Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioł i diabeł w jednym

Co myślicie na mój temat?

Polecane posty

wolę przed snem pokokietować, bo błyskotliwy muszę być na codzień :]

ha! Począwszy od zabawiania jakimiś anegdotami, w których jest 30% prawdy i 70% tego, co słuchacze zazwyczaj chcą usłyszeć, przez słuchanie, co ktoś ma do powiedzienia ożywiony anegdotami, po mniej i bardziej intymne zabawy słowne i nie-słowne ;) I jeszcze sernik lubię. Królestwo za sernik. I duszę też ;)

no widzisz. I co z tą ochotą zrobimy? Jakieś propozycje? Tylko nie mów, że mam piec sernik, bo zaraz będziesz ;)

No widzisz, jak się przetransportujesz do Poznania z białym serem, to reszta na miejscu jest i jest kwestią czasu. No, może oprócz ładu, ład przyjdzie jutro i nie przeżyje ;]

lad nie jest w niczym potrzebny.... w tej sytuacji.... :) a jaki kolor oczu masz fetyszysto? wybacz ale jestem troszke ciekawska :) a ze oczy zwierciadlem duszy to chcialabym wiedziec choc tyle ...

lad daje poczucie bezpieczeństwa ;] i jakby to zgubne poczucie nie było, to komfort jest ;) Właśnie leciałem do lustra i kurcze dalej nie wiem ;] ciemno zielono-niebieski? Ciekawość zaspokojona? ;]

przed oczami nie, w oczach nie wiem, bo siebie jeszcze nie uwodzę ;) Lambretta, pytasz, a wiesz! Gdyby nie jego pytanie i idący za tym ciąg zdarzeń do flirtu by mogło nie dojść ;P

\"AniolIDiabelWJednym to stoi przed wyborem picia własnej uryny hihihii\" To mnie rozwaliło...niezłe...xD

Gość aniołeczku

może być ;) możesz wysłać mi na mail z łaski swojej, a będę Ci dłużny :P gg nie lubię upubliczniać ;)

Gość 857849