Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kitolek

Problem z higien膮

Polecane posty

Go艣膰 Kitolek

od pewnego czasu moja 偶ona si臋 nie k膮pie, w艂a艣ciwie to opr贸cz malowania si臋 i perfumowania oraz podstawowych potrzeb fizjologicznych nie korzysta z toalety. Dzisiaj spyta艂a czy bym nie chcia艂 sie pobzykac bo dawno tego nie robili艣my. Zgadnijcie co odpowiedzia艂em. Powiem szczerze ona mnie odpycha. Jak mam si臋 kochac z kobiet膮, kt贸ra 3 dni chodzi w tych samych rajstopach nie zdejmuj膮c ich nawet do spania, to obrzydkliwe. Nawet nie wiem czy zmienia bielizne bo pod te antygwa艂ty rajtuzy nie mam zamiaru zagl膮da膰. Mo偶e mi kto艣 powie czemu si臋 to tak sta艂o, i o co jej chodzi. Jeste艣my 3 lata po 艣lubie jaki艣 miesi膮c temu wszystko by艂o ok.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pusty worek starego onanisty
pewnie cie zdradza:D:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wierze jakos w to co pisze
sz...naprawde sie nie myje i nie zmeinia bielizny?:O myslalam,ze tacy ludzie to tylko w rurach mieszkaja, no ale oni nie maja do tego warunkow wiec to co innego:o nie rozumiem malowac sie i perfumowac, aczegos bardziej podstawowego nie robic:O moze Ci sie tylko wydaje? A jaki powod dales jak odmowiles sexu?:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kitolek
Nie wiem. Co艣 jej odwali艂o i tyle. Nie idzie si臋 zni膮 dogada膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zastanow sie
a moze zaczela \"malpowac\" Twoje nawyki higieniczne, Autorze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kitolek
No to ju偶 przeginka. Ja ze swoj膮 higien膮 nie mam problem贸w. Zmieniam bielzine i myje si臋 jak przysta艂o na czystego cz艂owieka. Wypraszam sobie takie pom贸wienia. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a czemu ty nas
autorze , obcych ludzi pytasz :O ? Twoim zdaniem kto艣 ci tu napisze dlaczego twoja 偶ona ma w dupie higien臋 ? O czym wy ludzie w tych ma艂偶e艅stwach ze sob膮 rozmawiacie ? :O Gdyby m贸j m膮偶 przesta艂 si臋 myc to pierwsz膮 osob膮 kt贸r膮 bym zapyta艂a o tego przyczyny by艂by ... m贸j m膮偶 a nie ludzie na kafe :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krugeria
jak mo偶na spa膰 w rajstopach?? i do tego w majowe dni takie ciep艂e rajty nosi- :\

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pusty worek starego onanisty
a ja ci 'mowie', ze zakochala sie w kloszardzie i to z nim cie zdradza :P matko :o jakie te chlopy malo domyslne sa 馃槶:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj..
no w艂a艣nie. podejdz do niej i zapytaj dlaczego si臋 nie myje? Normalnie tak po prostu. Ja np m贸wi臋 mojemu m臋偶owi : Ty idz si臋 ok膮pa膰 bo troch臋 si臋 zapoci艂e艣. On na to przecie偶 godzin臋 temu bra艂em prysznic- tak my艣lisz 艣mierdz臋 :P -No nie kochanie nie smierdzisz ale m贸g艂by艣 si臋 i艣膰 od艣wie偶y膰 :) Ok - i facet idzie do 艂azienki :) Proste s艂owa nikogo nie obra偶aj膮c- zwracamy sobie wzajemnie uwag臋. A myjemy si臋 codziennie :) :classic_cool: Rany przecie偶 to twoja 偶ona a nie s膮siadka. Zonie mo偶esz wszystko powiedziec nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krugeria
wrzu膰 j膮 do wanny i tyle...niby taka gra wst臋pna , zerwij antygwa艂ty .... i do dzie艂a g膮bka, myde艂ko... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kitolek
Ech.. potraktuje to jak gr臋 wst臋pn膮.. :) tak w艂a艣cie zrobi臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj..
albo kup jej now膮 sex-y pi偶amk臋 i fajne p艂yn do k膮pieli. Niech si臋 najpierw baba dobrze wymoczy ;)

Udost臋pnij ten post

Nie chce mi si臋 wierzy膰 w to co piszesz:-/ Mo偶e ma jak膮艣 depresje? Jak mo偶na spa膰 w rajstopach? Czasami najskuteczniejsza jest brutalna terapia. Powiedz jej wprost, 偶e 艣mierdzi, brzydzisz si臋, jak sobie wyobrazisz brud na starych majtach itp. By膰 mo偶e si臋 pok艂贸cicie na 3 dni, ale potem powinno podzia艂a膰:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ten topic ju偶 by艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krugeria
a ha i napisz jak co艣 si臋 zmieni xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krugeria
ten topic ju偶 by艂 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ten topic ju偶 by艂
By艂 - to samo o tych rajstopach niezmienianych pisa艂....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krugeria
no popatrz ty jakie to ludziska maja g艂upie 偶arty :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to juz byyyyllooo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ten topic ju偶 by艂
Mo偶e po prostu nic si臋 przez ten rok nie zmieni艂o????? :-D :-D :-D 呕onka ci膮gle w tych samych rajstopkach!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krugeria
a jak sie robi pana w czapce bo tego np.- :) to wiem jak a w czapce jak? wykorzystam ten w膮tek bo szkoda za艣mieca膰 bzdurami , takie banalne pytanko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajna fajna
to nie przez rok si臋 nic nie zmieni艂o, tylko chyba ona znowu przesta艂a si臋 my膰, bo przecie偶 autor pisze, 偶e miesi臋c temu by艂o OK :P :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krugeria
:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krugeria
;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krugeria
pr贸ba si臋 niepowiod艂a