Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie chcialam was spytac

skonczylam glupie studia i chcialam pojsc na studium

Polecane posty

farmaceutyczne poniewaz obecnie nie moge znalesc pracy, myslicie ze to dobre posuniecie będzie ?? prosze o rade

Gość Mala_09
a glupie studia to jaki kierunek? zawsze lepiej cos miec chociazby studium ale wydaje mi sie z tego co widze co sie dzieje na rynku pracy to studim nie jest nic warte... (dla pracodawcy)

ale mysicie ze po studim farmaceutycznym moglabym pracowac sobie w aptece, latwiej bym znalazla prace? ? ciekawe jak z nauką czy trudno jest na takim studium a po tym studium to ma sie technika?

po studium ma sie technika.. jak chcesz sie kształcić to proponowałabym pociągnąć jeszcze jeden fakultet na studiach w podobnym kierunku...

po studiach to sie idzie na studia podyplomowe, a nie do studium pomaturalnego

Gość Dziewczyna po studiach25
Do studium farmaceutycznego idzie duzo ludzi którzy skonczyli juz jakies studia pokrewne z medycyna. Np. moja kolezanka zrobila studia na kierunku biologia, a teraz poszla do tego studium. Wsrod jej znajomych duzo ludzi tak zrobilo. Mi sie wydaje ze praca w aptece jest bardzo nudna i ciezka bo caly czas stoisz jak ekspedientka w sklepie. Poza tym, mam sąsiadkę ktora w aptece pracuje i astmy dostala od tych wszystkich lekow i mikstur ktore musiala przygotowywac.

dodat, że kiedy juz słońce znajdzie się w zenicie, wchodzę do biedronki, zabieram z półki durszlak na jego czubku umieszczam mopa i wkładam na głowę, wskakuje do wózka i zaczynam jeździć pomiędzy regałami z wysunięta w geście zwycięstwa ręką wyobrażając sobie przy tym, że jestem Juliuszem Cezarem.

bo ja interesuje sie troche medycyną , chcialam isc na pielegniarstwo ale na nie dobrze sie czuje na widok krwi wiec sobie dalam spkoj, chcialabym tez pomagac ludziom, niedaleko dziala u nas takie stowarzyszenie ale tam to chyba przyjmują tylko wolontariuszy ? prawda ? ja sie na tym nie znam , lubie prace z ludzmi , lubie bardzo pomagac fajnie gdybym miala za to kase ale tez pewnie trzeba byloby zrobic jakies studia :( a skonczylam turystyke

hej, ja tez jestem po studiach i zamierzam isc do technikum zrobic sobie farmaceute i pracowac w aptece. nie jest nigdzie powiedziane ze po studiach trzeba robic dyplomowke, owszem mozna jesli pracodawca by chcial to niech sponsoruje i robie ale jak narazie do niczego mi ta dyplomowka potrzebna, a apteka fajna sprawa, na tym sie nigdy nie zbankrutuje i zawsze mozna sobie otworzys swoja zeby nie dac zarobic jakiejs parszywej gebie ktora ciagle robi pod gorke..

:) no ja tez mysle ze praca w aptece to fajna sprawa, tylko chcialabym pojsc do dobrej szkoly ale w mojej okolicy to wszystkie są prywatne niepubiczne nie wiem jak potem z pracą bedzie czy nie będą krzywo patrzyc ze skonczyo sie zaoczne niepubiczne studium ?

a w jakim miescie jest ta szkola jesli mozna wiedziec