewczynach nie robi na mnie wrażenia. Obyś ty ładnie wyglądała :)

no mam taką nadzieję :) chociaż mnie bardziej podoba się na dziewczynach niż modelce :) ANUKAS - ja zamówiłam białą i pojęcia nie mam czy są też ecru, bo chciałam białą od początku. A tren "podciąga się" na takich dwóch tasiemkach i w efekcie wygląda to naprawdę ładnie, bo nie robi się taki "kaczy kuperek" :) Pozdrawiam Cię serdecznie :)

Gość Taka jedna z miasta E.
przepiękna :) mam podobną :)

Gość moooli
albo ja jestem nie normalna albo ŻADNA z tych sukni nie jest ładna.. ba nawet w troche nie przekraczaja tych bardzej przecietnych.. a moelki jakby wyszly z obozu załgdy.. chude okrutnie! .. tapety 2kg i te miny.. brrrrrrrrr...

Gość qlsdldjsj
jak sukienka jest dobrze dobrana do figury i w ogole osoby to zawsze sie bedzie ladnie wygladac. jak ktos wyglada jak wieloryb a kupi typowa ksiazniczke albo ma duzy brzuch i kupi jakas z lejacych sie materialow to wiadomo, ze popsuje caly efekt.

Gość Ingrid Storrada
Czytam niektóre wypowiedzi i aż mnie skręca jak można być takim wrednym osobnikiem, brak taktu kompletny! Każdy ma własny gust i może wyrazić swoją opinię, ale jak ktoś ma ograniczony zasób słownictwa to pisze "bleee" i nie potrafi w konkretny sposób uzasadnić własnej opinii. Swoją drogą ciekawa jestem co według tych krytykantów jest w dobrym smaku i jakie suknie sami by wybrali, najlepiej niech pokażą własne. Ja osobiście wolę suknie skromne (lepiej mniej niż zbyt wiele). Suknia przedewszystkim powinna podkreślać walory kobiety i sprawić, że będzie się czuła w niej wyjątkowo. ChusteczkO! Nie przejmuj się zgryźliwymi uwagami, zwykle takich udzielają osoby zakompleksione. Według mnie, suknia jest elegancka i subtelna. Ma klasyczną formę, ale wzbogaconą haftami, całość dobrze zrównoważona. Piękno w prostocie! Świetny wybór,pozdrawiam :)

może i przeciętna,ale mnie się bardzo podoba i uważam że dobrze wybrałaś,i mam nadzieję że dobrze się w niej czujesz.sama wybrałam podobną.mnie zaś nie podobają się pompowane,usiane ozdobami bezy,ale rzecz gustu.komuś nie musi się podobać taka,a ja nie muszę znosić tych księżniczkowatych.

Ingrid.... ---> alez miło mi się zrobiło po Twojej wypowiedzi. Bardzo za te słowa dziękuję. Ja naparwde byłam przygotowana na to, ze komuś moja suknia się nie spodoba, ale na sposób wyrażania negatywnej opinii przez niektóre dziewczyny juz chyba nie. Dziękuję Ci. Oczywiście równiez za pochlebne słowa dla mojej sukienki. Tak jak pisałam czuję się w niej bardzo dobrze i jak ją założyłam to od razu wiedziałam, ze to TA :) Aczkolwiek musze przyznać, ze moje "faworytki" wybrane ze zdjęć wyglądały inaczej :) a wyglądałam w nich beznadziejnie... !!!! Życie czasem zaskakuje, my sami siebie tez :) Kasieńkaa ---> super, ze Ci sie podoba i nareszcie spotkałam kobietkę która ma suknię podobną do mojej :) Jesli możesz zdradź jaka to suknia. Nie musisz Jej pokazywac podaj model - znajde. Jesli oczywiście nie masz ochoty - zrozumiem.

Gość czasem trzeba inaczej
Mnie się podoba. Takiej jeszcze tu nie widziałam i nareszcie coś spoza kolekcji Madonny!

Haftowana chętnie bym Ci pokazała,ale moja kiecuszka jeszcze się szyje ;) a zamówiłam w małym ślubnym saloniku,będzie biała łączona z błękitem i do bukietu margaretki.jeśli chodzi o krój to taka jak twoja,a jeśli o resztę-dół błękitny(tzn.błękitny materiał lekko podwinięty i podpięty jakąś malutką ozdobą a spod błękitu będzie wystawać biała reszta) mniej więcej coś takiego http://ogloszenia.ox.pl/files/notices/Suknia%20slubna%5B1%5D.jpg (nie wiem jak nazywa się to podpięcie fachowo) góra będzie biała,dekolt półokrągły a bolerko będzie z błękitnej organtyny.bez welonu.sama dokładnie nie potrafię sobie jej wyobrazić więc jak narazie czekam do połowy lipca-po 15 pierwsza przymiarka.i nie przejmuj się zdaniem innych dziewczyn,zapytałaś z ciekawości,ale pamiętaj że najważniejsze aby podobała się Tobie,masz się w niej dobrze czuć i korzystnie wyglądać.ja sama nie kierowałam się przy wyborze tym,jakie suknie są modne w tym sezonie,tylko wybrałam to co mnie interesowało.tak samo mam z ciuchami na codzień-nie ganiam jak dzika po sklepach żeby dorwać najmodniejsze buty czy ubrania ale noszę się tak jak lubię i niekoniecznie walczę o to żeby komuś mój strój się podobał ;)

