Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diabelek1981

Szukam towarzyszki na wycieczke do hiszpanii!!

Polecane posty

Witam.Mam na imie Adam mam 27lat i uwielbiam podrozowac. Jestem singlem i jak dotad podrozowalem w pojedynke. Nie jest wcale tak zle,ale fajnie jest dzielic sie emocjami z druga osoba.W tym roku zdecydowalem sie to zmienic. Otoz poszukuje wesolej kobiety w wieku 19-30 lat ,ktora mialaby ochote mi potowarzyszyc. Jestem sympatycznym,zadbanym mezczyzna i mysle,ze mozesz spedzic ze mna calkiem przyjemne chwile. Moge rowniez wspomoc finansowo. Chcialbym wyruszyc w drugiej polowie czerwca lub w lipcu na 7-10dni.Gdzie?hmmm -do konca jeszcze nie zdecydowalem.Moze jakis uroczy zakatek hiszpani lub portugalii.?...a moze razem cos wymyslimy. Czekam na propozycje,ktore mozecie kierowac jako odpowiedz na mojego posta lub bezposrednio na moj adres e-mail adam_en@o2.pl Pozdrawiam!

Gość blanka_2444
Nick mowi sam za siebie;) diabelek A masz jakies zdjecie?

Gość a dużo masz sałaty bo wiesz
tak za darmoche to nie bede swojej powłoki wypożyczac :P

Gość siedze w Porto i polecam wakac
tutaj:) tutaj mieszkam i pracuje, uwielbiam te gorace klimaty.Zapraszam do Porto hehe.

Gość kobieta_kobieta
jejku a ja właśnie marze o ucieczce od dotychczasowego życia zabierzesz mnie ze sobą? mogę jechać choćby jutro ;)

Gość auriskaaa24
a skad jestes diabelku?

Gość a moze byc napisal jakiej
kobiety szukasz dokladniej. moze byc pasztet:P musisz sie okreslic jednak co do wygladu czlowniku:P

Gość blanka_2444
brunetka84@gazeta. pl moj adres :)

chetnie bym gdzies wyskoczyla ale juz limit urlopowy mi sie skonczyl :p ... w nastepnym roku mysle o Grecji albo Cyprze

Mieszkam w Irlandii Polnocnej.Jesli ktoras z Was jest naprawde zainteresowana zapraszam do pisania na moj adres e-mail ktory podalem wyzej. Tez bym chcial juz leciec. :)

Gość siedze w Porto i polecam wakac
Jak sie zgadajcie, to walcie tez tutaj.Moze wam doradzic gdzie i co pozwiedzac :) A jest co!!! Jesli pojedziecie do Barcelony, tp przyszykujcie sie na duzy chaos, to miasto jest duze, panuje tlok, pelno jest zlodziei itd. Porto nie jest swiete, ma tez swoje grzeszki, ale wiem ,ze to miasto ma swoj klimacik:P

Gość Pffffffff
Szeroki odzew społeczności na propozycję autora.... Któy zbiera maile, a później zapewne sobie porobi jaja, albo porozsyła jakieś wirusy... O naiwności ludzka...

Blanka-zaraz podesle Ci foteczke. Co do posta wyzej nie musze nic okreslac :) Dziewczyna poprostu powinna byc interesujaca.

Nie wszystkim sie az tak nudzi zeby spedzac 100 procent wolnego czasu przed laptopem wysylajac wirusy.Cuz -bynajmniej nie mi :)

Gość Do pracy w charakterze

Gość blanka_2444
DZiekuje za maila, odpisalam:)

Gość zabiore cie wlasnie tam
gdzie jutra slodki smak:P

Gość przekroczyłam troszkę 30 lat
😭 żegnaj Hiszpanio O LE :O

Zawsze mozesz mnie troksze oszukac :) Napewno nie wygladasz na tyle ile wskazuje Twoj wiek a duchem to juz napewno czujesz sie mlodziej . :)

Gość przekroczyłam troszkę 30 lat
Słodziaku nie mogę niestety jechać z Tobą😭 ale bym tak bardzo chciała .....mrrrr w dodatku z diabełkiem buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😭