Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nohowbowl

Jaką ciętą ripostą odpowiedziałybyście osobie ktora mówi o sobie, ze...?

Polecane posty

Gość taaaaaaaaaa
Słowik chwalipięta W lesie wielka awantura, nie wiem już doprawdy która, wszczął ją znowu słowik Bony, na świat cały” obrażony. Znów naśmiewa się z wróbelka, że bez rytmu w kółko ćwierka, że brakuje mu ogłady, znów zapewne szuka zwady. Z pretensjami do dzięcioła, przestań wreszcie stukać ! – woła, sprawa to jest oczywista : żaden z Ciebie perkusista ! Krytykuje znów kukułkę, znaną wszystkim Emol – Kulkę, że nie śpiewa tylko kuka, kukać ! – krzyczy – to nie szuka. ! - No a wilga – mówię szczerze ! w talent wcale jej nie wierzę, ja najpiękniej śpiewam w lesie, echo z wiatrem trel mój niesie. Na dodatek powiem tyle : ja melodii nie pomylę, jestem bowiem ptak kształcony, no i bardzo „ułożony” Proszę więc Was na polanę, ja na podium pierwszy stanę, po mnie Wy zaś zaśpiewacie, sami wnet się przekonacie. Jasno bowiem stawiam sprawę, przekonacie się niebawem : słowik w lesie najważniejszy bo śpiew jego najpiękniejszy. Nie wywołam awantury, wiem, że werdykt będzie „ z góry”. Pozazdroszczą jemu ptaki, że on będzie własnie taki.

Gość odpowiedziałabym ze w tym
zestawie brakuje ci jeszcze jednej rzeczy ,którą cenisz najwyzej... a muanowicie: SKOROMNOSCI :O :O a bez tego nie mozesz brac pod uwage jej kandydatury 🖐️

Gość mialam kolezanke ktora
to uwaza sie za : uwaga cyt. " najzajebistszą " buhahah w porę dostrzeglam w niej tą obłudną zadufaną osobke i zakonczylam znajomosc :D

Gość taaaaaaaaaa
Chwalipięta Żył sobie kiedyś chwalipięta. Opowiadał jaki to jest mądry i uzdolniony na wielu polach. Dużo też mówił o swoich niesamowitych sukcesach. Pewien człowiek przysłuchiwał mu się z boku a potem powiedział: - Ten, kto nie potrafi opanować chwalenia siebie, nie będzie mógł potem opanować lenistwa.

Gość taaaaaaaaaa
...złóż kartkę papieru na pół /wzdłuż/...postaw przed sobą lustro...i...namaluj swoją prawą połowę twarzy...daj kartkę komuś...odwróconą pustą lewą stroną /nie pokazując prawej/...i poproś by narysował twoją lewą połowę twarzy...rozłóż kartkę i...zaobserwuj to co w tobie się wydarzy...;) ...jaki to miało związek z mądrą bajką?...czasem widzimy siebie zupełnie inaczej niż nas postrzegają inni...dlatego chwalipięta chwali swoje pięty.../których zwykle ludzie nie dostrzegają/...nie wierzy bowiem...że ktoś mógłby dostrzec w nim samym to COŚ... ...w zw. z powyższym...jak nikt was nie chwali...to chwalcie się sami...:))))))))

Gość dewdwedewqf
Dziewcyzno Twoje słowa nie maja pokrycia w czynach, wiec są puste i w zasadzie tak jakby ich nie było.zmyślac umiesz pieknie:) moze bajki zaczniesz pisac?

Gość cysta prowda
jak juz skończy zapytaj: "o kim mówisz?" albo "no nie? tez uwazam (i tu podaj imię jej rywalki) jest świetna"

ze wszystkiego to mi sie podobalo najbardziej; o kurefka ja bym pow tak: wyzej srasz niz d**ę masz moze wulgarnie ale przynajmniej prawdziwie!hehe

Gość o kurefka
ma sie leb nie od parady :classic_cool: :P

Gość mihihihi
no jak w tesco-duzo i chujowo:)

Gość odpowiedziałabym tylko
"yhm..." i zajęłabym się czymś ważniejszym typu "o! jaki ładny kwiat doniczkowy"

Gość fewrgerg
na głupote nie ma żadnej cietej riposty , bo głupek i tak nie zrozumie;)

Gość Czytaj...
Powiedz tak... No,taka jesteś inteligenta, a czemu nie nosisz majtek?A no tak to twoja morda.Albo jak tam po wypadku(pyta sie po jakim wypadku)A ty na to,jak to to taką mordę masz od urodzenia?

Gość Gość

Nie mów tyle bo cię zjedzą motyle :)