Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzreklamytelewizyjnej

czy w polsce przydałaby się POLSKA hannah montana?

Polecane posty

w polsce promuje sie gwiazdy z zachodu, zza oceanu. wykupuje sie bardzo drogie licencje na amerykanskie filmy, nastepnie duze pieniedze ida na dubbing, tlumaczenie, podkladanie glosow zawiera kupe pracy. Czy nie lepiej byloby stworzyc serial dla dzieci/nastolatek/mlodziezy, ktory promowałby polska dziewczyne, ktora spiewa i tanczy? Duzo by na tym zarobila polska, nasze firmy i nasi ludzie, a ludzie z taka gwiazda mieli by kontakt, a nie hannha montana to tylko serial, nie mamy kontaktu z miley a mimo tego kupujemy plyty cd, dvd, itd. Pomyslmy troche, czy nie lepiej byloby w koncu zrobic cos swojego ;) Na wzor co prawda serialu dla nastolatkow, krotkometrazowego, zeby nie byl to godzinny film, ale pol. Myslicie ze przyciagnal by mlodych widzow? ;)

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

Gość obiektywnie stwierdzam
Boże bron !!! Nie!!

tylko martwię się, że jednak polska młodzież jest bardzo złośliwa i chętniej odrzucili by taką dziewczyne niż polubili. w końcu lepiej lubi się kogoś na odległość ;) co o tym myślicie ;) piszcie trochę więcej niż tak/nie, bo jeśli głosy będą zła postaram sie coś z tym pomysłem zrobić :) czekam :)

dlaczego nie? Proszę o kilka zdań ;)

up

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
pomysł jest dobry, natomiast trzeba by było go dopasować do polskich warunków, i może niekoniecznie by musiała być to piosenkareczka, ale może aktoreczka? chodzi raczej tutaj o motyw realizowania swoich pasji, tak myślę...

Gość Hannah.MileY.
MOże nie Julia Hertmanowska ona dubbinguje Hannah Monntana. Ale polska Hannah lub z innego krajutoniebędzie to sam. Ja mam tykle rzeczy z hannah montanai wgl. będzie zamieszanie dla wsichmy nastolatkito możemy to zrozumiec ale młodsi.To nie wiem czy zakapaja Dla nich miesza się w głowieże Hannah montana to Miley Cyrus>S ;> /] Moja opinia każdyma ina.