Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika19lat

Tak wygladam co myślicie?

Polecane posty

Gość fredek
dokładnie zgadzam się z : jejku! ale sie czepiacie! niezla dziewczyna z niej :) :)

Gość monika19lat
robią ze mnie księżniczkę tyle tylko że lat dodają tak na 27

Gość monika19lat
tak gole sie codziennie a miedzy nogami mam mała sterczace niespodzianke

Gość Melissa02
Przyzwyczaiłaś się do słodziutkich komplementów i tutaj oczekiwałaś tego samego, ale przykro mi w internecie ludzie są anonimowi i łatwej powiedziec im coś czego nie odważyliby się powiedzieć w oczy...

Gość moja garsteczka rad
wasik wydepileuj. oczy rzeczywiscie maluj inaczej. wlosy przefarbuj i nie prpostujk

Gość monika19lat
po prostu kazdemu chcecie dopieprzyc! live kazdy by mi powiedzial ze jestem ladna, ale tutaj kazdemu trzeba pojechac!

Gość odp. B
matko... fatalny nos, za szeroki rynna przy wardze mała góna część ust (niesymetryczne) źle wyregulowane brwi za mocny makijaż (do dresu takie coś?) fatalne włosy! fatalne! blada

Gość monika19lat
tak gole sie codziennie a miedzy nogami mam mała sterczace niespodzianke podszyw

Gość Do moniki19
masz chamowatą końską twarz, brzydki grubowaty nochal i te niesymetryczne usta-górna warga cieńsza od dolnej.

Gość monika19lat
odp. B matko... fatalny nos, za szeroki rynna przy wardze mała góna część ust (niesymetryczne) źle wyregulowane brwi za mocny makijaż (do dresu takie coś?) fatalne włosy! fatalne! blada ciekawe jak ty bucu wyglądasz?

Gość monika19lat
sama masz konski ryj:(

Gość typowa pospolita
dziewczyna z przygłupiastym wyrazem twarzy....

Gość monika19lat
Do moniki19 masz chamowatą końską twarz, brzydki grubowaty nochal i te niesymetryczne usta-górna warga cieńsza od dolnej. koński to ty masz zad, a wargi to mam sromowr(równe)

Gość Melissa02
Monika oczekujesz WYŁĄCZNIE komplementów? Dziewczyno obudź sie! Na jakim ty świecie zyjesz??

Gość przede wszystkim...
przegralas w momencie, w ktorym nazwalas siebie slicznotka i ksiezniczka teraz nie dadza ci spokoju

Gość ja pierdykam
autorko, powinnas sie liczyc z tym, ze tu pelno zlosliwosci i zawisci jestes niebrzydka osoba, ale tu kazdy oglada Cie "pod lupa" wyluzuj!! to, ze znajomi mowia Ci, ze jestes sliczna zapewne jest prawda w ich i Twoim mniemaniu ja osobiscie uwazam, ze tez jestes fajna babka z wygladu tutejsze osoby sa dla Ciebie obce i oceniaja Cie baaardzo obiektywnie, nie powinnas miec pretensji, bo sama poddalas sie tej ocenie! z Twoim charakterem jest jednak chyba nienajlepiej, bo: 1. czujesz potrzebe dowartosciowania sie (mimo, iz podobno znajomi oceniaja Cie pozytywnie) 2. jestes opryskliwa i niesympatyczna dla innych, ktorzy maja inne zdanie

Gość trudno to tak sobie
moniko! nie przejmuj się tak tymi wypowiedziami. każdy mówi co myśli, na żywo ludzie są mili, bo przecież w twarz ci tak nie powiedzą. ogólnie jesteś przeciętną dziewczyną, raczej ładną niż brzydką, ale niszczysz się źle dobranym wizerunkiem. i tyle. bądź bardziej naturalna! mniej makijażu!

Gość przede wszystkim...
poza tym po jaka cholere dalas tu swoje zdjecie? czego sie spodziewalas?

Gość hway
na pewno nie jesteś śliczna! Kto ci to mówi? Rodzina, znajomi? A co co mają powiedzieć? Brzydka nie jesteś, ale na pewno śliczna też nie!

Gość Melissa02
ja pierdykam --> 100% się zgadzam! :)

zaczerniam sie, bo durne podszywy sie znalazly chcialam sie dowartosciowac, bo czemu nie? chcialam tez sprawdzic czy to co mowia mi znajomi pokryje zsie z waszymi opiniami czego sie tak tych wlosow czepiacie? co w nich zle?

Gość na twoim miejscu
nie martwilabym sie wygladem, bo to nie jest twój najwiekszy problem po twoich wypowiedziach wnioskuje,ze jestes glupiutka dziewczynka przyzwyczajona do falszywych komplementów wiecej skromnosci i pokory

Gość Melissa02
Moniko jak już większość wskazywała lepsze byłyby ciemniejsze!

Gość stoneg
sami jestescie glupi jak mozna po kilku wypowiedziach wnioskowac o moim charakterze? ale ja wole jasniejsze, w ciemniejszych wygladam jak emok

Gość monika19latprawdziwa
o jacie jak mozen byc az tak głupim i krasc czyjsc temat masz bardziej najebane niż ja tyle ci powiem!!!!!!!!!!!

Delikatniejszy makijaż, zmiana koloru włosów na jakiś ciepły brąz. Acha- wąsik wydepiluj- pierwsze co mi się rzuciło w oczy. Tak to ok.