Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obla

załamka

Polecane posty

Gość obla
ale ja tak w sumie to lubie palke obciagnac na pierwszym spotkaniu,chociaz wiem co facio ma za sprzet a nie potem zalowac:P

Gość obla
Raz jeszcze dziekuję dziewczyny.:)

Gość obla
spadaj pajacu podszywajacy sie pod moj nick

Gość maciej to brzydkie imie
a co ty w ogóle duszek gadasz ? :O dla mnie to jest niepojęte że idzie się do łóżka na pierwszym spotkanie. Nie wiem o co ci chodzi boli Cię to? Spałem z dwom kobietami w życiu. Z pierwszą po 1.5 roku znajomości. Z druga po roku znajomości. A wierz mi że możliwości były... w akademiku głupie pijane biedne dziewczątka same się pchały do łóżka. Nie moje klimaty.

sensual - nie badz taki do przodu... i nie zachowuj sie jakbys wszystkie rozumy pozjadał.

Gość obla
sensual seduction ciebie to chyba zadna nie chce bo wydaje mi sie chlopie ,ze odpisujac na moj post masz problem natury kompleksów...

chyba cię coś boli więc kończę tę rozmowę

to moze sie policytujecie gdzie indziej ??? to nie jest temat o ilosci partnerów seksualnych!

Gość obla
sensual seduction jak to dobrze jest pomarzyc i pochwalic sie czyms nierealnym;) A JESLI REALNE TO WSPOLCZUJĘ TYM KOBIETOM.

No znów Sensual nie przesadzaj, zdarzają się skarby. A autorka zrobiła błąd, i przynajmniej tyle dobrze że widzie to że nie warto było.

Gość obla
sorki ale ja poprostu nie znosze krytyki,piszac ten post wiedzialam ze dziewczyny beda za mna,w koncu wszystkie tak robia:) ale mialam nadzieje ze faceci beda bardziej wyrozumiali,przeciez nogi rozklad ktoremus z was:)

Gość obla
sensual seduction NAZYWAJ SOBIE TO JAK CHCESZ ...PUSZCZALSTWO ,KURESTWO - JA WIEM SWOJE ,ZNAM SWOJA WARTOSC .

jasne, kazdy mierzy swoja miara...tylko jak w takim razie mamy nazwac Ciebie, skoro snujesz fantazje( tak , tak fantazje , bo to niestety nierealne) ze spałes z 35 kobietami...;/

Gość obla
obla sorki ale ja poprostu nie znosze krytyki,piszac ten post wiedzialam ze dziewczyny beda za mna,w koncu wszystkie tak robia ale mialam nadzieje ze faceci beda bardziej wyrozumiali,przeciez nogi rozklad ktoremus z was WIESZ CO?BUJAJ SIE BURAKU!

Gość obla
MYSLE,ZE TO JALOWA DYSKUSJA ,WLASNIE TO SĄ FACECI ....CZEGOZBY INNEGO MOZNA SIE PO NICH SPODZIEWAĆ.

dokładnie maleńka, to co sięstało twojej wartości nie zmieni, bynajmniej nie w oczach ludzi myślących nie tylko w kategoriach: "kurwa" i "zakonnica" i znających cię :)

Gość abla__
sensual seduction NAZYWAJ SOBIE TO JAK CHCESZ ...PUSZCZALSTWO ,KURESTWO - JA WIEM SWOJE ,ZNAM SWOJA WARTOSC .\" obla.....to jaka ty masz wartosc???? idac odrazu do lozka z praktycznie obcym facetem tzn ze masz wartosc??? napisz jaka bo chce uwierzyc..................................kuzwa!

sensual seduction: wygrywa konkurs na największą męską dziwkę dzisiejszego wieczoru ;D nagroda główna: uwaga !! : książka o tym jak leczyć się z syfa ;D

obla oczekiwała wsparcia...ale oczywiscie faceci tacy jak ty sensual potrafia tylko zwymyslac od najgorszych...

Gość obla
WCALE NIE PRAGNĘ BY MI KTOS PRZYTAKIWAL...SZUKALAM TU POPROSTU WSPARCIA BO WIEM ,ZE SIE ZLE ZACHOWALAM .

no i o to właśnie chodzi, dziewczyna popełniła błąd, wie co zrobiła źle itd. jest tego świadoma, żałuje, ale niektórym to nie wystarcza, i zamiast poradzić albo chociaż siedzieć ze swoim wrednym wieprzoryjem cicho to jadą dalej i dołują tak jakby dziewczyna nie wiedziała co zrobiła złego albo nie żałowała ;/

Gość obla
RĘCE DOSLOWNIE OPADAJA...

Gość abla__
o trzeba bylo odrazu tak napisac:(((( do duszka.....wydaje mi sie ze jestes pedalkiem,tak .... facio ma 22 lata i ksywe duszek(ja pierdole!) i jak nie ma juz innych argumentow to zaczyna goscia wyzywac... zenada....ciota....

abla dziecko, duszek to od nazwiska, to raz, a dwa to skoro ja przeczytam że masz 79 lat to znaczy że niebawem się pożegnasz z tym światem ?

Gość obla
A O JAKIEJ PRAWDZIE PISZESZ? tO ZE KURESTWO MAM WE KRWI?TO JEST TA TWOJA PRAWDA? JESLI TAK TO GRATULUJE INTELEKTU ,BO NIE MASZ GO ZA GROSZ...NIE CHCE BYC ZLOSLIWA ALE ZYCZE CI BYS SIE KIEDYS ZAKOCHAL NIESZCZESLIWIE.