Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaliszanka 23

moja znajoma ciągle mi mówi zebym miała dziecko ...

Polecane posty

Gość kaliszanka 23

zanim przejde do problemu , napisze troszke o sobie : mam 23 lata , w tym roku koncze studia (licencjat) , pracuje .uczęszczam tez do szkoły tanca od kilkunastu lat, kocham taniec. W wolnych chwilach spedzam czas ze znajomymi z kolezankami , wychodze do pubu.. klubu.. itd ogólnie lubie świetna zabawe , jestem towarzyska osobą .. :) kilka miesiecy temu rozstałam sie z partnerem , obecnie jestem singlem aczkolwiek spotykam sie z pewnym facetem od około miesiaca .. mam plany bo chcialabym kontynuować nauke a mianowicie marzy mi sie tytuł mgr w przyszłosci i myśle ze dojde do celu jezeli tego zapragne .. :) -->Mam znajomą która ma 32 lata i ona ciągle powtarza mi ze bym sobie zrobiła dziecko wtedy inne moje "duperelki-sprawy" zejda na dalszy plan , ze dziecko to cos wspaniałego , że dziecko to szczescie radość , mówi :jakbym miala dziecko /dzieci to niemyslałabym o zabawach szalenstwach klubach .. tylko zajełabym sie dzieckiem... ona bardzo czesto mi to powtarza Ja wiem ze dzieci są wspaniałe cudowne , ale ja narazie nieplanuje , moze za 8 lat kiedys bede miała ale teraz nie , juz mam dosyc jej gadania , ta znajoma to równiez znajoma mojej mamy , czesto przychodzi do nas , zawsze jej odpowiadam spokojnie ze nieplanuje narazie dzieci , ze mam czym sie zając ..szkoła (w gre wchodzi dalsza nauka) , praca , hobby itd.. juz nie mam sił , co mam jej odpowiedziec . :O ona ciagle gada o dzieciach ,bardzo jej zalezy zebym miala dziecko DLACZEGO?????????????? i jak jej delikatnie powiedziec zeby jej nieurazic i zeby z tym "tematem" dała mi spokój .. jak ? no jak ??? ona wkółko to samo :O pomóżcie !

Gość powiedz jej
że jesteś bezpłodna, albo, że nie jesteś wiatropylna, a dziecko to trzeba mieć z kim zrobić :) albo jej powiedz, że nie zamierzasz mieć dzieci nigdy i w ogóle, obróć wszystko w żart, w końcu jej się znudzi jak zobaczy, że nie robi to na tobie żadnego wrażenia

Gość kaliszanka 23
mówiłąm jej to , mówiłam ale ona nadal swoje .. :O

Gość juz byl kiedys
taki sam temat nudaaaaa:O

Gość to może to
to weź ją na litość, powiedz, że starasz się o dziecko z...tu imię np. Gienek, ale na razie wam nie wychodzi i że jest ci bardzo przykro słuchać o dzieciach, bo bardzo chcesz mieć jak najszybciej i już nie możesz się doczekać, a znowu dostałaś okres.

Gość tinturintu
znowu to samoooooooooooo

Gość viva iviva
a czy ta znajoma ma dziecko ?

Gość kaliszanka 23
tak , ta znajoma ma dzieci , trójke , roczek , 6 , 12 lat

Gość viva iviva
pewnie jest zazdrosna

Gość SJSJSJ
moze jest zazdrosna, ze jestes w mloda, wolna i nie masz tego typu obowiazkow, moze ona jest tym sfrustrowana? czasami kobiety tak maja, ze sugeruja zrobienie czegos 'na zlosc'

Gość kaliszanka 23
ona twierdzi ze jest szczesliwa kocha te dzieci , ale widze po niej ze ma bardzo duzo obowiazków niewiem czy to zazdrosc hmm

Gość kaliszanka 23
to co mam jej powiedziec? jak jej powiedzialam ze nieplanuje narazie dzieci to widziałam złosc w jej oczach ,,..

Gość kaliszanka 23
ona sie obrazi jak zerwe z nia znajomosc

Gość vedfff
a nie mozesz jej odpowiedzieć, odpierdol sie.