Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdhsjkhdfskjhfdjkshfcjdxk

Pytanie do dziewczyn...

Polecane posty

Dziewczyny byłyscie kiedyś w związku kilkuletnim ale partner was tak zrani wiele razy,że nie widziałyście juz czy go w ogole kochacie i czy chcecie z nim byc?... Mam narzeczonego,jestesmy razem 3 lata i tak właśnie czuje.... nie wiem co robić...

Zerwij z nim. Po co masz marnować czas jak go nie kochasz.

mialysmy i znamy takie przypadki. zazwyczaj sprawdza sie teoria,ze lepiej taki zwiazek zakonczyc:(

Gość miska zupy
nie ma sensu marnować życia na kogoś kto Cie rani i kogo nie jesteś pewna.. a jeśli do tego dochodzi, że sama nie wiesz czy go kochasz, no to jak dla mnie to nie masz sie juz nad czym zastanawiać zerwij z nim i tyle tak na marginesie to byłam w podobnej sytuacji i zostawiłam go po ponad 5 latach :) to no najlepsze co mogłam zrobić :P

no tak ale o0n sie zminil,stara sie dla mnie,widze to i juz nie wiem co robic.... Wiecie o co mi jeszcze chodzi?? Moj narzeczony przede mna mial wogole zone-rozwiodl sie bo zaczeli sie zdradzac nawzajem-on twierdzi niby ,ze jej nie zdradzal ale jego siostra mi powiedziala,ze on 1 zaczal a ona pozniej tylko sie zrewanzowala. jego siostra powiedziala mi rowniez, ze on zawsze byl "psem na baby". a moje kolezanki-starsze ode mnie- powiedzialy mi,ze jak byly w moim wieku to mowily na niego "meska kurwa" bo chodzil i ruchal wszystko co sie przed nim rozkraczylo.......odpych mnie to od niego...jeszcze jakies ploty ,zee mnie zdradza.Starszy jerst ode mnie o 10 lat. I ma opinie kurwy! Wyobrazacie to sobie??? Nie moge o tym zapomniec....dreczy mnie to...

HALLO!!??

Gość dziub dziubek
o kurcze ja bym nie chciala byc z kurwa:(

no wlasnie! on sie wypiera wszystkiego ale skoro 100 osob + jego siora mi o tym powiedzialy to kto ma racje???? na pewno nie on.... jestem, zla na siebie ,ze wczesniej do mnie az tak duze sluchy nie przychodzily tylko teraz prawie po 3 latachh... jestem zla na siebie.Jak zaczelam ten zwiazek moglam odrazu wywiad przeprowadzic...

Gość byłam..
z jednym 3 lata i po tych latkach mu podziękowałam. Lubił pić alkohol i stale miał pretensje że mówię komuś cześć na ulicy (o facetów chodzi) Potem pytał co to za jeden, czy z nim byłam , jak się poznaliśmyi takie tam szczegóły. Zamieszkaliśmy razem na 1 miesiąc i to starczyło mi na podjęcie decyzji :) Na domu była lampa na czujnik która zapalała się nawet jak przechodził kot. On Pracował niedaleko domu (często na nocki) więc z pracy widział ,że ta lampa się zapalała kilka razy w nocy i wiecie co ??? Następnego dnia powiedział mi ,że ktoś tu nocował! Oczywiście to nie była prawda. Przy tej kłótni oczywiście coś wypił i ... spakował mi rzeczy i powiedział WYNOŚ SIĘ!! Wieczorem szedł znowu na nockę a ja się cichutko spakowałam i wróciłam do rodzinnego domu :) na szczęście. Gdy przyszedł rano nie było moich ciuchów i telewizora :) (był mój) A ON był w strasznym szoku,że ja się wyprowadziłam. Potem dzwonił do mnie do pracy i przepraszał a ja z kamiennym sercem powiedziałam NIE!!!! I dzisiaj mam innego faceta - męża od 9 lat i JESTEM SZCZĘŚLIWA. Bogu Dziękuję za tę decyzję mojego życia :)

no wlasnie....chyba tak bede musiala zrobic. Najgorszy jes żal....był nieszczerym człowiekiem. Robił z siebie przykladnego goscia a wyszlo zupelnie co innego... Jak mam mu ufac??? Skoro przysiegal mi na wszytsko,ze nigdy bylej zony nie zdradzil a ja po 2 latach dowiedzialam sie od mojej kolkezanki -ktora sie znim spotykala jak on mial zone- ,że tam moja kolezanka byla znim na weekend w gorach-jak tamten mial zone- i wogole w knajpie przedstawil sie jej jako kawaler a po paru dniach ona sie dowiedziala ze on ma zone!!!!!!!!!!!! I tego wszytskiego sie od niej dowiedzialam . I powiedziala jeszcze ze jak byli w gorach to sie chcial z nia dymac! A on mi zawsze mowil,ze zony w c h u j a nie robil!!! Jak mam mu ufac??????????????????????

Gość byłam..
nie ufać. I odpuść sobie. Mnie się też wydawało że to człowiek na całe życie ale w odpowiednim momencie to skończyłam . Moja mama była przeciwne temu związkowi i mnie buntowała. Wiesz co on mi powiedział? Że mam wybierać albo ON albo moja rodzina. Wyśmiałam go , bo jak mogę zerwać kontakty z własnymi rodzicami :) Wariat. ROZPUSZCZONY JEDYNAK !!!!!!!!