Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marceli Nowotki 34 lata

Smieszą mnie teksty kobiet po 30stce,ze nie mają szans na znalezienie partnera

Polecane posty

Gość Marceli Nowotki 34 lata

Ja mam 34 lata i ciągle kręca sie jakies kobiet w okol mnie, szczegolnie dużo modsze, a wcale nie jestem specjalnie piękny, ale fakt: zadbany, szczupły i czarujący. W kazdej chwili moge sie z kimś związac,ale nie ma ochoty na angażowanie sie. Wiec żałosne sa te teksty w stylu: minela mi 30stka, nie mam faceta, dla mnie za pożno. Moj przyklad pokazuje,ze nie jest za pozno. Eh dziewczyny, po prostu nie wierzycie w siebie.

Gość azja tuhajbejowicz
moze to tylko pretekst, chca w ten sposob ukryc w czym tak naprawde jest problem, ze maja jakies chore wyobrazenie na ktore skladaja sie te strzepy informacji z mediow. Na przemian przeplatane fotoszopem i szarlatanerka?

mnie tez-mam 31 lat i bynajmniej nie narzekam a wrecz przeciwnie bym rzekła...

Gość ofermm a
ale chyba u kobiet to trochę inaczej działa. kobieta najatrakcyjniejsza jest po dwudziestcie, potem stopniowo traci atrakcyjność i cudów nie ma. nie pomogą jej pieniądze ani władza bo to akurat facetów nie pociąga.

Gość taki jeden koles
Ty durniu tylko że kobietom wraz z pikiem maleje atrakcyjnosc natomiast facetom to nie przeszkadza bo babki nietylko patrza na urode ,ale glownie na pozycje spoleczna, kase , styl bycia ,a dla nas facetow liczy sie w wiekrzosci cialo a potem intelekt( choć na dłuższą metę jest on w równie ważny)

Gość nook
no tak, ale może one nie są tak CZARUJĄCE jak autor....

Gość taki jeden koles
*wiekiem miało być

Co innego męska, a co innego żeńska 30stka :D. W tym wieku chuj sterczy, ale cyc już opada :P

oj kobiety po 30 maja wieksze szanse na milosc niz te malolaty

Gość azja tuhajbejowicz
cyc opada? zlezy jak sie dba o cyca

azja tuhajbejowicz => jak statystyczna baba :o. Mało która dba o cyca.

Gość ofermm a
"ofermaa ja tam sie czuje teraz bardziej atrakcyjna niz po 20stce" ale to nie chodzi o to czy ty jesteś (nawet nie tylko czy się czujesz) atrakcyjniejsza niż byłąś po dwudziestce tylko czy jesteś atrakcyjniejsza od tych co są po dwudziestce. to spora różnica jest.

Gość staśka g
co ty bredzisz???? po 30 cyc opada??? - zależy jaki cyc i u kogo...

Gość rozmiar F 34 lata
mnie tam cyc nie opada :-) może dlatego że żaden dzieciak na nim nie wisiał...ale chłopa sie nie stwierdza u mnie, po prostu nie polece na małolatów, zonatych, zakompleksionych i bezrobotnych, nie polecę na prawiczków i lowelasów nie polecę na profesorów uniwersytetów ani na robotników od układania kostki brukowej, nie polecę na bogacza ani na biedaka , nie polece na super przystojnego zadbanego faceta ani na takiego który ma brudne paznokcie, nie interesują mnie tacy od disco polo ani od muzyki poważnej jestem kobietą środka, samodzielną, atrakcyjną , fajną...cięzko trafic na podobnego mnie.....bo barachła to cała masa, sępów utrzymanków kochanków to mogę mieć na pęczki ale partnera normalnego...to juz nie takie łatwe więc zyje sama i dobrze mi z tym :-(

Gość ja jestem zdania 1234
lekko starsze aytrakcyjne kobiety sa punktem zainteresowań calkiem mlodych panów, no i fajnie

Gość rozmiar F 34 lata
Rafałku nie doczytałeś na małolatów nie lecę :-) pozdrawiam

Gość rozmiar F 34 lata
więc nikt mnie nie "zrucha" jak sie ładnie wypowiedziałeś :-)))

Gość ofermm a
a czy ktoś ci każe lecieć na kogokolwiek? możesz se do śmierci z kotem mieszkać. tylko po co się tak z tym obnosić?

Bo kafe wymyślono specjalnie dla fajnych, realizujących się i szczęśliwych pań i panów :P. Aha, i 9/10 przebywających tutaj to seks bomby.