Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sobocianka

Sobota już blisko -

Polecane posty

Gość sobocianka

Jadę w sobotę do ciucholandu, strasznie się cieszę bo nakupię małemu mnóstwo fajnych ciuchów z Nexta, Tiny Ted, Cherokee za 2-3 zł. Może trafi się jakaś kurtka na zimę za 4 zł :-) Ciekawa jestem po ile u was w lumpkach można kupić ciuszki dla dzieciaków?

Gość ursyn to jak
A gdzie jezdzisz ? U mnie to roznie po 2,3 zl za sztuke lub ok 15 zl kilogram. Kupuje w Pruszkowie ,Ursusie i pod hala Banacha.

Gość ursyn to jak
Ja lubie szperac w ciuchach :) ostatnio czasu nie mam a i maly ma kupe ubran.

Gość sobocianka
no to podobne ceny u ciebie. Ja buszuję w okolicach Bielska-Białej i Pszczyny :-) Mam zamiar upolować młodemu jakieś koszulki bo jedziemy nad morze na 14 dni i nie mam zamiaru prać a min, jedną na dzień koszulkę musi mieć. Nie myślę już nawet o spodenkach ehhhhhh I mogłyby się jakieś plastikowe sandałki do basenu trafić (ja wszystko piorę w pralce nawet sandały hehee)

Gość sobocianka
a jak jedziecie to na ile godzin? bo ja tak 3 godziny buszuję. A kumpele co ze mną się zabierają potem mi marudzą hehehe Uzależniłam się, nooooooooooo

Gość ursyn to jak
no ja roznie zalezy od czasu, w soboty dziecko zostawiam i na lumpy poluje .. Dobranoc:)

Gość sobocianka
a inne mamy? :-)

Gość inne mamy
mają inne pasje :D Po co ci w maju kurtka zimowa?

Gość a u mnie tak tanio nigdzie nie
nie jest:( chociaż lumpeks to i tak wołają od 10zł wzwyż:(

Gość sobocianka
od 10zł to drogo! wiem że inne mamy wolą inne rzeczy. Mi zostało niestety już tylko to..................... dziś mam doła. Sobota trzyma mnie przy życiu. W końcu trochę odetchnę od mojego dzieciaka

Gość a kiedy sie na to szczepi
i jak po sobocie bo ja nic specjalnego nie wylowilam :(

Gość sobocianka
hmmmmmmmmmm, u mnie super! kupiłam: 1. Spodnie Next r.98 nówki 2. 4 pary spodenek 3/4 (2 Next, Lewis, logg) 3. Koszulki z krótkim rękawkiem George, mothercare, next 4. Fajne sztruksy Name it 5. dla siebie dwie koszulki i krótkie spodenki 6. Sweterek na rozpinanie r.92 (jak nowy) 7. Bluzę większą na 104 i małą bluzkę na 92 8. sliczne koszule! w pieknych kolorach 9. Koszulę z podwijanymi rękawami z których wychodzi bluzeczka :-) i jeszcze chyba kilka rzeczy za całość dałam 79zł :-)

Gość 1987456
suoer ,zazdroszcze ci.W przyszlym tyg bede w Poznaniu tak sa fajne lumpeksy to zakupie cos super.

Gość sobocianka
ja myślę nad kolejną sobotą - będzie super wyprz :-) wszystko za 1zł. Można też fajne ciuchy jeszcze zdobyć z np jakąś plamką która zejdzie albo gdzieś poprute na szwie ;-)