Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgr inz madzia

ROBIŁ KTOŚ DOKTORAT NA WAT????

Polecane posty

Gość mgr inz madzia

Cześć! Czy jest tutaj ktoś kto robił doktorat na WAT? Chciałabym sie dowiedzieć jak w ogóle wygląda strona organizacyjna składania tam dokumentów i ubiegania się o studia doktoranckie.

Gość nikt stąd napewno
a jeśli już ktoś zacznie tutaj pisać i chwalić się wszem i wobec, że robił doktorat, to będzie to jawna ściema. ludzie z doktoratem nie siedzą na tak żałosnych forach, bo maja ciekawsze rzeczy do roboty.

Gość mgr inz madzia
No daj spokój... ludzie z doktoratami też mają internet i zwyczajnie pomijają głupie wątki, szukając tych ciekawszych. A może ktoś robił. Chwalenie się przez internet jest trochę bez sensu bo przecież itak się nie znamy, więc na nic komuś moje dobre czy złe zdanie o nim.

Gość mgr inz madzia
w sumie może i masz rację :O Przejrzałam kafeterie.... Chyba powinnam zmienić forum :D

Gość sheee86
moj m wlasniezaczyna robic doktorat ale na AON

Gość sheee86
do madzi: jestes cywilem czy wojskowym?

Gość licencjonowany krytyk
Droga Madziu... uważam , iż osoba która nie wie w którym miejscu postawić kropkę stosując skrót nie dorosła do robienia doktoratu ... a już na pewno nie na WAT. :) piszemy mgr inż. a nie mgr inz :D

Gość mgr inz madzia
licencjonowany krytyku daj sobie spokój z takimi pierdołami, co za różnica, przecież każdy wie jak to się pisze i gdzie stawia się kropki, a w sieci można sobie pisać małymi literkami bez kropek bez polskich znaków. amen. sheee - cywilem, kończę teraz elektronikę na Politechnice Wrocławskiej, za 2 tygodnie obrona. Wolałabym tam niż u nas, bo u nas nikt w ogóle nie zajmuje się działem który poruszam w pracy i którym chciałabym zajmować się w przyszłości.

Gość sheee86
ja zastanawiam sie nad studiamy na wojskowej uczelni. obecnie studiuje lotnictwo ... nie wiem jak to wyglada na WAT ale moge powiedziec jak to wyglada na AON. moj m w zeszlym tygodniu mial egzaminy i rozmowe

Gość mgr inz madzia
No jasne! Powiedz :) Chętnie posłucham. Co prawda inna branża, ale zawsze coś może się przydać. W końcu wojskowi to wojskowi pewnie i tutaj i tutaj mentalność podobna mimo skrajności działów. Nie chodzi mi o to żeby koniecznie robić ten dr na wojskowej uczelni, a skąd, to mi wszystko jedno :) Ale tam jest chyba jedyny zakład w polsce gdzie zajmują się tym co mnie interesuje. Poza tym są jeszcze chyba z 2 osoby z politechniki śląskiej, z tym że oni robią to nadprogramowo, nie ma tam sprzętu ani nawet chęci na zajmowanie się moją dziedziną.

Gość mgr inz madzia
a Ty będziesz chciała iść na AON?

Gość sheee86
ja sie wybieram do deblina po studiach na kurs oficerski :)

Gość sheee86
terminy sklasdania papierkow byly chyba do 31 kwietnia... skladasz komplet dokumentow...oplata rekrutacyjna....i najpierw egzamin... nie pamietam ile pytan... 30-100... tematyka rozna ( od wojskowej po kompozytorow :D )...ponoc podaja nawet lektury do poczytania przygotowujace do egzaminu...co roku pytania sa ponoc podobne jak nie te same. drugi dzien to rozmowa kwalifikacyjna.... czyli rozmowa o temacie pracy doktorskiej...dlaczego po co i jak. 3 tygodnie i sa wyniki :D

Gość sheee86
nie tylko egzamin sie liczy...bardziej patrza na to czy temat jest ciekawy i czy juz ktos na ten temat nie pisal....