Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mika121

Nadzerka a sex

Polecane posty

mam pytanie. Czy jak sie ma nadzerke taka jakby to okreslic we wczesnym stadium to sex mzoe sprawiac bol?

Nadżerka a sex,jedno z drugim nie ma nic wspólnego nadżerka nie powoduje ból lecz często są zapalenia,infekcje oraz upławy.Sama ją mam a co do sexu nieodczuwam przez nią zadnego dyskomfortu.a jeśli mam jakis stan zapalny wstrzumjue się od współzycia.

"W przypadku bardziej zaawansowanej nadżerki niepokojącymi objawami mogą być krwawienia kontaktowe, bóle podczas stosunku, bóle dołem brzucha czy też plamienia międzymiesiączkowe."

ja mam duuuzą nadżerke i nic mi nie jest jestem po porodzie i stąd ja mam.Każdy organizm kobiety jest inny mnie nic nie boli tylko mam czesto stany zapalne.Chcę zrobić zamrażanie ale sie zastanawiam po konsultacji z gin.odradza jesli jeszcze planuje rodzic bo sie odnowi.

Gość TRATATATATATATAAAA
Ja miałam nadżerkę, tydzień temu mi ją usunięto, i niestety podczas seksu bolało mnie jak cholera i nie wiedziałam dlaczego, a nie miałam czasu iść do lekarza. W końcu poszłam i on powiedział że mam nadżerkę w najgorszym stadium i to dlatego mnie tak bolało, także NIE MÓWCIE ŻE NADŻERKA NIE BOLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TRATATATATATATAAAA po 1 miałaś nadżerkę w zaawansowanym stopniu po 2 nikt nie powiedział, że nie boli współżycie przy każdej nadżerce.