Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Garbysia 0202

Ile przytyłyście w ciąży ?

Polecane posty

Gość Garbysia 0202
Jak mu dobrze niech sobie siedzi..:) Niema to jak u Mamusi...:)

przed ciążą 51kg, obecnie w 33tyg. 61kg przez ostatnie 2,5miesiąca nic mi nie przybyło-jestem niestety na diecie cukrzycowej z powodu nietolerancji glukozy najwięcej przybrałam między 3-5 miesiącem

Gość kajtka
w pierwszej przytyłam 19,5kg, w drugiej 17kg dzieci wazyly 3900 i 3950 7 lat roznicy ja normalnie waze 53kg

Gość Garbysia 0202
A właśnie paliłaś przed ciąża? I lekarz kazał ci rzucic z dnia na dzien?

Gość upupupupupupupupupupuuuppp

Gość ....................89
Zaczęłam właśnie 35 tc 5 kg na plusie

Gość K_Z_
Witam! no to się zdołowałam ;) Jestem w 22 tc i już przytyłam jakieś 7 kilo,heheh. No ale przed ciążą ważyłam 50 kg, przy wzroście 167 cm. Może to i lepiej, sama nie wiem. Boje się co będzie później, teraz tyję z dnia na dzień!

Gość wiaderaaa0
34tc i 16kg na plusie - ale mam tyle juz od 3 tygodni i bardzo sie pilnuje, zeby nie przytyc wiecej. moze sie uda...? :(

Gość mama za 3 tygodnie
36,5 tc i 12 na plusie, ale chyba bedzie więcej bo cos mam większy apetyt :(

Gość erfvevc
10kg

Gość Ciotka Rada
A ja przytylam 21 kg a teraz 3 miesiace po porodzie mam mniej niz przed zajsciem w ciaze, ale to dlatego ze karmie piersia. Acha, najwiecej przytylam w 6-7 miesiacu.

Gość 36 tydzień ciąży
i 9-10 kilo na plusie jak się ostatnio ważyłam, muszę to jeszcze sprawdzić

Gość Mejeje
29 tydz i 10kg więcej. Na szczęscie miałam lekką niedowagę wiec teraz wszyscy mi mówią, że wyglądam "zdrowo" :D Najwięcej przytyłam w pierwszych 4 mies - miałam obsesję na punkcie pączków - potrafiłam zjeść 6/dzień !! Teraz troszkę wolniej ale ciągle kg w górę

Gość Garbysia 0202
Czesc dziewczyny.Wiecie co od 2 dni moge jesc jesc jesc i ciagle mi sie chce...jesc:)

Gość babeczka migdałowa
przed ciążą 50 kg,utyłam 10 kg,9 mcy po ciąży 54 kg po czym dziecko zrezygnowało z piersi i lipa przez miesiąc przytyłam 4kg potem jeszcze 2kg i do teraz 3 lata po porodzie ważę 60 kg i ani drgnie

Gość Garbysia 0202
NO TO CZYLI TO PRAWDA ZE JEDNAK KARMIENIE PIERSIA POMAGA W ZRZUCENIU ZBEDNYCH KILOGRAMÓW.

Gość a mnie to nie rusza...
38 tydzien, 2 kilo na plusie. Ale zaczynalam z 70 kg na 1.70m wzrostu wiec mialam wystarczajaco ''zapasow''

Gość Garbysia 0202
Jak ty to zrobiłaś że ten tydzień i tylko tyle na plusie:(?

Gość a mnie to nie rusza...
Nie wiem, naprawde. Jem troszke wiecej niz przed ciaza, moze jedynie zdrowiej (po smazonym mam straszna zgage wiec nie jem zbyt czesto) moze dlatego. Ale dziecko rosnie dobrze, wyniki sa ok wiec raczej jest wszystko w porzadku.

Gość Garbysia 0202
witam was dziewczynki:)

Gość Garbysia 0202
Czesc byłam w poniedziałek u lekarza mam 1.5kg na plusie.To chyba mormalne. pozdrawiam

Moja przyjaciolka: przed ciaza 120 kilo, tuz przed porodem 92, po porodzie 85 a po 7 miesiacach od urodzenia dziecka 55 !!! Jak sie dowiedziala o ciazy to radykalnie zmienial jadlospis. Wczesniej mnostwo fast foodow, chipsow, gotowego jedzenia a tu nagla zmiana na owoce, warzywa, chude mieso w malych ilosciach, i basen. Po prostu lekarka postraszyla, ze jak sie za siebie nie wezmie to pod koniec ciazy bedzie wygladala jak hipopotam i dzwigiem ja na porodowke bedzie trzeba zabierac. Poskutkowalo. Dziecko urodzilo sie zdrowe i dorodne, 3.5 kilo ale za to mailo okropne kolki a do tego szybko nauczylo sie raczkowac i wtedy wiadomo - nie usiadziesz na 5 minut. No i schudla. Na szczescie zdrowe nawyki weszly jej w krew i w drugiej ciazy utla tylko 14 kilo, ktore zreszta szybciutko zrzucila.

A ja uwazalam na diete i nic z tego, w 41 tyg waga pokazala +27kg!!! W dni wyjcia ze szpitala bylo -17kg, niestety do dzisiaj - 5 tyg po porodzie- nie zrzucilam NIC !!! Dodam, ze karmie piersia i nie mam czasu jesc... Mam dola, bo nie czuje sie odpowiedzialna za te kilogramy...

Gość zdrowa dieta
ja narazie jestem w 3 miesiacu i schudlam 1 kg bo mam nudnosci prawie caly dzien wiec nie chce mi sie jesc. Ale przy wzroscie 177 waze 70 kg wiec mam nadzieje, ze nie przytyje za duzo przez cala ciaze

Gość mamuśśś
ja też miałam taką nadzieję (68 kg 175 cm), ale stanęło na 92 kg:( Dziewczyny - uważajcie na dietę od samego początku! Nie ma się z czego cieszyć i sobie \"odpuszczać\" jeśli przez pierwsze miesiące mało przybieracie. Zaczyna się później - zwykle w 6-8 miesiącu. Ja do siódmego ważyłam 4 kg więcej, a tylko w siódmym przytyłam 10!!! a potem już leciało (miałam nadzieję, że nie przytyję już w dziewiątym miesiącu, jak większość kobiet, ale nic z tego). Także uważajcie! Teraz jestem 3 miesiące po porodzie z z tych kg nic nie zostało (tylko i aż - rozstępy). Karmienie piersią czyni cuda!:)

Gość przyszla__mamusia
25tydzień i 12kilo na + :(

Gość do przyszla-mamusia
pociesze cie ja tez tyle :P