Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziestkaczworka

rzadsze ruchy w 34 tc....

Polecane posty

Gość trzydziestkaczworka

witajcie, zaczelam wlasnie 34 tc, wizyte u lekarza mam dopiero we wtorek, bo poki co jest on na urlopie. Otoz od rana moja coreczka jest malo ruchliwa, woszem, czuje ruchy, ale nie takie czeste kopniecia, jak zawsze- zazwyczaj prawie 24 godziny byla aktywna, a dzis zaledwie 2-3. W dodatku czuje wiekszy niz zazwyczaj ucisk na pecherz, czy to mozliwe, zeby moja corcia juz ulozyla sie glowka w dol i stad takie objawy??

czesc bardzo możliwe :) Poza tym, brzuszek pewnie spory, a Dzidzia nie ma już w nim tyle miejsca, co kiedyś. Jeśli się martwisz, zjedz czekoladę i połóż się, p dodatkowych kaloriach Córa powinna się obudzić :) Poleż też chwilę na plecach - będzie jej niewygodnie i też powinna się domagać zmiany pozycji. Jesli mimo to, jesteś dalej zdenerwowana, jedź do najbliższego szpitala - tam zrobią ci KTG i wtedy nam nie powiesz, ze jesteś niespokojna :)

Gość a taka jedna ja
Dziecko jest coraz większe i mniej sie rusza, bo nie ma miejsca, jesli w ciągu dnia wyczuwasz 10 ruchów to jest ok, tak mi mówił lekarz, zawsze możesz zgłosić się do szpitala na oddział, powiedzieć, że słabo czujesz ruchy, podłączą Cię do ktg i wszystko się wyjaśni.

Gość trzydziestkaczworka
dzieki za odpowiedz:) do szpitala pojechalabym pewnie wtedy, kiedy nie czulabym ruchow w ogole, a widze co jakis czas pagorki na brzuchu i czuje kopniaczki, ale to nie jest jej temperament:) ale z ta czekolada faktycznie masz racje....lece wyprobowac:) jszcze raz wielkie dzieki!

pojedź do szpitala na ktg ale dziecko jak każdy dorosły jednego dnia ma mniej energii a drugiego więcej. Ty jesteś zawsze tak smo aktywna???

Gość trzydziestkaczworka
dzieki Kefirek za pocieszenie, pomoglo:) Zjadlam 8 kostek czekolady i moj maz skutecznie uglaskal Małą, az w koncu zaczela swoje harce, wiec chyba dzisiaj bedzie miala aktywna noc ;) do szpitala nie cierpie jezdzic, 2 razy musialam tam sie wybrac z powodu skurczow i potraktowali mnie jak totalna panikare, ale dziekuje bardzo za wszystkie rady :)milej nocki!:)

Gość trzydziestkaczworka
aaa syndrom wicia gniazda mam az nadto, ale wlasnie jestesmy na weekend u moich rodzicow, wiec mama wrecz zabronila mi dzis wstawac z lozka, wiec moze to rpzez to lenistwo lub zmiane otoczenia :)