Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzika lesba

NO DZIEWCZYNY DO SPOWIEDZI, Z ILOMA CO I ILE RAZY?

Polecane posty

Gość a co powiedział psychiatra
ja pierdole :O mam nadzieję ze nigdy nie spotkam żadnej z was :O Skoro jestescie takie z tego dumne, jak to piszecie, moze by to jakoś oznaczac? np tatuażem na ramieniu? jak piloci oznaczaja zestrzelone mysliwce wroga? tak zeby kolesie zyjący spokojnie wiedzieli do której nie podbijac? ' "dzika lesbo" korzystaj z zycia..' - tak, korzystaj, najlepiej z daleka ode mnie, oznakuj się, pliz. znowu to kretyńskie zdanie, które czytam od kilku lat - 'nikt mnie nie bedzie ocenial bo nikt mnie nie zna' - ja cie kurna nie musze znac, człowieka okreslaja jego czyny, a po twoich które tak skrupulatnie wypisalas wynika ze jestes zwykła K.U.R.W.A (podobnie jak pozostałe tutaj) i zadne dorabianie ideologii tego nie zmieni. szczegolnie ze bedac w zwiazku zdradzałas faceta z batalionem innych. owszem, kolesie zaliczający masowo to tez kurwiarze, zeby nie było. 🖐️

Gość luzzaagh
i

Gość Gorm
Mam 29 lat od 3 sam. zdradzony nie raz- sam nie zdradzałem i nigdy nie będę. Nie chce. A paniom które to robią szczere kondolencje. Tto co myślę zachowam dla siebie, albo tylko jedno słowo PUSZCZALSKIE... ;P

Gość Alfuś
Widze że panie lubią sobie poszaleć.... Do czasu kobietki póki alfa nie spotkacie , pamiętajcie w Polsce rocznie porwanych/zwabionych i sprzedanych do burdeli kobiet jest ok 10-13tys. w wieku 14-29....(tam jest wasze miejsce) Życze wam z całego mego czarnego serca by tam trafiłyscie (lub wasze córeczki) wtedy może nabierzecie troche refleksji nad swoim postępowaniem....Mentalnie i tak jesteście prostytutkami więc szybko się zaadaptujecie.... Pozdro qrwki bez was ten biznes by upadł ;)