Kasieńko - to bardzo mądre co napisałaś :) i wiem, ze masz bardzo dużo racji. I faktycznie, pokazałam tu sukienke, aby sprawdzić czy podoba sie innym - chciałabym zachwycić wszystkich TEGO DNIA. To imponujące że zdecydowałas się na suknię własnego pomysłu. Tak zrobiła moja Przyjaciółka i wyszło ślicznie. Ja niestety takiej wyobraźni nie posiadam i zdałam się na to co jest w salonie :) A bukiet chciałabym miec taki: http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety%20%C5%9Blubne/Kalie/slides/12121.html

Gość Kapitan w słowie mocny
moooli - czyli wychodzi na to, że JESTEŚ nienormalna. I faktycznie - tu chodziło o modelki.... A Ty w czym idziesz laleczko? w La Sposie, czy Madonnie? Jak 90% bab tutaj?

też jako tako nie miałam swojego pomysłu na suknię,bo oglądałam wzory w katalogu.wybrałam krój,powiedziałam pani co bym chciała w niej zmienić-czyli zabawa kolorami,ta podpinka,wymyśliłam też taki pasek-strzałkę w dół,no i ten dekolt bo w modelu katalogowym była bez pleców a ja plecy mieć muszę ze względu na blizny po poparzeniach.pani wyrwała kartkę,naniosła moje zmiany na tą katalogową i na obrazku wyszło całkiem sensownie a jak to będzie na ciele-się okaże.co do twojego bukietu-jeśli chodzi o same kalie-jako kwiaty do ślubu mi nie bardzo podchodzą ale ten jaki Ty wybrałaś jest przyjemny ze względu na rozmiary-jest mały i delikatny.generalnie ja osobiście nie lubię zbyt wielu ozdób,koron,cekinów i ogólnego przepychu.zdecydowanie wolę rzeczy proste,skromne i delikatne.uważam że prosta suknia wcale nie musi być nudna i \'prześcieradlana\' bo wiem,że odpowiednie dodatki,bukiet i promienny uśmiech na twarzy potrafią zdziałać cuda.i myślę,że taka prosta suknia odpowiednio połączona z dodatkami wywrze równie mocne wrażenie na innych co bogato zdobiona wielka beza.oczywiście liczę się z tym że znajdą się złośliwcy którzy stwierdzą że i tak suknia wygląda jak prosta surowa kiecka ale to najmniej mnie interesuje ;) no i jak dla mnie samej magiczna rada-swój wygląd do ślubu dopracować w domu do minimalnego szczegółu i iść pewna siebie.i już wśród gości nie myśleć a czy mi gdzieś loczek nie wystaje,a czy mi się suknia nie wygniotła podczas siedzenia,a czy nie mam bardzo wybrudzonych obcasów..bo takie zamartwianie się nie pozwala się skupić na sobie,mężu,gościach i dobrej zabawie tylko na ciągłym oglądaniu swojego stroju i fryzury.w domu będę wszystko na sobie poprawiać,przestawiać ale w momencie kiedy dom opuszczę-zapominam o lusterku i zajmuję się wyłącznie mężem,gośćmi i tym co się wokół mnie dzieje.

Kasieńkaa ---> wiesz co - musze Ci powiedzieć, że najtrudniej jest wpaść na bardzo prosty pomysł - i Ty to właśnie zrobiłas! Kurde pójdę za Twoja radą. Jak sie "rozmażę" na przykład to od tego mam świadkowe, zeby mi zwróciły uwagę, a przez resztę czasu od wejścia do kościoła nie zamierzam mysleć o sobie i swoim wyglądzie. Bardzo mi sie podobało to, co napisałaś. I gratuluję własnego pomysłu na suknie :)

Gość mam małe pytanie
A biała czy ecru?

dzięki ;d ja się tam nie martwię już po wyjściu z domu.napewno i matka i świadkowa zauważą że coś jest nie tak,i dyskretnie gdzieś na boku to poprawią.a prawda taka,że jak gdzieś zza ucha wychyli się niesforny kosmyk włosów-to nie jest tragedia.

\"mam małe pytanie - biała :) \"budyń\" - dziekuje :)

Gość ja tez mam pytanie
Ile kosztuje taka piękna suknia?

Gość sukienka ok ladny tren
do tego najwyzej prosciusienki welon, bo faktura jest wystarczajaca ozdobą. Na pierwszym zdjeciu ( z modelka ) najbardziej mi sie podobala. Wiele szczescia zyczę.

Gość ojeeeej
mi się nie podoba, naćpana i tandetna:)

Gość errrtteee
jak dla mnie wcale ta sukienka nie jest skromna, ma hafty i to nie mało W tamtym tygodniu z Kuzynką wybierałyśmy dla Niej sukienkę i muszę powiedzieć że takich kiecek jak wybrała sobie autorka topiku widziałam dużo... Ja wolę skromniejsze:) Ale mam nadzieję, że bedziesz w niej wyglądać przepięknie:)

Gość Haftowana Chusteczka
Dziękuję za opinie :) odpowiedź na pytanie o cenę sukienki - 3000.

Gość Haftowana Chusteczka
w salonie oczywiście :) z ogłoszenia o wiele taniej ale ja nie miałam odwagi kupić bez mierzenia.