Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plusomaniaczka_kb

PLUS- zmiana w regulaminie- zerwanie umowy

Polecane posty

pracownica Plusa - no przechlapane z tą "nadopiekuńczością", ale są i plusy, możesz odbierac telefony z maseczką relaksacyjną na twarzy i nie trzeba się śmiac non stop jak głupi do sera ;) aczkolwiek i tak już wolę mój bezpośredni kontakt w salonie - widziałam kiedys jak wygląda konsulting telefony - ciężka praca

Gość pracownica Plusa
Emulinek, praca może i nie jest zachwycająca, ale jedno muszę przyznać - Polkomtel pracodawcą jest bardzo dobrym.

Gość pracownica Plusa
Emulinek, cięższa niż wielu się wydaje... Nie zarabiam mało, ale powiem, że ta praca warta jest o wiele więcej... No ale są służbowe telefony, warunki pracy są bardzo dobre... Świadczenia socjalne, ubezpieczenia i prywatne i inne ZUSy srusy wszystko jest cacy :)

Pracowac bezpośrednio dla operatora to wypas ;) Niestety ja mam po drodze jeszcze pośredników, a ci wiadomo ... dla idei nie pracują

Gość pracownica Plusa
No :) Też na początku byłam przez agencję pracy, więc wiem, jak to jest być takim "wypożyczanym" pracownikiem... :O Miło się pisze, ale już jest bardzo późno. Ja już idę spać i życzę miłego wieczoru. A jakbyś była zainteresowana i jesteś z Warszawy, to podobno niedługo będą nabory do DOKu znowu ;)

no niestety nie z Wawy, ale może warto pomyślec - bo tutaj czasami ryczec się chce jak człowiek się naora, a potem widzi te grosze na papierze - a socjalne i te sprawy? marzenie - zresztą ... co ci będę pisała :/ dzięki za miło rozmowę pani konsultant ;) do usłyszenia na infolinii ;) jeszcze tam do ciebie zadzwonie co by się trochę pokłócic ;P ;D 🌻

Gość jaszczurasss
ja nie otrzymałam pisma o zmianie regulaminu,mimo iż mam kilka umów i chętnie z jednej zrezygnuje.Wszyscy użytkownicy dostaną,prawda? Dodam,że rachunki reguluję przez neta.

Gość fajne z was dziewczyny
Od teraz wchodząc do jakiegoś punktu (mam telefony w różnych sieciach) lub dzwoniąc na infolinię, postaram się myśleć o was jak o ludziach, kobietach, kafeteriuszkach :-) po prostu jak znajomych. Trzymajcie się! 🖐️

Gość Ewelina_29
Mam pytanie, umowę z plusem podpisałam w sierpniu 2008r, czy teraz, po zmianie regulaminu (płatność mojej FV do 06.06.2009r), będę mogła zrezygnować z usług Plusa, lub zrezygnować z obecnej umowy i podpisać nową (z wymianą telefonu). Dowiedziałam się dziś (u pani w konkurencyjnej sieci), że nie mogę zrezygnować, mogą jedynie zrezygnować osoby które podpisały umowy po 04.05.2009r. Nie chcę zrobić jakieś przypału, więc proszę o pomoc.

Gość głupot ci nagadała
te nowe właśnie nie mogą bo dostały nowy regulamin w momencie podpisania umowy - ty miałas stary regulamin, do nowego nie musisz się stosowac i bez obaw zrezygnowac - ale pamietaj, żeby zaznaczyc w rezygnacji, że powodem jest "brak akceptacji nowego regulaminu" - nie będzie siary :)

Gość Krizzolek
No to wspaniałe wieści dla mnie, jeżeli faktycznie zostaje mi modem to jutro rezygnuję, tylko mam takie pytanko co z tą kartą sim, szczerze mówiąc chciałbym od czasu do czasu korzystać z tego bezprzewodowego internetu plusa, czy zatem Plus ma jakąś ofertę typu simplus tylko że na internet ?? Bo jak rozumię to w momencie rozwiązania umowy ta karta sim ze swoim numerem przestaje działać ?? i nie mogę np. wykupić 100 MB jak to obecnie jest i korzystać z iPlusa, a może ktoś wie czy konkurencja ma do zaproponowania coś w tym rodzaju ?? Proszę o rady i Pozdrawiam

Gość Krizzolek
Moje wypowiedzenie wygląda tak - Wzór Imię Nazwisko Ul. XXXXXXXX kod i miejscowość Nr konta abonenta : XXXXXX Nr iPlus : XXXXXXXX POLKOMTEL S.A. – Plus Dział Obsługi Klienta Ul. Postępu 3 02-676 Warszawa Wypowiedzenie umowy – brak akceptacji nowego RŚUT W związku z doręczonym mi w dniu 02.06.2009 r. nowym Regulaminem świadczenia przez POLKOMTEL S.A. usług telekomunikacyjnych, zmuszony jestem do wypowiedzenia zawartej z Państwem umowy ………………….. Zmiany w Regulaminie oraz Cenniku opłat jakie nastąpią z dniem 01.07.2009 r. nie satysfakcjonują mnie i nie mogę ich zaakceptować. Wypowiadam umowę o świadczenie usług telekomunikacyjnych iPlus XXXXXXX bez roszczeń odszkodowawczych .

