Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imssee

Mam 18 lat i jestem w szóstym miesiącu w ciąży

Polecane posty

Gość imssee

Niedawno zauważyłam dopiero tą ciąże, nie wiedziałam że to to, moja matka gdy to usłyszała powiedziała mi że po urodzeniu mam oddac dziecko do adopcji a przez moją głupote nie zdążyliśmy nawet usunąc. Ja mimo wszystko nie chce tego robic.

Gość ja bym najchetniej oddala
do adopcji twoja matke

Gość imssee
nie wiem co zrobie, tym bardziej że ojciec dziecka jest trzy lata młodszy ode mnie a jego rodzice też mnie nie akceptują, ani mnie ani naszego dziecka

Gość imssee
Tak to jest 15 letni chłopak, któremu rodzice nawet zabraniają spotkań ze mną.

Gość ciakwe czemu zabraniaja
Moze dlatego ze za seks przed 15 urodzinami pojdziesz do wiezenia?

temu sie akurat nie dziwie, skoro to taki szczyl,ale twoja rodzina powinna cie wspierac, bo kto jak nie najblizsi. ciaza to jeszcze nie koniec swiata, nie masz 15 lat, jestes dorosla ipowinnas zachowac sie odpowiedzialnie

Gość imssee
On już ma skończone 15 lat i bardzo mnie kocha, ja go też. Tylko jego rodzice trzymają go ode mnie z daleka. U mnie w domu to tylko matka nalega by oddac dziecko, a ojciec jakby mógł to pewnie wyciągnał by do mnie reke, tylko ze on nigdy nie był w stanie przeciwstawic sie matce. Chyba oddam ale nie jestem tego pewna.

a 6mc temu tez mial skonczone 15??

Gość imssee
tak bo to było dwa dni po jego urodzinach, kiedy to zrobiliśmy

jakie jest jego zdanie w temacie? tyle chyba wiesz?

wredzioszek 3/10 to za duzo

Niech Ci bedzie :) :) a swoja droga nie slyszalam zeby dziewczynki w wieku gimnazjalnym w ogole patrzyly na mlodszych chlopcow..

Gość imssee
już nie róbcie takich ocen bo to nie jest prowokacja, on wydawał mi się taki odpowiedzialny i dojrzały, tak pieknie mnie ujął swoją mową i zakochałam się

Gość imssee
zdanie mojego chłopaka w temacie jest takie że po prostu się boi i nic wiecej

mowa jak mowa, ale uczynkiem na pewno :) ujal Twoj wianuszek.. chociaz Ty mas z18 lat.. Ty jego wianuszek ujelas :D

Gość frgdgrhty
nie czepiajcie sie dziewczyny bo mnie tez podobali sie ciut mlodsi trudna sytuacja zwlaszcza ze chlopak ma dopiero 15 lat gdyby mial wiecej chociaz o 2 to moze by mogl isc do pracy i jakas zarabiac na utrzymanie dziecka :/ a ty kochasz to dziecko chcialabys je wychowac?

Gość TIGER
Ale z ciebie idiotka... Puściłaś się z takim gnojkiem... Rozumiem jak chłopak jest starszy 3 lata, ale dziewczyna??? On jest nawet niedojrzały i dojrzeje dopiero za kilka lat. Mogłaś trochę poczekać. Boże i na dodatek dorosła i nie wzięła odpowiedzialności za siebie. Przecież mogłaś się zabezpieczyć, nikt wtedy nie robiłby problemu, a skoro jego rodzice Cię nie zaakceptowali, to teraz jeszcze bardziej Cię nienawidzą. Najpierw się myśli, a potem się robi.

Gość sejsek
heh, zgwałciłas go przyznaj się :) mam taka koleżankę, przerwała szkołe a jej dzieciak juz ma 8 lat (dziewczynka) a jej rodzice ciągle ja utrzymuja i dzieciaka bo ona wszystko co zarobi to wydaje na siebie.... ciuchy, hobby.. i inne pierdoły No prostu rewelacja i ma sie za niewiadoma jaka super dziwuche madrzy sie klnie :)) żal dupe sciska, nie wim szukaj porzadnego chlopa który bedzie Cie utrzymywal i dzieciaka tylko tym razem starszego bedzie Cie bzykal byleby Ci drugiego nie zrobil ale bedziesz miala kasę wyprowadzisz sie od starych usamodzielnisz moze pojdziesz do roboty a jak nie to domem sie bedziesz zajmowac... tacy przed 40 lub tuz po 40ce szukaja takich małolat szczegolnie rozwodnicy z własnymi firmami... POWODZENIA - szybko weszłaś w dorosły swiat.

Gość tak jesteś najpiękniejsza
czasem mi się wydaje że ludzki organizm powinien być tak zaprogramowany, żeby móc robić dzieci dopiero od 18stki conajmniej :O

Gość asia88-84
czemu tak naciagacie ta laske ze 18 lat i ciaza ja tez mialam 18 jak bylam w ciazy yuuurodzilam wydszlam za maz pracuje szkola studium realizuje marzenia a nasza coreczka ma dopiero 3 lata plus mega malzenstwa jest taki ze moj partner byl i jest starszy odemnie dasz rade skonczysz szkole tylko rozniez przeraza mnie wiek chlopaka.

Gość tak jesteś najpiękniejsza
czy ty nie zauważyłaś, że w przeciwieństwie do ciebie ona nie ma starszego partnera ? :)