Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika19lat

Tak wygladam co myślicie?

Polecane posty

Gość jkdlghfk
poprostu krytyke przyjełaś negatywnie w kiepskim wydaniu wiec mozna sadzic ze nie czujesz sie do konca pewnie dziewczyna jak jest pewna siebie nie dogada nikomu cieszy sie zyciem

Gość monika19latprawdziwa
tak to może wstawidz 2 zdjecie? tylko ciekawe jak to zrobisz?

pokaż inne zdjęcie w takim razie- być może zdjęcie jest źle wykonane i widać wąsik nad górną wargą

Gość do ja pierdykam....
ja tez sie z Toba zgadzam w 100%

nie mam zadnego wasika, nie wklejam juz wiecej swoich fot, jestescie zalosni, ciekawi jak sami wygladacie nie mam wasika zadnego :( a brwi mam super, kosmetyczka mi robila..

Gość Melissa02
"Jestem śliczna, słodka, super, och i ach i macie natychmiast zacząć się mną zachwycać! Jeśli nie to wyp***"

Gość jkdlghfk
Moniko!prezentujesz sie jako ładna dziewczyna tylko jedej rzeczy nie bierzesz pod uwage a raczej kilku na obraz i atrakcyjnosc dziewczyna(faceta)składa sie szereg cech które łatwiej w realu ocenic kazda ma swój dzien moze inaczej wygladac osobowosc usmiech ubranie sposób bycia przecietna osoba ale np niemiła dla otoczenia moze sie stac bardzeij nieatrakcyjna ta sama przecietna sympatyczna usmiechnieta bardziej atrakcyjna

melisa, ja rozumiem ze moge sie komus nie podobac, ale czemu sie normalnych brwi czepiacie? :|

Gość monika19latprawdziwa
hahaha idioci nie zastanawia was napis Laver Fre na białej kartce nad zjeciem:D banda pajaców normalnie a ten co sie podszył to juz przeszedł sam siebie hahaha:D:D:D:D:D:D:D

Gość skarżepyta
zrób sobie ciemne włosy, zlikwiduj kolczyk pod dolną wargą i nie maluj się tak mocno - potem wklej zdjęcie i wszyscy Ci napiszą, ze jesteś piękna. Masz predyspozycje do bycia naprawdę super laską, ale musisz zmienic to co napisałam i zresztą większość tu piszących

Gość Nie rozumiem jednej rzeczy....
skoro jestes taka zadowolona to po co poddajesz ocenie swoja osobe!!! Nie dociera to do mnie. Jak moxzesz liczyc, ze na necie beda Ci bili brawo - przeciez tutaj jest OGROMNA liczba ludzi, ktorzy chca dokuczyc innym. Pierwszy raz tutaj wlazlas czy co? Jestes normalna, niebrzydka dziewczyna - co Cie obchodzi co reszta mysli... Zobaczysz jak dotrzesz do 30tki bedziesz miala w pupie co mysla o Twoim wygladzie bo najwazniejsze, ze Ty czujesz sie dobrze sama ze soba.

Gość skarżepyta
a to, ze brwi robiła Ci kosmetyczka to o niczym nie świadczy. sa dobre i złe kosmetyczki. Twoje brwi są nienaturalne.

Gość Melissa02
monika19latprawdziwa ---> a co ta karta ma do rzeczy?

Gość cedw
z żoliborza jesteś czy z pragi??

Gość bo-tak-bo-nie
mam wrazenie,ze dziewczyna robi sobie jaja, to nie jej zdjecie napis na kartce znaczy jedynie tyle,ze zdjecie nie zostalo wykonane w domu, w którym mówi sie po polsku

Chcesz szczerości więc będę szczera. Dla mnie nie jesteś brzydka , jesteś normalną dziewczyną jakich wiele. Ale pięknością tez nie jesteś

Gość Melissa02
true?

\"napis na kartce znaczy jedynie tyle,ze zdjecie nie zostalo wykonane w domu, w którym mówi sie po polsku\" no tak, bo w Polsce to nie do pomyślenia, żeby napisać sobie coś na kartce w obcym języku i powiesić na drzwiach :D

Gość Dziki ScurvySyn
Masz wąsa.

Gość Melissa02
Nie z tym wąsem to bym nie przesadzała... Raczej to kwestia światła...