Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotanana...

Mój facet się od wczoraj nie odzywa... były też...

Polecane posty

Gość zakłopotanana...

Wczoraj grałam z moim Słońcem na kurniku;) i w pewnym momencie doszedł do stołu były.. powiedziałam mojemu, że to eM. zaczęli się wyzywać i bluzgać.. mój powiedział byłemu wszystko co o nim ja myślę.. znaczy on się tak wszystkim przejmuje(były).. i kurczę.. powiedziałam, że mają przestać się bluzgać.. a Ci nic.. no to się wkurzyłam i wyszłam ze stołu.. za mną wyszło Słońce moje.. no i tak od wczoraj się do mnie ani jeden ani drugi nie odzywa.. były, za to co o nim mówilam Słońcu... a Słońce to nie wiem za co.. nie odbiera telefonów nie odpisuje..:/ Mam ochotę se strzelić w łeb..

Gość offerm a
to strzelaj na co czekasz?

Gość zakłopotanana...
co mam wyluzować? jak żaden się nie odzywa:/ z byłym mialam bdb kontakt.. w ogóle nie wiem co im odwaliło:/

Gość czekoladoowa
wpsółczuje chujowo

"powiedziałam, że mają przestać się bluzgać.. a Ci nic." uwielbiam, kiedy ludzie pisza 'ci' z duzej litery w takim znaczeniu :)

Gość ile masz lataw
?

Gość zakłopotanana...
utwierdzam się w przekonaniu, że faceci to normalni nie są 🖐️

Gość zakłopotanana...
te verde - z przyzwyczajenia:P bo już mam tak jakoś, że "Ci, Tobie" piszę z wielkiej no i tak jakoś nie zauważylam, no ale nie o tym mowa..

Gość A co ty sie martwisz
Umowili sie na piwo i razem ogladaja wlasnie final ligi mistrzow

Gość zakłopotanana...
przepraszam za błędy gramatyczne i składniowe.. sama jak się teraz czytam, to trudno zrozumieć.. już taka zdenerwowana jestem 😠:(

Mnie bardzije ciekawi,skad ten twoj byly wiedzial,ze wy na kurniku siedzicie... Nalogowy kurnikarz z niego czy co?;p

Gość zakłopotanana...
no dziecinada.. obaj są starsi, ale to zachowanie :O raczej nie umówili się.. ba, na pewno..

Gość zakłopotanana...
nie, po prostu mam go w znajomych, a tam można zobaczyć na jakim stole kto jest ze znajomych...

zajmij sie czyms ciekawym, i czekaj, nic z tym nie zrobisz przeciez. a jak Sloneczko sie juz nie odezwie - okaze sie, ze Sloneczko wcale nie bylo takim fajnym facetem jak byc powinno. Zreszta, juz wyzywanie i bluzganie swiadczy na niekorzysc Sloneczka

to, ze wyjezdza na dlugo, i nie zalezy mu ani na spedzeniu ostatnich dni, ani nawet na porozmawianiu z Toba, tez brzdydko o nim swiadczy

Gość kekekekekekekeke
hahaha dziecinada :D jestes glupia i oni tez :D "gadalismy na kurniku" :D to portal z grami dla dzieci, nie? fes macie kreatywne, inteligentne i pasjonujące zajęcia. :) a bluzgających się wzajemnie menów tez masz cudownych! to, że obgadujesz eksa źle o Tobie świadczy.. albowiem wiązałaś się z kimś, kogo nie szanujesz. ;) pozdro!

co sie dziwisz albo ex albo terazniejszy niz dziwnego ze twoje slonce ma focha tez bym miala jakby pisal co ja mysle o ex a ty go jeszcze chamowalas moze odebral to ze tobie na nim zalezy hmm ciezki orzech do zgryzienia masz powodzenia

Gość kekekekekekekeke
"mojego eksa szanuję." "mój powiedział byłemu wszystko co o nim ja myślę." faktycznie, szacunek z Twojej strony ogromny. :) zresztą.. po co obecnemu gadałaś cokolwiek o byłym? - nie rozumiem... żenada!

Gość niedobre Sloneczko
a fe!

Gość vbvbvb
a ty sama ile masz lat? bo jakos omijasz odpowiedz.

Jezu ile ty masz lat? Siedzisz na kurniku, tu sie dosiada byly.. wtf?? I to \"Slonce\" :/

Gość Mala_09
hehehe jeden lepszy od drugiego :D z nich to by była dobra para :]

Gość vbvbvb
faktycznie musisz miec jakies 15lat ze tak ciezkoci odp ile . boisz sie ze nie bedziemy ci odp? i tak wyszlas juz na osobe nie powazna ,przez swoje wypowiedzi

Gość vbvbvb
poniewaz twoje wypowiedzi sa tak dziecinne ze az kusi o to spytac.

bo dziecinny jest twoj problem. i mowienie do faceta slonce tez jest wg mnie dziecinne. ale to tylko moje zdanie.