Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka skakanka 00999

czy macie coś powieszone na ścianie w przedpokoju?jeśli tak to co?

Polecane posty

Gość gość
obraz olejny :o pasuje do naszego wystroju jak swini siodlo ale to "spadek "po meza babci

Gość justyśkaa
polecam obraz, przedpokój mam w jasny, by wyglądał na większy,a za to na ścianie powiesiłam obraz w intensywnych kolorach, całość jest teraz bardzo "charakterna", piękne obrazy w dobrych cenach odkryłam na stronie DCN Gallery, http://www.dcngallery.pl/2/obrazy-na-plotnie/przeznaczenia

Gość melania2017
ja powiesiłam obraz w żywych kolorach, bardzo pasuje do mojego przedpokoju, zobacz na stronę DCN Gallery, może też coś dla siebie znajdziesz, obrazy nie są drogie a pięknie wyglądają , polecam

Gość gość
A może jakieś lustro z ciekawym wieszakiem lub półeczką? Teraz mozna kupić lustra w przeróżnych kształtach - zawsze robią fajne wrażenie. Dodatkowo optycznie powiększą pomieszczenie. Co do oświetlenia lustra to polecam kinkiety activejet

Gość Maciej Grzęda
Polecam inspiracje od Decoroom na ich fanpageu na facebooku. Dużo ciekawych i kreatywnych rozwiązań.

Gość gość
Ale dziś nachalnie się reklamujesz,to już przesada!

Gość gość
Ja mam lustro i dwa designerskie kinkiety activejet po obu stronach. na drugiej ścianie 4 obrazki