Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjebali mi zycie

czy ktora ma tak jak ja ?

Polecane posty

Gość smrodek
ogolnie to nie przekonasz jesli zakonczysz znajomosc na tym etapie. wiec pociagnij to jeszcze troche, nie angazuj sie za bardzo i ocen sytuacje.

Gość zjebali mi zycie
dzieki dziewczyny 🌻 nie bede o tym duzo myslec, stwierdzialm, ze zobacze jak to sie rozwinie, jak sie odezwie, to pogadamy, troche mu wyjasnie wszytsko i zobaczymy, im wicej bede o tym myslec tym gorze, a tak samo wyjdzie czy jestemy dla siebie, przeciez nie kazdy facet to potwor, przeciez oni tez maja rozum i uczucia, nie wierze ze nie maja ochoty na milosc, na ta druga polowke

Gość smrodek
wystaw kawe na lawe, jak on tylko gra zakochanego, a Ty mu powiesz ze znasz sie na takich ktorzy wykorzystuja, to sie szybciutko wycofa, no chyba ze jest psychopata i bedzie chcial Cie uwiesc i zostawic. w zyciu nic nie wiadomo i nic nie jest pewne oprocz smierci, zatem nawet jak ma dobre intencje to i tak mu sie moze odminic za jakis czas...

Gość zjebali mi zycie
wiem, dokladnie to rozumiem, i boje sie wlasni tego, dlatego podejde do tego z dystansem, tylko ze ja i tak juz to robie ja juz widze ze mu powoli to przeszkadzalo, czesto pytal czego sie nic do niego nie odzywam, ani nie pisze ani nie dzwonie( a ja mysle po prostu ze jak sie dziewczyna narzuca to zle) i dlatego caly czas on dzwonil, pisal. no i jak bylismy razemto tez takie male zainteresowanie okazywalam wobec niego( mysle ze ja facet zobaczy, ze dziewczynie zalezy to tez juz klapa)

Gość smrodek
wiesz, faceci maja rozne gusta i jedni lubia dziewczyny ktore okazuja zainteresowanie, bo to znaczy ze im zalezy, a sa i tacy co lubia tylko niedostepne lale bo lubia zdobywac. wedlug mnie trzeba to jakos wysrodkowac i miec odrobine wyrachowania, bo kazdemu facetowi moze sie znudzic laska zbyt ciepla i otwarta lub taka co jest jak gora lodowa. nie wiem jaki jest ten Twoj facet, ale nie wydaje sie byc jakims chamem ktory tylko czeka az z nim pojdziesz do lozka ani tez na takiego co sie chce pobawic Twoimi uczuciami i udawac milosc dla zabawy. Wydaje mi sie ze mozesz dac mu szanse, oczywiscie ostroznosci nigdy za wiele :P (pisze to kobieta wykorzystana przez takiego zwyklego dupka, ktory udawal uczucie tylko po to by miec kogos do lozka; oraz uwiedziona przez psychopate, ktory stosowal rozne gierki umyslowe by sprac mi mozg:P)

Gość zjebali mi zycie
dzieki za rady, tez mysle ze taki nie jest. zobacze co z tego wyjdzie. boje sie ze juz to zepsulam