Gość Orange Free na karte

Gość witam was kochaneczki
w Plusie internet na karte jak Simplus to Simdata, w punkcie mozesz kupic starter, doladowuje sie go normalnymi doladowaniami jak Simplusa. modem masz pewnie z simlockiem wiec nie oplaca sie go sciagac by kupic sobie karte orange... ale Simdate mozesz :) bez sciagania simlocka

Gość quba
witam, mam pytanie do pracownicy plusa. czy jak okres rozliczeniowy mam do 16 dnia mies. to w czerwcu tez dostane to pismo o zmianie umowy?

Gość
rozumiem, ze wypowiedzenie nie dotyczy mixplusa?:(

Gość zapytaj
witajcie, dopiero niedawno zauwazylam, ze jest taka opcja, by bez konsekwencji zerwac umowe. przyszedl do mnie rachunek (hoho, na poczatku czerwca), ale nawet go nie przegladalam i nie wiem, czy bylo tam o zmianie regulaminu...:( rachunku jeszcze nie uregulowalam, jest juz na pewno po czasie, ale mam pytanie- czy moge 7 dni po oplaceniu zrezygnowac z umowy i wytlumaczyc to np wina poczty, nieobecnoscia, czy czymkolwiek innym? z gory dzieki za odpowiedz:)

Gość martaa11
7 dni- roboczych? moj termin platnosci minal 5.06:/

Gość BooB
Moze ktos odpowiedziec koledze 2 posty wyzej. Bo tez mam taki problem ze nie widzialem tej zmiany a moj termin dawno minal.

Gość pracownica Plusa
7 dni kalendarzowych od terminu płatności jeśli ten termin minął, to niestety nie można umowy bez konsekwencji rozwiązać trzeba przeglądać rachunki ;) poza tym w mediach, wszędzie było o tym trąbione, nawet w reklamach Playa niestety, zmiana dotyczy tylko klientów abonamentowych, a nie na kartę

Gość pracownica Plusa
Rachunki z informacją o zmianie były wysyłane począwszy od końca okresu rozliczeniowego 05-04 w maju. Czyli właśnie mija termin dla cyklu liczącego się od pierwszego dnia miesiąca... Pozdrawiam :)

Witam mam pytanie wzielem telefon an abonament mam go prawie tydzien i czy moglby zerwac umowe ?bez konsekfencji ? czy telefon zostanie dla mnie ? i kiedy moge zerwac ta umowe prosze o szybka odpowiedz!! DZikuje z gory!

Witam mam pytanie wzielem telefon an abonament mam go prawie tydzien i czy moglby zerwac umowe ?bez konsekfencji ? czy telefon zostanie dla mnie ? i kiedy moge zerwac ta umowe prosze o szybka odpowiedz!! DZikuje z gory!

Gość DO PRACOWNICY PLUSA
Zawarłem nową umowę iPlusa,czy na drugi dzień mogę zmienić rodzaj modemu lub z niego zrezygnować?chodzi tylko o modem.

Gość baska515
Mam telefon na abonament w plusie umowa zawarta na 2 lata trwa do konca 2012 roku.Abonament o wartosci 55zl oplacalam na bierzaco. Niestety sytuacja osobista spowodowalaz e musialam wyjechac z miejsca zamieszkania zostawilam rachubek do zaplaty mezowi (juz prawie bylemu trwa sprawa rozwodowa) poczte otrzymalam na pod koniec lutego i wtedy okazalo sie ze maz nie zaplacil rachunku i mam w sumie do zaplaty 1026zl 500 zl to kara za niedotrzymanie umowy. Co mam teraz zrobic? nie stC MNIE NA SPLATE CALKOWITA TEGO RACHUNKU A zalezy mi na tamtym numerze. Błagam o pomoc !!!!!!!!

Gość ewa876543
czesc! mam takie pytanie. poniwaz kilka dni temu podpisalam umowe w plusie na telefon z karta avocado. natomiast nie zostalam poinformowana w salonie, ze beda splacac mi te 50%kwoty tylko przez 6miesiecy;/ a wzielam sobie doladowania za 60zl na 2lata. i czy bylaby mozliwosc zeby po prostu zmienic to np na doladowania za 40zl na 36miesiecy? orientuje sie ktos w tym temacie? LICZE NA POMOC!