Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyt dużo śpie

Zbyt Dużo Spie

Polecane posty

Gość Zbyt dużo śpie

Jaka moze byc tego przyczyna i jak temu zaradzic?

Gość korek od butelki
używaj budzika :classic_cool:

W dr Housie był taki przypadek, że dziewczyna spała parę dni, ale okazało się, że zdradziła męża i miała jakąś tam chorobę. Nie pamiętam :P

Gość Zbyt dużo śpie
ja wstaje rano , jestem wyspana Ide pod prysznic , ubieram sie , jem sniadanie i znowu jestem ta senna , ze nie moge wytrzymac

Gość znudzona w chooj
brak ci witamin

Gość videopodchody..
a masz jakies problemy?to moze byc poczatek depresji...oczywiscie nie stawiam diagnozy-ja tak mialam.Zero energi 3/4 dnia przesypiałam i wieczorem wczesnie sie tez kładłam.

Gość Zbyt dużo śpie
To jest dziwne . , bo zawsze budze sie wyspana. chodzie spac ok. 10 a wstaje ok 7 . a o 9 znowu mi sie chce spac.

Gość annpolis90
Mam to samo. Przespałam wczoraj 12 godzin, po śniadaniu znów byłam padnięta :( co jeest

Gość Zbyt dużo śpie
Ja jezeli po sniadaniu próbuje sie powstrzymac od spania to bede zbyt zmęczona aby cokolwiek zrobic

Gość Zbyt dużo śpie
videopodchody.. I jak sobie z tym radzisz? U mnie to sie ciągnie juz od kilku jmiesięcy , więc musze zacząc cos z tym robic

Gość może to
Hashimoto?

Gość może masz anemię
albo cukrzycę lub problemy z tarczyca.To wszysko może powodować nadmiernną senność.Zrób sobie badania!

Gość zmien diete
Zastanow się nad tym co jesz jeśli pochłaniasz duze ilości słodyczy i węglowodanów typu makarony ziemniaki to może tak być

Gość rrrttttgg
ja chodzilam spac o 21 wstawalam o 6.15 do pracy strasznie nie wyspana, po pracy obiad itd i czasami jakas dzrzemka 0.5 - 2 godzinna.po drzemce kolacyjka,toaleta i spnie.

Gość hahahihihoho
Musisz zrobić szczegółowe badania, bo senność może być objawem wielu rzeczy.

Mój stary jest chory na cukrzyce typu 1. Myślicie że to może być to? :(:(

Gość rrrttttgg
ja mialam robione bedania krwi.nie mam anemi wyniki ok,cukier ok,cisnienie ok. wszystke wyniki dobrze wyszly.

Gość lolka 100191
hej, mam ten sam problem, badania robiłam w sierpniu i wszystko wyszło w normie, morfologia, tsh, cukier... ja zawsze lubiłam do późna siedzieć, w nocy najlepiej pracuję, ale jak kładę się o np. 1 to powinnam spać max do 9, a ja nie mogę się zwlec z łóżka do 11-12... budzików mam 5 w komórce plus osobny bardzo głośny na drugim końcu pokoju, ale przez sen wstaję i wyłączam, potem ledwie to pamiętam ;/ do tego mam koszmarne sny. Na uczelnię chodzę na popołudnie a mimo wszystko zawsze się spóźniam 20 minut ;/ choćbym nie wiem jak się starała. Nie wspomnę o jednym dniu kiedy mam na 10, na czas byłam może raz ;/ Rzadko kiedy zdążę zjeść śniadanie (w sumie jak się wstaje to ciężko to nazwać śniadaniem ;/) Z niczym nie mogę zdążyć, niczego załatwić, zalegam z pracą na uczelni i wszystkimi innymi sprawami które mam do załatwienia... rześka jestem tylko wieczorami, tak między 17-22. W pozostałą część doby jestem strasznie zmęczona... Nie wiem co mam zrobić, nie dołuję się więc wątpię żeby to była jakaś depresja, badania w normie, to dlaczego od pierwszego dzwonka budzika do mojego wstania i pójścia pod prysznic zamiast znów w pościel mija 2 godziny? :(

Gość lolka 100191
up

tez mam ten problem, potrafie spac 15 godzin na dobe :o badania robilam ostatnio pare lat temu, w normie wszystko bylo, generalnie jestem raczej zdrowa oprocz tego wiecznego zmeczenia, wyczerpania wrecz i sennosci...i mysle, ze u mnie moze to byc spowodowane depresja...:(