Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w oragne raz

Elitarny Klub Kafeteryjnych Maniaków.

Polecane posty

Gość w oragne raz

reaktywujemy ;)

Gość pamietam ten topik
az lezka wzruszenia sie kurwa kreci...

Pomyslec, ze i ja kiedys tam pisalam :D W kazdym razie, wszyscy co nie zalapali sie na zaden tasiemiec teraz maja swoja szanse :classic_cool:

Gość elita jak sie patrzy
no jestem i co teraz? czy bedziemy rozmawiac w kulturalny sposob? bo jak tak, to mi sie przypomnialo, ze chyba musze cos zrobic... :P

witam, ja tu od niedawna -to znaczy od kiedy zamontowali mi w pracy neta :D

Gość pamietam ten topik
musimy zrobic konkurencje degeneruchom :D

Gość Tomek Lis chwilowo bez Hani
🖐️ :) 🖐️

a gdzie Tomeczku podziala się Twoja Lisica? Buszuje w lesie w poszukiwaniu padliny?

Gość Tomek Lis już z Haneczką
a w solarium była ale już przyszła :classic_cool: :) 🖐️

Gość o kurefka
a ubrania już wszystko zwróciła do tvp ? :classic_cool:

Gość Tomasz Lis oficjalny
odpjerdol się od mojej małożonki

Gość uwazjcie bo meaa
na smietnik to da:D ni ma babiszon za grosz poczucia humoru:D

Gość infantylna meaa tuptus

Gość Bartus in love swoją tesciowe
0/-10...a nawet mniej zero:classic_cool:

Gość naskoczyć
:classic_cool:

Gość urynoterapia
Ale od was wali prymitywem. meaa całkiem w porządku dziewczyna jest :/

Gość urynoterapia
Jak już to napisał - prymitywie :)

Witam! Jako ostatni Prezydent EKKM na wychodźcwie z zainteresowaniem witam ciekawą inicjatywę reaktywaowania klubu. Obawiam się jednak, że będzie to trudne bo ..... kafetaryjnych maniaków na cafe teraz brak. :( Ale może się mylę??? Moze jest juz nowe pokolenie?? Może się uda??? Na razie się nie włączę ale bedę życzliwie obserwował. Jeśli Wasz klub sie rozwinie chętnie się przyłącze i ogłoszę ( w EKKM wszystkie ważniejsze funkcje były samozwańcze ;) ) Prezesem Honorowym nowego EKKM. W ten sposób bedziecie mogli legitymizować swoje prawo do nazwy. Legitymizacji takiej nie miała podróba o seksistowskim tytule która słusznie została z cafe usunieta. Wszystkiego dobrego!

Żle zaczynasz ladaco.... Nie szanujesz weterana :P A ja wyciagnąłem do Was rękę..... Wątpie by ktoś więcej ze starego skladu zglosil akces. Moze Wielbiciel.... Ale on malo się ostatnioi udziela na cafe. Przemyśl to sobie czy chcecie mnie mieć za sobą czy przeciw. Pamietaj że nadal jestem legalnym Prezydentem EKKM, Prezydentem berz państwa, królem bez ziemi.... ale liczy się symbol. Kto nie sznuje symboli - szybko przegrywa....

Gość nic nie kumasz bywalec
"stary skład" nas nie interesuje, tu jest mlody wy staruchy jesteście nuni, wyeksploatowani i żałośni

To się jeszcze okaże :P:P:P Jeśli klub się ostanie to dam Wam jeszcze popalić!!! :P Siuśmajtki jedne... :classic_cool:

Dobrze, na dzis spadam... Żegnam się cytatem (ale nie tygodnia! :P ) Ale nie depczcie przeszłości ołtarzy Choć macie sami doskonalsze wznieść Na nich sie jeszcze święty ogień żarzy I wy winniście im cześc... /Adam Asnyk/ No to 🖐️ ;)

OK ladaco. Widzę że powoli zczynasz przestawiać sie na inne myślenie. Twoje wyguibusy słowne skwituje na razi emilczeniem. Nie mam nic przeciwko zmianie warty! Ale jak chcecie uzywać tej nazwy musicie przynajmniej mieć coś wspólnego z pierwowzorem! I nie możecie odcianać się od tradycji. Zrozum chłopcze - to ja jestem potrzebny Wam a nie Wy mnie! :classic_cool:

Gość Żółty liść
Mam na imie Andrzej, to fakt... ale już Ci tłumaczę podszywie... już... . Szukam dziewczyny z Warszawy lub okolic. Jestem prawiczkiem, mam 24 lata, i też mi jest z tym źle. Bardzo chciałbym już seksu, ale z drugiej strony wolał bym to że jestem prawiczkiem ofiarować swojej przyszłej wybrance. Ciągle słysze, że to staroświeckie i niedzisiejsze.... Ale powiem szczeże, że mnie to wali... niemam zamiaru zmieniać swojego zdania. I nie podoba mi się to, że w dzisiejszych czasach większość internetowych 14 latek jnie jest już dziewicami i na dodatek uważają to za całkiem normalne... No pewnie... seks jest przyjemny i każdego niezależine od wieku do tego ciągnie, pytanie tylko czy to właściwe? Przecież jeśli tak komuś na tych doznaniach zależy to można uprawiać petting, seks oralny itp nie tracąc dziewictwa, a odczuwając równie wielką przyjemność o ile nie większą ponieważ pieści się większą powierzchnie ciała. Poza tym taka forma pieszczot bardziej zbliża do siebie ludzi. Najgorsze jest to, że gdy człowiek ma problemy, dylematy związane właśnie z pierwszym razem i współżyciem zamiast dopyta się kogoś zbliskich siega po informacje do internetu. Wiem sam po sobie. A w internecie okazuje się, że na dobrą sprawe każdy z każdym się pieprzy i to bez znaczenia ile ma lat. 12 latki tracące dziewictwo? To normalka w internecie... Prawda jest taka, że wiele osób tylko się tym chwali. W rzeczywistości takie przypadki to rzadkość. A w ograniczając się tylko do internetu człowiek czuje, że jest jakiś nienormalny, zacofany albo niewiadomo co. W wielu przypadkach za te młode dziewczynki które są takie chętne i ochocze podszywają się faceci po to żeby inne dziewczyny zmieniły zdanie po przeczytaniu wypowiedzi swojej płci.... taka jest prawda... Mnie na szczęście koleżanka pomogła otwożyć oczy na to bo już niewiele brakowało i poszedł bym do łużka z pierwszą lepszą byle tylko przestać wreszcie być prawiczkiem a nie z samego faktu popędu seksualnego który niestety często sam musze zaspokajać... Od dawna szukam jakiejś wartościowej dziewczyny, KONIECZNIE DZIEWICY, tkaiej, która potrafi się zachować w każdej sytuacji, która będzie elegancka, zabawna, ładna, miła, inteligętna, wierna i romantyczna. Chcecie nazwać ją cnotka? OK Takiej właśnie szukam. Twój wiek nie gra dla mnie roli. Byle moje 24 lata ci odpowiadało. Pomimo, że mam 24 lata, według wszystkich koleżanek jestem bardzo przystojny, miły i romantczny. Czy to prawda musisz ocenić sama... każdy ma inne gusta. Nie interesują mnie jednorazowe spotkania. Jeśli to kogoś zainteresuje, lub jeśli chce ktoś popisać ze mną to prosze o kontakt na mojego maila. Tam po bliższym poznaniu podam moje dane personalne i kontaktowe. Pozdrawiam serdecznie Andrzej PS Musisz mieć minimum 18 lat.