Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyghjk

no hehe moja dziewczyna ...

Polecane posty

Gość uyghjk

no wyobrazcie sobie.Wchdze do meiszkania, po 5 min chce mi sie sikac,wchodze do lazienki, a tam na podlodzewidze, moja dziwczyne, biedna lezy na podlodze , z suszarka w dloni wylaczona , i spi :) hehe usmiechnalem sie od ucha do ucha, pocalowalem, tak fajnie spala , ze nie chcialem jej buudzic, no ale musialem :)

Gość najswietsza prawda
hehe to lozka nie mata??:P

Gość uyghjk
mamy hehe, ale zawsze tak robi w pierszy dzin okresu :p idzie do alzienki zwija sie w klebuszek i wlacza suszarke , a potem usypia - moze to troche nienormalne, ale milo mi jak ja tak widze :P

Gość korek od butelki
żyła? :)

Gość korek od butelki
pewnie bolał ją brzuch, i kierowała ciepłe powietrze na brzuch :) miło :)

Gość to moz kup jej termofor
nie bedzie musiala z suszarka lezec;):D

Gość tatuaż będę mieć
a nie było jej zimno jak tak na podłodze lezała?

Gość pusty worek starego onanisty
trzeba bylo ja woda polac to by sie z ta suszarka w dloni biegiem obudzila :D

Gość videopodchody..
oj draniu...kup kobiecie termofor i do łozka zanies:)

Gość hkm
no tak wlansie robi :P hehe zawsze ma takie okropne 1 dni ;/ nie wiem czy bylo, ale w lazienc emamy dywanik , wiec nie lezala na golych plytkach :) no napewno bed emusial, cos dla niej zrobic :) chwilami zastanwiam sie czy tylko oina tak robi :P

Gość Peniseeek
może nie chodziło ciepło z suszarki.. tylko o jej dźwięk o szum pracującego silnika.. Może to głupie.. proszę sie nie śmiać .ale mi bardzo dobrze się zasypia przy dźwięku działającego odkurzacza.. Jakoś mogę ją zrozumieć..

Gość uyghjk
trzeba bedzie kupic :) , ale w tedy juz jej tak nie zobacze :) eee no nie ejstem az takim draniem, jak mnie poprosi to czasemweiczorem jej dolna partie brzuszka pomasuje

Gość videopodchody..
na mnie kojaco działa ..pralka-naprawde.Njalepiej gdy jest wlaczona na gotowanie,taka cieplutka-siadam na ziemi,opieram sie pleckami i odrazu mi lepiej:)

no to jak się naśmiałeś, to zaprowadź ją do gina, bo mając tak bolesne okresy może mieć mięśniaka w macicy.

ej, to nie jestem sam? też lubię zasypiać przy włączonym odkurzaczu, a jak nie mam w nocy komputera odpalonego na jakieś ściąganie czy tak po prostu to zasnąć nie mogę ;/ lubię ten szum :-)

Gość frufru
fajny jestes :) dobrze mowią, kup jej termofor na ten brzuch, są takie fajne, w pokrowcach a la maskotki :)

a ja zasypiam ze słuchawkami w uszach jak słucham trance w nocy :D zwykle budzę się potem w środku w nocy, wyłączam muze ide dalej spać :D

Gość tatuaż będę mieć
no to dobrze ze lezała na dywaniku....mnie tez usypia dzwiek suszarki i odkurzacza...od dziecka tak mam....gdy byłam mała i nie chciałam spac to mama właczała odkurzacz i juz po kilku minutach spałam...do teraz mi to zostało..

Gość uyghjk
hehe no prosze, a ja myslalem ze tylko ona tak ma - ona uwielbia zasypiac, przy suszarce, ale akurat w okres to zawsze korzysta z tegopowietrza no i zasypia, lubi tez usypiac na podlodze kolo odkurzacza, gdy odkurzam dywan :P lubi wieczorem gdy jestciepla noc otworzyc balkon i sluchac, jak jedzie ta wielka maszyna , ktora odkurza ulice :P lubi tez jak jest wlaczony okap w kuchni XD

ja tez lubie dzwiek duszarki, odkurzacza albo takiej "farelki" - taki grzejnik elektryczny:P :D

Gość Peniseeek
powienienes.. ją również odrobaczyć. oczywiscie jesli ja kochasz.. .. i na spacer..częsciej wyprowadzaj... to będzie lepiej zasypiała..

Gość tatuaż będę mieć
tylko mogła wziac ta suszarke i na tapczan sie połozyc...ale z tego co piszesz to ona lubi lezec na podłodze...tylko zawsze od podłogi zimno ciągnie...

Gość tatuaż będę mieć
nie wiem czemu tak jest :)...hehe łajnie tez tak jest u fryzjera jak te suszarki szumią...siedze potem taka przymulona bo mi sie spac chce :)

Gość Peniseeek
u mnie się wzięło z prostej przyczyny.. lubię jeździć samochodem.. oczywiście w roli psażera.. a dźwięk maszyny przypomina pracę silnika.. średnio na 5 minut jazdy autobusem.. czy innym autkiem śpię około 4 minut... dlatego w momentach lekkiego zmęczenia nie mogę prowadzić auta..

Gość Stasiek co lubi anal....
gratuluje :D w prądowni sie pewnie ucieszą :classic_cool:

Ja słyszałam, że wiele osób lubi takie szumy, bo podobne występują w brzuchu matki i ludzie podświadomie ciągną do takich dźwięków :)

ja jeszcze lubie spac we wszystkim co sie rusza:samochod, samolot , pociag.. podobno jak bylam mala i nie moglam zasnac, to ojciec bral mnie do samochodu i jezdzil po okolicy az zasnelam:D

Gość uyghjk
gdy pierze cos w lazience to tez czesto widze ja w lazience, rowneiz lezy, w tedy zasypia z ksiazka :) hehe nie ma juz byla z tym u lekarza, jest zdrowa, po prostu niektore kobiety maja takie bule i juz :) gdy sie tak zddrzemnie to jej troszke lepije, a potem biega jak szalona, cwiczy sobie, rusza sie i mniej ja boli :) smeiszne to takie, ale przyjemnie, uwielbiam czasem opatrzec na te jejdziwactwa, gdy tak lezy nie moge jej przeszkadzac, no ale neistety musze ja przeneisc i sie budzi w tedy

Gość 123321456654789987
hehe... ja też lubię te odgłosy. nawet właśnie mam włączoną suszarkę:) mój chłopak też uwielbia słuchać tego buczenia:) zawsze przy tym zasypia.odkurzacz też lubię:)