Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zirytowana22

irytujący sposób na dziecko

Polecane posty

Gość bardzo zirytowana22

mlode mamusie ciagna swoje kilkumiesieczne dzieci na egzaminy. na prawko tez, przychodzi taka w ciazy albo z bobaskiem i maja egzam w kieszeni. to samo na uczelni. wiec idzie taka mamusia z dzieckiem na zaliczenie i egzamin i ,,wyprasza''pozytywna ocene!!! przynajmiej u mnie na uczelni to bardzo czeste. a potem daje sygnal nie moglam sie nauczyc bo mam dziecko!!!!!! LITOSCI!!!!!!

też sobie zrób dziecko i załatwiaj z nim sprawy :P

Zrobiła to powinna się liczyć z konsekwencjami to jej świadomy wybór że chciała uprawiać seks i wie z czym to się wiąże. A skoro zrobiła dziecko to powinna wiedzieć że je się wychowuje a nie że jest to rzecz którą można odłożyć na półkę

Gość zgadzam sie z autorka
te w ciazy czy z dziecmi zawsze traktuja ulgowo :o

Zachowują się tak, bo mają przyzwolenie społeczne, a nawet aprobatę (gdzie nie przyjdą z dzieckiem, to koleżanki "a ti ti ti" itp.) oraz examinatorzy po prostu na to idą. Gdyby examinatorzy się stawiali, a nawet zwrócili uwagę jednej z drugą, że to nie wypada dziecka ciągnąć na examin (zawsze się znajdzie ktoś kto się może zająć, a jeśli nie, to trzeba było poczekać z dzieckiem aż się skończy studia), to by się uspokoiły.

Gość a u mnie na uczelni raz taka
jedna przyszła z rocznym maleństwem na egzamin ustny i ją egzaminatorka opieprzyła, że to uniwersytet a nie żłobek a jak nie ma z kim dziecka zostawiać to niech nie studiuje. Oczywiście dziewczyna nic nie umiała i dostała dwóję. A przed egzaminem była pewna siebie, bo ta kobieta lubi dzieci i często o swoich wnukach opowiadała a ta naiwniaczka myślała że jak przyjdzie ze swoim to otrzyma pozytywną ocenę.

Gość a mnie wpienia to ze te matki
nie zdają sobie sprawy, ze po prostu w niektore miejsca nie powinno sie zabierac dziecka. byłam gościem u brata na absolutorium, wiadomo jakie klimaty, a tu pare pind z małymi dziećmi, które darły japę podczas wykładu.

Gość bardzo zirytowana22
dodatkowo glupie tlumaczenie nic nie umiem bo dziecko plakalo i sie nie nauczylam.

zgadzam sie. osobiscie tez planuje dziecko bedac jeszcze na studiach ale najbardziej sie tego boje,ze ktos bedzie wlasnie tak usilnie szedl na reke. a po kiego mi potem wyrzuty sumienia ze zdalam,bo mam dziecko. owszem brzucha sie nie ukryje ale przychodzenie z dzieckiem na egzaminy to szczyty bezczelnosci !

Gość bardzo zirytowana22
jasne ze brzuszka nie ukryjesz, chodzi o to zeby nier lazic z dzieckiem na kazdy egzamin

Gość fsde
a ja znam ludzi ktorzy robia dzieci i sie nimi nie opiekuja . Matka daje na wychowanie babci i idzie do pracy . To patologia . Dziecko ma byc wychowaywane przez matke , a od czasu do czasu mozna dac do dziadkow , a nie codziennie.

Gość edyttaaaaaaaa
ale egzamin trwa godzine czy 2 a nie caly dzien

to jest osmieszanie sie takie przychodzenie z dzieckiem. od razu wiadomo o co biega owszem w ciazy moze i lekko nie jest i jak ktos chce pojsc na reke z jakims zaliczeniem czy przedluzeniem terminu to spoko ale na chama to wykorzysywac

Gość nie rozumiem was...
proste , ktos ma dziecko to prosi o inny termin a nie przylazi z nim..

Gość no ale czasem takie mamuśki
się nacinają u nas był taki jeden egzamintor przyszła laska z dzieciakiem - to tak ją załatwił że wybiegła z rykiem

Gość nie rozumiem was...
i bardzo dobrze

Gość KARINKA24.
Wkurzające to są Wasze teksty "bachory" i Wy studiujecie???????????????????????????????????????????????????

Gość ze tak powiem
problem powszechny i nie tylko w szkole. w kolejce do lekarza tez pchaja sie przed kolejke

Gość niestety potwierdzam
kiedys mialam z zaocznymi zajecia i na egzamin mi dziewczyna dziecko przyniosla :O Wyprosilam oczywiscie... ale ile sie nasluchalam to moje, nawet jakies pisma do dziekana pisala. Ale generalnie mialam ja w D... :O Wstydu ludzie nie maja!