Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc Radio

Co sądzicie o Radiu Zet? ,kochacie to radio ,czy wręcz przeciwnie?

Polecane posty

Gość abc Radio

Piszcie co sądzicie o tym Radiu ,ja je lubię nawet bardzo,zawsze jak jestem w domu to mam je włączone.Ale są też rzeczy które mnie wnerwiają ,np.głos Marzeny Chełminiak ,jest tak wkurwiający ,że aż nie mogę znieść tej jej mdlącej gadki. Poza tym jeszcze trochę mnie wnerwiają Marek i Jarek w porannym programie i te chamskie podgłaśnianie na reklamach ,aż człowieka skrępa ze złości. Piszcie co o tym sądzicie ...

nienawidze radia zet. graja tam wiekszy szajs niz w rmf (a o to trzeba sie postarac) :O te "hity" ktore tam puszczaja kalecza uszy! i wkurza mnie kiedy w niedziele chce sie spokojnie wykapac i posluchac muzyki a tam co chwile pawlikowska przerywa i pierdoli o glupotach 😠 polskie stacje komercyjne sa do bani. aha, i smiesza mnie te "nowosci" w radiu zet :D nowosciami te piosenki byly dla mnie jakies 1-2 mies zanim zaczynaja je puszczas w radiu

Gość camember
ja czasami słucham... nie lubię niektórych tanich żartów prowadzących:O A Chełminiak lubię, całkiem ciekawe rzeczy czasem mówi;) piosenki non stop te same i mało różnorodne

Gość abc Radio
Dzięki za przypomnienie o tej walniętej Pawlikowskiej ,ja też jej strrrrasznbie nie znoszę w niedzielę ,jest piosenka ,czasem nawet fajna ,a potem ona z tym swoim pierdoleniem się włącza i przez 5 minut nadaje.Zawsze mnie aż skręca jak słucham jej w niedzielę ,a unikam tego jak mogę ,przeważnie słucham wtedy muzyki z kompa.Ale coś mi się ostatnio podoba ,ale w soboty - Zet Dance ,mógłby być jednak dłuższy przynajmniej od 18 ,a nie dopiero od 20. Precz z Pawlikowską w niedzielę - niech wraca do tej swojej puszczy i tam z podnieceniem w głosie opowiada rewelacje !!! xD

Gość jacobs
znaczy kaczyński ma rację?

Gość griszka
Nienawidzę tego radia.Za to trójka-balsam na duszę,słucham na okrągło.

Najbardziej mnie wkurza, że wczorajszego pudelka od rana czytają. I ten dowcip z kartek czytany. Czego mam słuchać? lokalne jeszcze gorsze

Gość lolxd
ja słucham RAdia Gra, moje ukochane :)

Gość kto wygrał
ja słucham Z

Gość up ...

Gość słucham głównie TRÓJKI
nie znosze radia ZET

Gość up ...
Czekam na dalsze opinie, bo jakoś mało osób się wypowiada ,a ciekawi mnie co o tym sądzicie, właśnie leci w tym radiu Zet Dance, całkiem fajny program, pomijając parę szpecących szczegółów tego radia wspominanych wyżej.

Gość asdsdadas
NIe lubię, kiedyś słuchałam maniakalnie. Teraz nie, czemu? Bo mają kiepską playlistę, praktycznie te same piosenki non stop. Marek i Jarek czasami mają teksty na poziomie płyty chodnikowej. Chełminiak OK, Pawlikowska też da się jakoś przełknąć, ale to nie jest już moje radio. Częściej słucham Trójki lub Jedynki, o niemieckich stacjach nie wspominając. Są też komercyjne, ale playlista jest zdecydowanie bardziej urozmaicona niż nasza. Masakra.

Gość śmiała
nie lubię radia zet, kiedyś dawno, dawno temu jeszcze było fajne, ale teraz to porażka, nowości w radiu zet są najlepsze, na innych stacjach leci jakaś piosenka od miesiąca albo dłużej, a w radiu zet to nowość..szkoda gadać...

nie lubie= nie słucham. dla mnie zet, rmf czy eska to jeden i ten sam szajs. najczesciej słucham PR3, chociaz ostatnio zbaczałam na eske rock- ale i to mnie juz denerwuje , bo cały czas w kólko te same piosenki... no ileż mozna :o

Gość J_Lo
nie lubie i nie słucham radia zet, jedyne co lubie w tym radiu to "Świat według blondynki" lubie Pawlikowska i tylko jej słucham w tym radiu, reszta to biedna to całe radio zet

Gość Bokko Harrah
Nie znoszę tego radia, podobnie jak RMF zresztą. Pawlikowska akurat jest w miarę ok, najgorszy jest duet Korościel - Michałowski. Hity -okropieństwo, spedalona, miałka muzyka. Nie, nie i jeszcze raz nie!!!

dobrze mi się kojarzy to radio, bo kojarzy mi się z Exem, jego stare auto, pod cmentarzem., miał tam radio, leciała muzyka w środku nocy właśnie ZET,Piasek - Chodź Przytul Przebacz... piękne nastrojowe noce 😭 :(

Gość gość
nienawidzę! w pracy ciągle tym katują, a mi już łeb pęka! debilne konkursy, denne żarty - k***a naprawdę kogoś to bawi? a muzyka..... to już zostawię bez komentarza

Gość Byku Miku
Z Radia ZET lubiłem - tak: lubiłem - program ZET Dance. Jakieś 9-10 lat temu. Fajna muza na imprezy. Obecnie ta audycja wróciła, ale słuchając tych utworów odnoszę wrażenie, że słucham poplisty - prawie same nowości, w dodatku daleko im do klubowo-dyskotekowych bitów. Tak jak to było kiedyś...

Gość Ania

Chyba nie da się nie zauważyć, że w każdej przerwie między piosenkami namawiają, nagabują na konkurs - pieniądze, pieniądze, pieniądze, wieeeelkie pieniądze!! Ludzie trzeba grać, bo to jest sens waszego życia! - serio, tego się słuchać nie da... porażka... 😕