Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyghjk

no hehe moja dziewczyna ...

Polecane posty

Gość to moz kup jej termofor
fajnie ma Twoja dziewczyna;)

Gość Peniseeek
moja żona.. ma zespół napięcia przedmiesiączkowego, wtrkaciemiesiączkowego i pomiesiaćzkowego.. i dużo bym dał żeby zasypiała.. a ona łazi i marudzi, że ją boli to czy tamto.. może też ją do prądu podłącze.. będzie ciszej

Gość uyghjk
hehe no nei wszystko sie zgadza, ona tez uwielbia spac w samochdozie, zawsze uslypia gdy ejdizemy gdzies dalej, i lubi tez spac, gdy bardzo pada deszcz uwielbia s=w etdy spac w samochdozie i sluchac deszczu, albo w domu gdz obiaj sie o parapet.I usypia tez gdzy ja mizialm porece,plecach , nodze, brzuchu, lbub gdzy bawie sie jej wlosami, albo pisze jej cos na plecach :P

Penisessk, a Twoja dziewczyna nie ma fajnie:(:P aj tam nie mam zadnego zepolu:P

hahah mam identycznie, chyba jest nas wielu:D

Gość uyghjk
hehe, musisz, zanalesc na nia jakis sposob :P i jeszcze lubi spac na dworze gdy jest ciepy wieczor, lubi siedziec na dluzej hustawce i tez na niej usnie :P przykryta kocykiem , w tedy wzialbym ja i normalnie udusil z milosci , siedze sobie i ja obserwoje i sam do siebie sie usmiecham , sprawia mi to przyjemnosc

Gość tatuaż będę mieć
o ja tez uwielbiam jak maz mi cos pisze po plecach albo je masuje :)

Gość tatuaż będę mieć
jesli mozna wiedziec ile macie lat?

Gość uyghjk
lubi tez odglosy pociagu slyszec z daleka, w tedy tez chetnie by sie polozyla , zwinela w klebuszek i zamknela oczy

ja tez chce zeby mi ktos popisal po plecach 😭 ostatnio jakies 12 lat temy z bratem sie tak bawilismy:P

Gość uyghjk
ja mam 22 , a ona 21 :)

Gość Peniseeek
boshe..ja chyba żone musze zmienić.. moja zawija sie w kołdre czy ciepło czy zimno... i tak siedzi... i jak zaśnie.. to ja wtedy ją z tej kołdry wyciągam bo jak tego nie zrobie to bedzie cała mokra przykrywam ją delikatniej.. żeby nie zmarzła i żeby nie była chora.. ale zanim ona zaśnie.. to się żali.. marudzi.. i że nikt jej nie rozumie i nikt nie słucha i takie tam inne bzdety.. TRAGEDIA.. ale ją kocham.. :)

Gość tatuaż będę mieć
dzięki za odpowiedz :)...widać ze bardzo ją kochasz i tak trzymać :)

Gość uyghjk
nie ma za co, a czemu pytasz o wiek?:P hehe pamietam jak keidys bylismy nad mozem wieczorem, pilismy piwo,w koncu sie polozyla przykryla przytulilai tak usnela sluchajc morza :)

Gość uyghjk
hehe, nie martw sie moja tez potrafi marudzic, ale ja tez jej czasem pomarudze , to chyba normalne :P hehe dzis rano odkurzalem, prawie susypiala,skonczylem , a ona rzekla, ze stanowczo za maly pojoj jest XD:P

Gość tatuaż będę mieć
zapytałam z ciekawości...z taką miłoscia o niej piszesz ze byłam ciekawa ile macie lat....przyznam szczerze ze dawałam wam koło 25 lat ;)

Gość uyghjk
hehe, dzieki, nie tak daleko nam do 25 :) dodam, ze to moja pierwsza dziwczyna 4 latka za niedlugo :)

Gość tatuaż będę mieć
fajnie...ja tez byłam pierwsza dla mojego męża,on zresztą dla mnie też :)....planujecie ślub?

Gość uyghjk
w sumie nie rozmawialismy o tym tak na powazie, takie nasze gdybania, jak narazie :) ona sie uczy,pracuje, ja rowniez, jeszcze u mnie jako tako nie meiszka,ale jest co dzien, i czesto ui mnie sypia,uwielbiam gdy u mnie spi , bardzo bym chcial, by byla juz na stale ...i chcialbym wlasnie ja w sukni zbaczyc ... ale nie rozmawialismy na powaznie, jakos boje sie jej powiedziec, ze planuje z nia przyszloscm, on chyba tez

Gość rrrttttgg
a dla mnie to troche nie normalne,ona ciagle lezy na podlodze,jak odkuzarz ona lezy na podlodze jak pralka pierze ona lezy na podlodze.dobrz ze natrafila na ciebie ja z takim dziwologiem wiecznie robiacym za chodnik nie dalbym rady.

Gość uyghjk
hehe poza tym jest normalna , mi to nie przeszkadza i nie robi tego tak czesto :)

mnie też lepeij się zasypia przy jednostajnym dźwieku np. przy suszarce wlaśnie :) czekoladka mam tak samo :D

Gość uyghjk
hehe kobiety

Gość gcvhjbnmkl.
:)

Gość DASFG
HAHA DOBRE , SPIJMY NA PODLODZE W LAZIENKACH