Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staczam się na dno...

Stało się!! Mam 31 lat i jestem starą panną. Nawet wstydzę się mieć kota, bo

Polecane posty

maechnik - Można mi zarzucić, że ostatnie 10 lat straciłam na ... i tu można podać setki różnych rzeczy, ale na pewno nie na \'\'uderzanie do frajerów, którzy mnie nie chcą\'\' :P

Gość maechnik
setunia do cholery! SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE wiesz co to znaczy? Myslisz ze zwiekszasz szanse siedzac przed komputerem? Albo ci na czyms zalezy albo nie i wtedy to jest tylko usprawiedliwianie sie, pranie swoich brudow przed innymi, jak chcesz kogos poznac to szukaj i szlifuj umiejetnosci a nie ciagle szukasz tym smym glupim sposobem i spotykasz tych samych facetow. Trzeba cos zmienic, jak nie wiesz jak to przynajmniej rob jakies zmiany, bez doswiadczenia nie da sie niczego osiagnac. Czasami np. mieszkajac w malym miasteczu gdzie wszyscy sie znaja jest trudniej. Dlatego kiedys szukano i dobierano osoby, ale czy ty tak chcialabys? Jezeli tak to co za problem a jezeli nie to rob cos, wyjedz gdzies do pracy, zmien miejsce zamieszkania. Chcialabys zeby ci spotkalo cos dobrego i duzo a sama nic z sibie nie dajesz. tak nie mozna to nie jest SZUKANIE

Gość 223
W dzisiejszych czasach nie ma okreslania stara panna tylko singielka ja sie przejmuje wiekiem mam 23 a czuje sie na 30 moj facet mowi ze jestem stara czyli jak bede miala 30 to juz nikomu nie bede sie podobala czy wszyscy faceci wola duzo mlodsze czy lubia tez rowiesnice powieedzialam mojemu facetowi ze za maz chce wyjsc tak majac 27 a on na to kto cie bedzie chciala w tym wieku i jak tu sie nie dolowac czy majac 23 naleze juz starych kobitek Pozdrawiam

Gość gość
Ja też w tym roku koncze 31 lat dokladnie 9 maja i jestem starym kawalerem, ba, jestem odkąd pamietam bardzo niesmialy i nigdy nawet nie calowalem sie z dziewczyna, na zadnej randce tez nigdy nie bylem , nie mowie juz o kochaniu sie dziewczyna. Bardzo chcialem, ale balem sie reakcji ludzi itd. Nie wiem, aj juz chyba tak dłużej nie dam rady :( Eh życie jest po....ne na maxa.

Gość gość
Coś musi być z tobą nie tak. część facetów preferuje gimbusiary, nie w głowie im związek, ale sporo jest normalnych.

Gość fryderyk papiez
hee ... a jak ty znajdujesz tematy z przed pieciu laty ? czytasz tak sobie z nudow ? po pisowni wygladasz mi na - w normie inteligentnego faceta, wiec co jest z toba nie tak ? - bo u normalnego faceta torba napecznieje i MUSI to spuscic gdzies ! a ty co z tym robisz ???

Gość cycolina cie zarywa
proste i biologiczne

Gość gość
On to połyka.

Oj tam,oj tam kup se kota,nie ma to jak kot:D.