Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diabelek1981

Szukam towarzyszki na wycieczke do hiszpanii!!

Polecane posty

Mi tez jest niesamowicie przykro...Zatem zycze wszystkiego naj,naj,naj i czekam na propozycje od innych kobiet!! :) Wycieczka czeka drogie panie!wystarczy tylko powiedziec TAK i to nie koniecznie te sakramentalne. lol

Gość espanola olalolaa
Polecam PORTUGALIĘ , bajka :DDD

Gość ladniusia3456
a moze ja sie skusze jak by to wygladalo????

Ladniutka-ustalamy wspolnie termin ,miejsce i lecimy. :) sprecyzuj swoje zapytania-chetnie odpowiem na kazde.

Gość ladniusia3456
chodzi mi o to jak to by sie odbylo ja jestem z polski a raczej chcialabym cie predzej poznac zanim wylece z toba gdzies dalej

Hmmm...dobre pytanie.Mi do polski nie po drodze...Natomiast mozemy sie powymieniac fotkami,popisac,porozmawiac.Mozesz tez przyleciec do mnie do Irlandii zanim gdzies polecimy. :) Ja tez chcialbym Cie poznac wczesniej ,ale technicznie jest to dosc skomplikowane.Moze masz jakis inny ciekawy sposob? ;)

Gość ladniusia3456
nio jakos nie mam pomyslu na jakiekolwiek ponanie sie szkoda ze jestes tak daleko:( moze zeczywiscie zostaje chwilowo pisanie zdjecia itp.a noz widelec sie uda:) a tak na marginesie skad jestes bo chyba nie mieszkasz cale zycie w irlandii????? i czy słowo mozesz jest zaproszeniem?

Ja pochodze z Gdanska.W irlandii polnocnej mieszkam 4 lata.Wyjechalem z Polski bo jestem czlowiekiem ciekawym zycia i poszukujacym wrazen. :) Pewnie,ze mam na mysli zaproszenie.Masz ochote-zapraszam!podaje jeszcze raz moj e mail- adam_en@o2.pl Mozesz wyslac foteczke jesli chcesz.Chetnie odwdziecze sie tym samym.

Gość ladniusia3456
nio moze ty pierwszy daj zdjecie moj mail to paolka22@interia.eu

Gość ladniusia3456
:)

Gość ladniusia3456
ja zmykam czekam na wiadomosc:) dobranoc papa